Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

"Aπόψε αυτοσχεδιάζουμε". Βιαστικός αποπροσανατολιστικός αντιπερισπασμός στις δηλώσεις Μπαρουφάκη.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη και πανηγυρισμοί γιά... τα πανηγύρια!

  ...και η παροχή σανού δωρεάν. Μαζί με άφθονο κουτοχορτόζουμο γιά ρόφημα.

   Ο υποδυόμενος τώρα τον αφελή -τέως τσαγκός- πρωθυπουργός, που δεν θεωρεί το ψέμα ως διαφθορά, θεωρώντας το προφανώς ως... δείγμα εντιμότητος(!), νομίζει πως η με μισόλογα παραδοχή της προβληματικότητος και ακαταλληλότητός του γιά πρωθυπουργός, θα διέγραφε μονοκοντυλιά τις ευθύνες όλων. Και του ίδιου και όσων τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.
   Συνεχίζοντας τα παιδιαρίσματα και τον καυγά με τον τέως εκλεκτό του τυχοδιώκτη και θεωρητικό των... "παιγνίων" -και "συμπαιγνιών" προσθέτω- προέκρινε σαν καλύτερη ασπιρίνη γιά τον πονοκέφαλο που του προκάλεσε εκείνος, την έξοδο της χώρας στις αγορές.
Ήδη άρχισαν να παίζουν  τα νταούλια των συριζαρέικων φιρφιρίκων, ενώ οι αγορές στήνουν τους... χορούς, εκπληρώνοντας προεκλογική του υπόσχεση.  Έτσι, πιστεύει πως οι πανηγυρισμοί στις πλατείες που -σίγουρα- θα επακολουθήσουν, (πιθανότατα με συμμετοχή κάποιας στρατιωτικής μπάντας, με ευγενική προσφορά του αεροψεκασμένου Μπούλη),  θα επικαλύψουν τα "φαρμακερά βόλια" του Μπαρούφου.
   Στην ουσία, η εσπευσμένη ανακοίνωση αυτής της... εξόδου, είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας. Απλά, γίνεται αντικατάσταση των ομολόγων του Σαμαρά -τα οποία σημειωτέον στηλίτευε όταν εκδόθησαν το '14 και λήγουν το 2019-  με άλλα, ισόποσα, που θα πληρωθούν το '22. Δηλαδή, μιλάμε γιά παράταση του χρόνου διαρκείας του ίδιου ομολόγου, χωρίς άντληση φρέσκου χρήματος από τα κρατικά ταμεία. Μόνη διαφορά η πιθανή διαφοροποίηση του επιτοκίου δανεισμού, το οποίο σήμερα είναι 4,95%. Γι' αυτό οι νομπελίστες αριστεροί οικονομολόγοι μας θα πετάξουν στα ουράνια, έτσι και πετύχουν κάποια -ελάχιστη έστω- μείωση αυτού του επιτοκίου. Μόνο και μόνο γιά να ικανοποιηθεί το προπατορικό σύμπλεγμα κατωτερότητος της αριστεράς και να φανούμε -επί τέλους- "εμείς" καλύτεροι απ' "αυτούς"! 
   Στην πράξη, θεωρώ βεβαία την υπερκάλυψη του ποσού των 3 δις και πολύ πιθανόν με επιτόκιο λιγάκι κάτω από εκείνο του Σαμαρά -σιγά την επιτυχία- δεδομένου πως το σύνολο σχεδόν των υποψήφιων αγοραστών του ομολόγου είναι διάφορα ελληνικά funds.
    Μιά άλλη βεβαιότητα που προκύπτει απ' αυτή την κακόγουστη εσπευσμένη ενέργεια, που σκοπόν έχει να μας δείξει ο Τσίπρας το... σπαθί του είναι η αποκάλυψη και αποδυνάμωση της επικοινωνιακής ισχύος και υπεροχής της ραδιούργου αριστεράς. Όχι γιά κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί -απλούστατα- τους πήραμε, πλέον, χαμπάρι και -ξεβρακωμένοι πλέον- δεν μπορούν ούτε να αιφνιδιάσουν, ούτε να εντυπωσιάσουν, ούτε να πείσουν με τα τερατώδη τους ψέματα.
   Σύντροφοι, δεν... "κερδάτε" πιά! Σας μάθαμε!
   Και τώρα, η στήλη έχει την τιμή να σας παρουσιάσει το ρεκόρ Γκίνες του χαμηλότερου IQ στην Υφήλιο και επικρατέστερης υποψηφιότητος του προσεχούς Νόμπελ βλακείας. Το όνομα της, Ασπασία Κωνσταντινίδου, θα δοξαστεί κατά τη βράβευση, σε ειδική τελετή στο Λονδίνο την προσεχή Πρωτοχρονιά. Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε το πιό κάτω εκπληκτικό βίντεο. Προσέχοντας το βλέμμα της, είναι εμφανή τα αποτελέσματα του νέφους των αεροψεκασμών που την έπληξε τυχαία, καθώς βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου