Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Το ηθικό πλεονέκτημα και άλλες αριστερές μπούρδες»



Όταν το γελοίο μεγαλώνει τόσο, που  καταντά τραγικό.
Ο "Ταβερνιέ" πρόεδρος στον χλάπα-χλούπα ρόλο του. Τον μόνο που έμαθε να παίζει σωστά. Τη μάσα!
     Άκουσα τον ταβερνιάρη-πρόεδρο της ελληνικής Βουλής να ψελλίζει διάφορα ακαταλαβίστικα φληναφήματα, προκειμένου να δικαιολογήσει την τερατώδη απόφαση, σχετικά με τις off shore εταιρίες των ημετέρων κυβερνητικών αυταπατεώνων. Και θαύμασα -γιά άλλη μιά φορά- την πολιτικάντικη επιτηδειότητα των αριστερών αρχιμπαγάσηδων στην φαυλότητα και την κακοποίηση της αλήθειας, της λογικής και της ηθικής.

   Από διαίσθηση, προγενέστερη εμπειρία των συριζαρέικων πεπραγμένων, (έργα και ημέρες επιφανών κυβερνητικών "στέλεχον"), αλλά και γενικότερη πείρα κομμουνιστικών συμπεριφορών και προπαγάνδας, φρονώ πως πίσω απ’ αυτό το τερτίπι, που επιμελέστατα έκρυψαν μέσα στις 7500 σελίδες του νέου μνημονίου και προσπάθησαν να περάσουν στη ζούλα, κρύβονται αρκετά ημέτερα λαμόγια, με πρώτο φαβορί -πάντα κατ’ εμέ- τον ξεχασιάρη κρεμανταλά με το μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο στη φάτσα, που ως ειδικευμένος στα οικονομικά κόλπα,  ξέρει ν’ αφήνει το μελάνι του, ως τυπική σουπιά. Και προφανώς, δεν είναι ο μόνος αριστερός μιλλιονάριος -με τον αυτιστικό Τσαλακώτο να έρχεται δεύτερος με βραχεία κεφαλή- που θα επωφελούνταν απ' αυτήν τη διάταξη.


   Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και τον πανικό να κυριαρχεί στις βλακώδεις προσπάθειες δικαιολόγησης των αδικαιολογήτων, οι διάφοροι κυβερνητικοί καραγκιόζηδες «μασουλάνε» τέτοιες απίστευτες ηλιθιότητες, που δεν είναι δυνατόν να χάψει ούτε και ο πλέον φανατικός «γκαγκάς» από τους σανοτραφείς χαχόλους τους. Ιδίως τώρα που οι τιμές του «κουτόχορτου» θα τραβήξουν την ανηφόρα, λόγω ζήτησης και... ΦΠΑ, "βαράτε βιολιτζήδες"!


   Πάντως, ορισμένοι δευτεροκλασάτοι συριζάριοι -μη συναισθανόμενοι το μέγεθος της ξεφτίλας τους- επιμένουν να εκθέτουν εαυτούς σε περισσότερο "φτύσιμο", δηλώνοντες κουταμάρες. Π.χ. ο... «Κώτας» Καματερός που ενοχλήθηκε όψιμα -αυτό τον μάρανε- από την κατασκευή ενός ακόμη ξενοδοχείου στην Κω, που αν θα γίνει -λέει- θα... «ρίξει την κυβέρνηση»!, («Μπλάβο κολονέλο», αλλά προσοχή στις... μπρετέλες!), το «παρατράγουδο» Αυλωνίτου που τσιρίζει ξεκατινιαζόμενο, γενικώς και αορίστως, χωρίς να βγάζεις νόημα, η νυφίτσα ο Ζαχαριάδης, με τα μικρά ματάκια, που μας διαβεβαιώνει γιά την επερχόμενη με ταχύτητα... ανάπτυξη και η κοντοκουρεμένη... θηλυκιά Λαζοπουλίνα- ναι, εκείνη η τέως πασοκτζού που ξημεροβραδιαζόταν στην τέντα του Ωνασείου, και μας πληροφορούσε, έμπλεη συγκίνησης και με δάκρυα στα μάτια, γιά την... «άφθονη διούρηση του χαλκέντερου Αντρέα», που είχε γαντζωθεί τότε στη ζωή με την ίδια μανία που γαντζώνεται τώρα ο Τσίπρας στον... πρωθυπουργικό θρόνο- να υπεραμύνεται πλέον τους πάμπλουτους αριστερούς κατεργαρέους που τις εξασφαλίζουν το πλούσιο... "ψωμάκι" της.

   Όσο γιά τα πρωτοκλασάτα νούμερα, η εμφάνισή τους προκαλεί μεγάλη πλάκα -και ρεβανσιστική ικανοποίηση- στους θεατές της TV. Όπου τολμήσουν να εμφανιστούν τους... «εκφωνούν», καταλλήλως. Κυρίως εκείνοι που τους ψήφισαν, χάφτοντας τα παραμύθια τους. Σε λίγο, θα τους ραίνουν και με άνθη, τα οποία θα τους τα πετούν... μαζί με τη γλάστρα! Ήδη ο θρασύς δανδής «κομμουνιστής» Κατακούτελος που -σαν λύση στα προβλήματα- ζήτησε περιορισμό του καφέ και του τσιγάρου, ο Χοντροβούβαλος της Παιδείας και ο Νεάτερνταλ αγριάνθρωπος, το κρι-κρι της Κρήτης και της Ασθένειας, μόλις τόλμησαν να προσέλθουν γιά ομιλία, πήραν μιά πρώτη γεύση του τί τους μέλλεται, όταν θα γίνουν αισθητά (και «εφαρμοσμένα» στους πωπούς μας) τα νέα μέτρα. Ενώ ο γύφτος της Εκάλης και της Ενέργειας, "ενεργηθείς" από φόβο, πρόλαβε το κράξιμο, ακυρώνοντας εγκαίρως την εμφάνισή του.


   Τελικά, μπορεί ο... σοφός λαός -με τις επιπόλαιες επιλογές του- να πάει κατά διαόλου, όμως σίγουρα θα πάρει μαζί του και τους ολετήρες του. Τουλάχιστον όσους δεν προλάβουν να την κοπανήσουν, ώστε να απολαύσουν, εν ειρήνη και ηρεμία, τα λεφτουδάκια τους που τους περιμένουν ασφαλισμένα στις off shore τους των οικονομικών παραδείσων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου