Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Όταν μιά ηλεκτρονική εφημερίδα αντιγράφει "Ορφέα"!

Έργα και ημέραι επιφανών σοσιαλισταρέων.
Το «βαρύ» πόθεν έσχες του Τσακαλώτου- Επενδύσεις σε Black Rock και Goldman Sachs ύψους 440.000 ευρώ
Το βαρύ "πόθεν έσχες" του Τσακαλώτου.
   Η στήλη, με ανάρτηση της  4ης Δεκεμβρίου και τίτλο: "Le bourgeois  sosialist", είχε αποκαλύψει το οικονομικό backround του μητραλοία Τσαλακώτου, ο οποίος από τον καπιταλιστικό θρόνο του ζάπλουτου μεγαλοαστού, σακατεύει την τάξη όπου -ουσιαστικά- ανήκει και μας το παίζει... "μαρξιστής. Αχ, καταραμένη... φτώχεια, άτιμη δεξιά!
    Σε όσους δεν με πίστεψαν αφιερώνω το κάτωθεν κείμενο, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο site "iefimerida" σήμερα.  

"Εισοδήματα ύψους 63.000 ευρώ και αμοιβαία κεφάλαια σε εταιρείες κολοσσούς όπως η  Black Rock και  η Goldman Sachs δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στο «πόθεν έσχες» για το 2015 ο κ. Τσακαλώτος διατηρεί επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια με συνολική αποτίμηση 440.000 ευρώ -εκτός από την Black Rock (World Gold, United Kingdom, Asian Dragon κα.) και την Goldman Sachs- στις Fift-Templeton, Global Bond Fundad, Japan Portfolio κα.

Επίσης είναι μέτοχος στην εφημερίδα Αυγή με μετοχές ονομαστικής αξίας 4.200 ευρώ.

Η σύζυγός του δηλώνει εισοδήματα ύψους 130.000 ευρώ και  διαθέτει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, συνολικής αποτίμησης 144.000 ευρώ περίπου.

Οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Τσακαλώτου είναι 53.000 ευρώ περίπου, ενώ η σύζυγός του διαθέτει  155.000 ευρώ.

Ο κ. Τσακαλώτος έχει στην κατοχή του μία μονοκατοικία 200,31 τ.μ., από κοινού με τη σύζυγό του, σε οικόπεδο 432 τ.μ. στην Κηφισιά. Στην ίδια περιοχή διαθέτει και ένα διαμέρισμα 113 τ.μ. στην Κηφισιά, εξ ολοκλήρου δικό του. Στην Πρέβεζα δύο διαμερίσματα 106 και 47 τμ, καθώς και ένα κατάστημα 60τμ."

    Προς γνώση και συμμόρφωση όλων των πανηλίθιων λιγούρηδων, οι οποίοι στενάζουν γιά να τα βγάλουν πέρα και αισθάνονται... "ίσοι" με τον σύντροφο Ευκλείδη.

   ΥΓ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΛΩΣΗ: Δώστε μου τα μισά και φέρτε μου αφίσες να κολλήσω, πανώ να κρεμάσω, ταμπέλλες να κάνω πικετοφορία και να βροντοφωνάζω πέντε φορές την ημέρα, σαν τον μουεζίνη: "Ζήτω ο Τσίπρας", "Ζήτω ο Τσαλακώτος|", "Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ"! 


aaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου