Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πασχαλιάτικο κουίζ.

Ένας ακόμη θρίαμβος του "ηθικού πλεονεκτήματος" της "Αριστεράς και της προόδου". 
(Απόλυτα εξακριβωμένος και διασταυρωμένος).
"Ποιός, ποιός; Ποιός, καλέ μου, ποιός;"
   Ποίον είναι το σημαντικόν και προβεβλημένον..."στέλεχον", τύποις επιστημονικής μορφώσεως και ουσία ημιαγράμματον, (θέλησε να... "χαλιναγωγήσει ", αντί να πει "χειραγωγήσει", τους δημοσιογράφους, τρομάρα του!), που προέρχεται από περιοχή άνω της μέσης του κορμού της χώρας και μας έχει φλομώσει στο ψέμα και την παραπληροφόρηση;
   Ο πατέρας του εν λόγω... "στέλεχον", που  υπήρξε σημαντικόν -επίσης- "στέλεχον" του Νοσοκομείου της περιοχής του, φρόντιζε να κρατάει χαλασμένα κάποια ειδικά μηχανήματα του Νοσοκομείου και έστελνε, γιά τις σχετικές εξετάσεις, τους ταλαίπωρους ασθενείς -τσιφ και συστημένα- στο ιδιωτικό ιατρικό εργαστήριο του παιδιού του! Επί πληρωμή, φυσικά.
   Αποτέλεσμα: Ετήσιες φορολογικές δηλώσεις του... τέκνου, μεταξύ 300 και 400.000 ευρώ. Χωρίς να υπολογίσουμε τα "μαύρα" της όποιας φοροδιαφυγής.

   Γιά όσους, τώρα, απορούν και... "ξύνονται", όπως -σίγουρα- θα έλεγαν οι εξόχου μορφώσεως συριζάριοι κουλτουριαρέοι, υπενθυμίζω πως όλοι σχεδόν οι διαπρεπείς κομμουνιστές ηγέτες -πλην Στάλιν- υπήρξαν γόνοι αριστοκρατικών, ή έστω μεγαλοαστικών οικογενειών. Ο Λένιν ήταν εγγονός γιατρού, (από τη μητέρα του), ο Μάο, γιός μεγαλοκτηματία και μεγαλέμπορου, ο... γείτονάς μας ... Εμβέρης Χότζα γόνος αριστοκρατικής οικογένειας του Αργυροκάστρου, ο Φιντέλ Κάστρο δικηγόρος, ο πολύς Τσε Γκεβάρα παιδί ολιγαρχικής οικογένειας και αιώνιος φοιτητής ιατρικής, ο Χο Τσι Μινχ γιός αυτοκρατορικού νομάρχου επαρχίας και πάει λέγοντας. Και ο δικός μας αργόσχολος και μηδέποτε ασκήσας επάγγελμα πολιτ. μηχανικού -ανάθεμα κι αν ξέρει τη σύνθεση του μπετού- ηγέτης, γόνος μεγαλοκαρχαρία εργολάβου δημοσίων έργων, που μεγαλούργησε επί χούντας.
   Άφησα τελευταίο τον "δανδή" χασάπη των συντάξεων, με την pochette, την μεγάλη κεφάλα και το κόμπλεξ του ύψους, που δηλώνει κομμουνιστής και "ταξικός αποστάτης", (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων), ο οποίος -ως συνεπής κομμουνιστής- είχε καταργήσει την "εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο" και την εφάρμοζε.... αντίστροφα, στην πολυπληθή πελατεία των δημοσίων υπαλλήλων που διατηρούσε. Έφτιαξε μιά προσφυγή-καρμπόν γιά χιλιάδες, την κατέθετε και έμπαινε συνεταίρος τους σε όσα ξεκολλούσε από το κράτος, του οποίου -τώρα- προστατεύει τα... συμφέροντα!!! Γι' αυτόν λέγεται -δεν παίρνω όρκο- πως διαμένει στη λαϊκή... Φιλοθέη και διαθέτει πολυτελέστατο αυτοκίνητο, ως συνεπέστατος... ιδεολόγος και λαϊκός αγωνιστής! 

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
    Αυτοί θα φύγουν γρήγορα μετά τι θα γίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή