Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ο πρώτος μουσουλμάνος Δήμαρχος του Λονδίνου.

"Δεν ανησύχησεν ο Νέρων όταν άκουσε / του Δελφικού Μαντείου τον χρησμό".
 
   Η πιό παρεξηγημένη και πλαστογραφημένη έννοια είναι σίγουρα η λέξη: "ρατσισμός". Ιδίως από τότε που την ενστερνίσθηκαν οι αριστερούληδες και την έκαναν σημαία προοδευτικότητος και αδελφοσύνης, ταυτίζοντάς την με την λατρεία τους γιά τους κάφρους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
   Βεβαίως, ο ισλαμισμός είναι παρεπόμενη ιδιότητα που απλά κολλάει στον πολτό της αμόρφωτης ασιατικής πλέμπας, με την οποία το ντόπιο αριστερό προλεταριάτο -πνευματικά λοβοτομημένο και κοινωνικά συμπλεγματικό, αλλά απόλυτα φατριαστικό, εργασιακά ράθυμο και βολεμένα καλοπερασοπουλίστικο-  αισθάνεται απόλυτα αλληλέγγυο. Σε βαθμό απόλυτης ταύτισης! ("Μετανάστες αδέρφια μας"!). 
   Το τρελό στην υπόθεση είναι πως η νοητική μειονεξία των αριστερούληδων συριζαρέων ξεχειλίζει γιατί, ενώ δηλώνουν με καμάρι άθεοι, εννοώντας προφανώς "άθρησκοι", (Σημ. Τη διαφορά την έχω πολλές φορές εξηγήσει), προασπίζονται μετά μανίας και αυταπάρνησης τα... θρησκευτικά δικαιώματα των ισλαμιστών. Μαζί με όσα αρτηριοσκληρωτικά, αγκυλωμένα, αναχρονιστικά και απάνθρωπα γράφει το Κοράνι και ερμηνεύουν κατά στενή έννοια οι φανατικοί, (τζιχαντιστές), μουσουλμάνοι. (Όπως: μηδενικά δικαιώματα στις γυναίκες, αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί,  ακρωτηριασμοί, γκρέμισμα των ομοφυλοφίλων από τα ψηλότερα σημεία της περιοχής και διάφορα τέτοια ωραία), ενώ σνομπάρουν και ειρωνεύονται υπεροπτικά ως... αναχρονιστικό, χριστιανοκάπηλο και ξεπερασμένο,  κάθε τί το χριστιανικό.
   Δυστυχώς, πολλοί ανόητοι -έως λιγόμυαλοι- γιά να μην χαρακτηριστούν... οπισθοδρομικοί και "ρατσιστές", πέφτουν στη λούμπα που τους στήνουν οι... προοδευτικούριοι αριστεροί και, υπερακοντίζοντας σε φιλανθρωπικό ζήλο και ανεκτικότητα, ζεσταίνουν στον κόρφο τους το φίδι που αύριο θα τους δαγκώσει θανατηφόρα! 
  Παραβλέποντας -ή και αγνοώντας- την κλασσική ρήση του Αριστοτέλη: "Ουδέν ανισότερον της ίσης μεταχείρισης των ανίσων", όχι μόνον επιτρέπουν, αλλά υπομένοντας το "ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα",  σπρώχνουν με αφέλεια τα πράγματα στον όσο γίνεται ταχύτερο εξοβελισμό του χριστιανικού πληθυσμού της Ευρώπης, που από πνευματική αβελτηρία, χριστιανική αγαθότητα και υποτίμηση του κινδύνου κάνει ό,τι ακριβώς δείχνει το σκίτσο. Το σκίτσο αυτό πήρε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό στην Ολλανδία με θέμα: "Πώς βλέπετε το μέλλον της Ευρώπης".
   Επειδή η στήλη ανέκαθεν πίστευε και διακήρυσσε πως η πραγματική πρόοδος πηγάζει από την συντήρηση, αφού κάθε εξέλιξη θα πρέπει να στηρίζεται στα γερά πόδια της πείρας και της γνώσης και να προχωρεί με μέτρο, σταθερότητα και σιγουριά και όχι με τα επιπόλαια κι  επικίνδυνα σάλτα της... τάχα προόδου, η ανεκτικότητα και η επιδεικνυόμενη αλληλεγγύη στην μουσουλμανική πλημμυρίδα θα πληρωθεί ακριβά και σύντομα. Ήδη το... ξήλωμα της κουρελούς άρχισε από τη Μασσαλία, προχωρεί -τώρα- στο Λονδίνο και σύντομα θα σκάσει μύτη και στη Γερμανία. Όσο γιά τη χώρα μας -τον αδύναμο κρίκο της Ευρώπης- το σαράκι ήδη εγκαταστάθηκε και κατατρώγει, εσωτερικά και ύπουλα, την εθνική μας υπόσταση, την κουλτούρα μας και τον πολιτισμό μας. Όμως οι κυβερνητικοί Κουρουμπλήδες... κοιτάζουν την "καρέκλα" και οι Θεανούδησες φτιάχνουν μαρμελάδες, ενώ οι τζιχαντιστές του ISIS απλώνονται σαν την... υγρασία! 

  "Αυτά ο Νέρων. Και στην Ισπανία ο Γάλβας
    κρυφά το στράτευμά του συναθροίζει και το ασκεί,
    ο γέροντας ο εβδομήντα τριώ χρονώ"
   
   (Κ. Καβάφης: Η διορία του Νέρωνος)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου