Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Μελαγχολικές διαπιστώσεις.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει


 
   Ο διαβόητος υπερήφανος σφαγέας των συνταξιούχων, γνωστός δανδής λιμοκοντόρος και, (κατά δήλωσή του), κομμουνιστής υπουργός Ανεργίας κ. Κατακούτελος, με μιά δήλωσή του, η οποία πέρασε μάλλον απαρατήρητη, κατέρριψε κάθε προηγούμενη επίδοσή του στα...  "αθλήματα" όπου επιδίδεται με ιδιαίτατη επιτυχία. Ήτοι το θράσος, την απανθρωπιά, την αναισθησία, τον κυνισμό, την αθλιότητα και την πολιτική απατεωνία.
   Η δήλωση έγινε επ' ευκαιρία  της επαιτείου του θλιβερού γεγονότος της πυρπόλησης της Marfin, όπου έχασαν την ζωή τους 3,5 άτομα! (Το μισό αφορά ένα αγέννητο βρέφος στην κοιλιά του ενός θύματος).
   Είπε λοιπόν, στο περίπου αλλά μ' αυτό το νόημα, ο ανάλγητος Έλληνας  "Πολ-Ποτ": "Η ημέρα θα πρέπει να μας θυμίζει, όχι τον θάνατο των υπαλλήλων της Marfin, αλλά την μεγαλειώδη εξέγερση του λαού κατά του... κεφαλαίου"!
   Δυστυχώς, όσο οι τύποι του πιό πάνω απολαυστικού βίντεο θα εξακολουθούν να εκφράζουν τον μέσο Έλληνα, η χώρα προκοπή δεν βλέπει, ούτε με το κυάλι. Ο απόλυτος μιθριδατισμός που απλώνεται  -απ' άκρου εις άκρον-  στην εξουθενωμένη ελληνική κοινωνία, τον οποίον ενισχύει και υποθάλπει ύπουλα και προκλητικά η εξώνητη ΕΣΗΕΑ, έτσι ώστε να συσκοτίζεται η προβολή των ζοφερών μέτρων που φέρνει η ευνοούμενή της κυβέρνηση και ψηφίζονται εν τάχει κι εν κρυπτώ και παραβύστω από τους εξουσιολάγνους κυβερνητικούς τενεκέδες,  τα κάνει να διαχέονται αβασάνιστα και χωρίς υπεύθυνη ενημέρωση στον αποσβωλομένο λαό, που ήδη βρίσκεται σε λήθαργο, ή αφασία.
   Όποιοι αμφέβαλλαν γιά το πού οδηγούμεθα -με γεωμετρικής προόδου επιτάχυνση- ας προσέξουν πως κατεδαφίζεται ταχύτατα η Εθνική Παιδεία -ακρογωνιαίος λίθος της πολιτισμικής ποιότητος των επερχομένων γενεών- με αποτέλεσμα αυτές να οδεύσουν στην άγνοια, την αμορφωσιά και την ηλιθιοποίηση, μετατρεπόμενες σε ώριμους... αποδέκτες των τερατωδών ψεμάτων των κεκραχτών του εγκαθισταμένου καθεστώτος και... αχόρταγους καταναλωτές του πνευματικού σανού που θα τους τροφοδοτούν, ανενόχλητοι, οι πάσης φύσεως Γριοβασίλαινες. 
   Ο τερατώδους και αηδιαστικής εμφάνισης υπναλέος αμόρφωτος παιδοβούβαλος και η νεοζηλανδέζικης ράτσας αριστερή αρνάδα, εγγυώνται γιά το... "αίσιο" αποτέλεσμα του έργου που άρχισαν. Πρώτα η πλημμύρα των Πανεπιστημίων με αργόσχολους αιώνιους φοιτητές, οι οποίοι παραλύουν τη λειτουργία τους, μετά το κλείσιμο των πειραματικών γυμνασίων που αποτελούσαν την ατμομηχανή της μέσης παιδείας και τώρα ο περιορισμός του εκπαιδευτικού χρόνου των δημοτικών, ομού με την κατάργηση των ημερήσιων σχολείων. Ένας τέλειος δυναμιτισμός των θεμελείων της εκπαίδευσης και η πλήρης αποσυναρμολόγηση της, ήδη, προβληματικής πνευματικής συγκρότησης των Ελλήνων. (Μιά μικρή περιήγηση στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και μιά μαζοχιστική εμπλοκή μου σε συζητήσεις, οι οποίες εξελίχθηκαν σε διαλόγους παραλόγου, αντί να βοηθήσουν στην ψυχική μου αποφόρτηση, με κατέβασαν στα τάρταρα της μελαγχολίας).
   Κρίμα γιά την κατάντια, αλλά και απόδοση Θείας Δικαιοσύνης σε μιά κοινωνία που αποσυντίθεται σηπόμενη, βουτηγμένη σ' έναν βούρκο που η ίδια δημιούργησε, ή ανέχτηκε  να την περιβάλλει.
   
   Τελικά, αυτή την πραγματικότητα υποσχέθηκε ο Τσίπρας στον ελληνικό λαό; Με όλη την προεκλογική φανφάρα, την υποσχεσιολογία και την τερατώδη ψευδολογία, σ' αυτή την κατάντια οραματίστηκε να οδηγήσει τη χώρα; Αυτή είναι η... ελπίδα που μας έταξε; Αυτήν την αξιοπρέπεια στην διαβίωσή μας ευαγγελίστηκε; Την αξιοπρέπεια που μας στέρησαν οι... Σαμαροβενιζέλοι και το mail Χαρδούβελη; Ή μήπως εννούσε την οικονομική ευημερία που βιώνουμε από τους ασυνάρτητους τυχοδιωκτισμούς του ίδιου και των ανυπόληπτων, ανίκανων και αναξιόπιστων οικονομικά "πουλέν" του. Των Τσακαλώτου, Σταθάκη, Δραγασάκη, του κομμουνιστή τζιτζιφιόγκου Κατακούτελου και του  ενεκδιήγητου, δήθεν αριστερού, καραγκιόζη Μπαρουφάκη. Αυτή είναι η χρηστή διοίκηση που θα μας εξασφάλιζε με το "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς του; Με μιά κυβέρνηση που, κόβοντας φάτσες, καταλαβαίνεις, εξ αποστάσεως, πως απαρτίζεται από στοιχεία που θυμίζουν κατοχικούς μαυραγορίτες, αμόρφωτους λαχαναγορίτες, ρυπαρούς οδοκαθαριστές, τσακλοκούδουνα φρόκαλα και άξεστες παραδουλεύτρες, που μόνο στόχο και σκοπό έχει την διαιώνιση της φαυλότερης διακυβέρνησης της Ελλάδος από την εποχή του Κωλέττη και εντεύθεν. Μιά κυβέρνηση η οποία χτυπάει την... διαπλοκή εξυφαίνοντας τη δική της. Την μεγαλύτερη!  

4 σχόλια:

  1. το βιβλίο σου το διάβασα απνευστί!!! Θέλω να κάνω και ανάρτηση, γιατί είναι πράγματι απολαυστικό, αλλά θα είχε νόημα, να συμπληρώσω πού το αγοράζει κανείς!

    Οπως και να χει, σε ευχαριστώ θερμά και γω και ο Κριστιαν που μας θυμάσαι. Και μεις θυμόμαστε την ωραία ημέρα που περάσαμε στο παλάτι σου
    πολλά φιλιά σε όλη την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ποιό από όλα τα βιβλία του Ορφέα εννοείς γιατί όλα τους απνευστί διαβάζονται. Αλλά αν δεν εννοείς ακόμα το "Μια θητεία σε θέση λίμπερο" βρες το και θα πάθεις πλάκα!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω ποιό από όλα τα βιβλία του Ορφέα εννοείς γιατί όλα τους απνευστί διαβάζονται. Αλλά αν δεν εννοείς ακόμα το "Μια θητεία σε θέση λίμπερο" βρες το και θα πάθεις πλάκα!!!

      Διαγραφή