Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Απίθανα και όμως... ελληνικά!

Όταν επιπλέουν οι... φελλοί!

Αποτέλεσμα εικόνας για αχιλλέας μαδρας
Ο μάγος της Αθήνας
    Εντρυφώντας στο ζαβό "πόθεν έσχες" των πολιτικών -ζαβό, αφού ασχολείται μόνο με το "έσχες" και όχι, όπως θα ήταν αποτελεσματικότερο, με το "πόθεν"-  ανακάλυψα σπουδαία πράγματα.  Μεγάλη έκπληξη η περιουσιακή κατάσταση των συριζαρέων ταγών μας, στους οποίους εστίασα περισσότερο. 
   Σε αντίθεση με τους βουλευτάς του ΚΚΕ, οι οποίοι παρουσιάζουν αξιόλογη συνέπεια λόγων και έργων, οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ατράνταχτες περιουσίες και σε κάνουν να μην πιστεύεις τα μάτια σου, με ό,τι αυτά βλέπουν στις δηλώσεις που οι ίδιοι καταθέτουν. Καταθέσεις μάτσα, χρεόγραφα με ουρά, ακίνητα άπειρα! Κάποιοι και με θυρίδες στις τράπεζες. Και, εννοείται, πως όλα αυτά χωρίς τα δυνάμενα να αποκρυβούν ή... "ξεχαστούν" -κούκου, ο Σταθάκης είμαι. Ο ξεχασιάρης!
   Το στοιχείο που εντυπωσιάζει δεν είναι το βιός του κάθε πολίτη. Ό,τι δημιουργεί ο καθένας, μπράβο του. Υπό την προϋπόθεση αυτό να έχει προκύψει από νόμιμες δραστηριότητες και να έχει φορολογηθεί αναλόγως. Όμως, όταν δηλώνεις αριστερός και πιστεύεις -τάχα- πως η περιουσία είναι κλοπή, έχοντας κοινωνικό σου στόχο την εξίσωση των... "θρανίων", και όταν ο μέσος Έλληνας πολίτης δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα στην καθημερινότητά του, στερούμενος τα αναγκαία, το να φιγουράρεις με "κατοσταριές" χιλιάδες εισόδημα και δεκάδες ακίνητα καβάτζα, ε' όπως και να το κάνουμε, είσαι... φαύλος! Κοροϊδεύεις την κοινωνία και την προκαλείς, θεωρώντας τους πολίτες ηλίθιους υποτακτικούς, αφού στην "ισότητα" και την "κοινωνική δικαιοσύνη" που ευαγγελίζεσαι, θεωρείς εαυτόν ευφυέστερο και... λίγο πιό "ίσον" από τους άλλους! Το να νοιάζεσαι -τάχα-  γιά τους φτωχούς, όντας πάμπλουτος, δεν μετρά και δεν πείθει. Ο Χριστός επέβαλε τις απόψεις Του και "έχτισε" θρησκεία γιατί με την, εν ζωή, στάση Του έδειξε συνέπεια λόγων και έργων. Έμεινε πάντα με έναν χιτώνα και αγάπησε τον πλησίον Του. Καλύτερη πειθώ το παράδειγμα. Ο γιατρός που συνιστά στον ασθενή να κόψει το κάπνισμα, με κιτρινισμένα δάκτυλα και το τσιγάρο στο χέρι -όπως και να το κάνουμε-  δεν πείθει!
   Παρ' όλα αυτά, με εντυπωσίασε άκρως -διπλά και τρίδιπλα- η δήλωση του κλόουν του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνου του απίθανου τύπου, ενός πανηλίθιου ο οποίος περνιέται γιά ξύπνιος και θεωρεί πως μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο με τις απίθανες κουταμάρες που εκτοξεύει ανερυθρίαστα και  χωρίς επίγνωση της ιλαρότητος που σκορπούν τα λεγόμενά του. Η περιουσία του και το εισόδημά του εκπληκτικά και μόνη δικαιολόγηση το νομοτελειακό αξίωμα: "Οι φελλοί επιπλέουν πάντα"!
   Ακούστε λοιπόν τα... κόπια του:
   - Εισόδημα: 118.117,01 ευρώ.
   - Μετοχές: 22.002,53 ετρώ
   - Καταθέσεις: 48.231,79 ευρώ και 42.569,63 $ ΗΠΑ, εδώ και 50.000, 00 ευρώ στο Βέλγιο.
  - Ακίνητα, (συνολικά 22): Κτήματα και οικόπεδα: 129,5 στρέμματα,  (τα 99, 0 στην      Χαλκιδική. Διαμερίσματα: σύνολον 882,91 μ2
   - Αυτοκίνητα: 3,   (3700, 1300 και 1200 cc)

   Τελικά καταστάλαξα: Όταν μεγαλώσω θα γίνω αριστερός κλόουν!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου