Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

«Mενουμευρωπαίοι» και «Συριζαλαζόνες»



Η οίηση της εξουσίας, η αναβίωση του μίσους και ο αναπόφευκτος νέος διχασμός.
 
Το σκυθρωπό πρόσωπο του νεοσταλινισμού


   Κάποιοι λίγοι, τυχεροί-άτυχοι, που από κακή συγκυρία δοκίμασαν στο πετσί τους  το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, δεν αιφνιδιάστηκαν. Επομένως η ανέκφραστη ψυχρή μουτσούνα με το σκουλαρικάκι στ’ αυτί, που συνειρμικά σε παραπέμπει, κατ’ ευθείαν, στους “orang hutan” του Βόρνεο, με τις απίθανης θρασύτητος και κυνισμού δηλώσεις του, εντυπωσιάζει μόνο τους αγνοούντες, τους αφελείς και τους χαχόλους. Όλους εκείνους που, είτε ανοήτως, είτε επιπολαίως, πίστεψαν πως η ελληνική αριστερά εκσυγχρονίστηκε, προσγειώθηκε στον ρεαλισμό και -κυρίως- απαλλαγμένη από τα συμπλεγματικά διχαστικά της ορμέμφυτα, αλλάζει πρόσωπο, παραιτείται εκδικητικών απωθημένων και, του λοιπού, θα λειτουργεί γιά το καλό του συνόλου της κοινωνίας.

   Η εν λόγω βλοσυρή μαϊμού, χαρακτηριστικό δείγμα μιάς μονάδος που παρέμεινε σε ανολοκλήρωτο μετασχηματισμό, κατά τη δαρβίνεια θεωρία: «Περί εξελίξεως των ειδών», έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ αριστερής αλαζονείας και μισαλλοδοξίας, αποδεικνύοντας πως το πνεύμα διχασμού καίει άσβεστο στη συμπλεγματική ψυχή του κάθε θλιβερού σταλινικού κατάλοιπου και απεικονίζει ανάγλυφα το τρίπτυχο του 3Μ/ισμού, (Μιζέρια-Μοχθηρία-Μίσος), που τα διακατέχει. Κάτι που η έλευση στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, απελευθέρωσε σαν ανεξέλεγκτη πυρηνική έκρηξη και που -έκτοτε- εκδηλώνεται με συνεχώς αύξουσα συχνότητα δηλητηριάζοντας τον ήδη μολυσμένο ψυχισμό της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Πασιφανής πλέον είναι η επιλεγείσα τακτική των σύγχρονων Ηρόστρατων της εξουσίας. 
   Με αναθερμαθέντα τα έντεχνα διχαστικά λαϊκίστικα κηρύγματα των διαφόρων κεκραχτών... κυρίτσιδων, επιδιώκεται η αναβίωση και ενδυνάμωση της ταξικής συνείδησης της ελληνικής πλέμπας.  Έτσι με διάφορα λαϊκίστικα τερτίπια επιχειρούν να εγκολπωθούν και χειραγωγήσουν τις κατώτερες τάξεις -αφού τις εμπλουτίσουν με νεόπτωχους Έλληνες που οι ίδιοι δημιουργούν και ελληνοποιημένους, προσεχώς, λαθρομετανάστες- και να τις μετατρέψουν σε αγέλες κτηνωδώς άβουλων προλετάριων. Λοβοτομημένους και αποκομμένους από κάθε πρόσβαση σε μόρφωση -άρα ορθή σκέψη, προβληματισμό και αμφισβήτηση-  και να τις στρέψουν, τυφλά και άκριτα, κατά των... «πλουσίων» (!), οι οποίοι και θα ευθύνονται πλέον -εσαεί και αποκλειστικά- γιά όσα δεινά τους επισωρεύει η κυβέρνηση... του «λαού και όχι των... πλουσίων»! Με τέτοια μυαλά, ένας νέος επερχόμενος εμφύλιος δεν θα πρέπει να εκπλήξει. Η φτώχεια, η πείνα και ο εμφανέστατος εμπαιγμός, τον φέρνει κοντύτερα από οιαδήποτε άλλη πολιτική αντιπαλότητα.


   Την συγκεκριμένη χολεριασμένη μαϊμού την θυμάμαι -όταν πρωτοήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία- να δηλώνει ωμά και ανερυθρίαστα, σε σχέση με την παραχώρηση του Ελληνικού στον όμιλο LAMDA του Λάτση, πως η κυβέρνηση θα σαμποτάρει αυτή τη συμφωνία, με το εξής ιταμό και θρασύτατο επιχείρημα: «Η κυβέρνηση -κατά τη συμφωνία- υποχρεούται να υπογειοποιήσει την παραλιακή λεωφόρο, διευκολύνοντας την υλοποίηση του έργου. Όμως, επειδή δεν υπάρχει δεσμευτική προθεσμία, δεν θα το κάνει ποτέ, οπότε η σύμβαση θα τιναχτεί στον αέρα»!! Τόσο απλά, τόσο κυνικά, τόσο ηλίθια.


   Συμπερασματικά, όποιος σώφρων και μη κομπλεξικά αντικοινωνικός συνεχίζει να πιστεύει πως με τέτοια μυαλά στο τιμόνι της χώρας είναι δυνατόν να προκόψει ο τόπος, ας συνεχίσει -όλβιος και  αμέριμνος- να μασουλάει τον σανό του. Έχει... «δική» του κυβέρνηση που νοιάζεται γι’ αυτόν και φροντίζει να του τον ανανεώνει στο παχνί. Οι υπόλοιποι... υπομονή και επίκληση του Υψίστου.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου