Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Η συλλογικότητα των πάμπλουτων συριζαρέων!

Κάτω το Κεφάλαιο, ζήτω η Επανάσταση!
Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλαούρας
Ένα τυπικό δείγμα ιδεολόγου επαναστάτη, με ανθρωπιστικά ιδεώδη!
   Τελικά, το πιό αποφασιστικό πλήγμα ενάντια σε κάθε εχθρό -ταξικό, εσωτερικό, εξωτερικό, αλλόφυλο- γίνεται πάντα εκ των έσω!
   Εισχωρείς στις τάξεις του, βολιδοσκοπείς, παραβιάζεις το οπλοστάσιό του, αρπάζεις τα όπλα του, καιροφυλακτείς και στην κατάλληλη στιγμή.... τσακ! του καταφέρνεις το καίριο χτύπημα!
   Ο εικονιζόμενος ανθρωπιστής αποτελεί άριστο γνώστη αυτού του είδους ανατρεπτικού και φθοροποιού κλεφτοπολέμου! Υποδυόμενος άριστα έναν λαϊκό τύπο -κάτι μεταξύ κατοχικού μαυραγορίτη λαδέμπορα και σύγχρονου λαχαναγορίτη του Ρέντη- και ταγμένος ολόψυχα στον αέναο πόλεμο κατά του απάνθρωπου καπιταλισμού, τον πολεμά λυσσαλέα και ανένδοτα από το επικίνδυνο μετερίζι ενός κλασσικού πεμπτοφαλαγγίτη!
   Γιά να ναρκώσει διώκτες και να θολώσει τα νερά, αποφάσισε να τους "παίξει" στα ίσια και να τους χτυπήσει εκεί που πονάνε! Προκειμένου, δε, να εξασθενήσει τις αντίπαλες δυνάμεις, έχει φροντίσει να τις υπονομεύσει αφαιρώντας τους όπλα και καταθέτοντάς τα στην... πάρτη του.
   Έτσι, προκειμένου να γίνει απόλυτα πειστικός, διαθέτει -βάσει δηλώσεως "πόθεν έσχες"- εισόδημα: 110.538, 26 ευρώ, Μετοχές-Ομόλογα: 77.685,36 ευρώ, Καταθέσεις: 191.230,67 ευρώ και 142.652,25 $ ΗΠΑ, Ακίνητα: 3 διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 296,44 μ2 και ένα οικόπεδο 3000 μ2. Και βάσει όλου αυτού του πλούτου, "υποδύεται" -τάχα-  τον συνεπή και στυγνό καπιταλίστα, (ναι, αυτόν που πίνει το αίμα του εργάτη με το μπουρί της σόμπας!), ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί -στα κατάβαθα της ψυχής του- έναν διαπρύσιο μαρξιστή και έναν φλογερό αντικαπιταλιστή επαναστάτη.
   Μέ τέτοια αφαίμαξη που υφίσταται ο... καπιταλισμός, τόσον από τον εικονιζόμενο αμείλικτο διώκτη του, όσον και από το συντροφικό του δίκτυο, το οποίο μάχεται με τα ίδια -και περισσότερα μάλιστα- καταλυτικά και ανίκητα όπλα, η συντριβή του αιμοσταγούς τέρατος που λέγεται "ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός", είναι θέμα χρόνου.  Ανυπερθέτως και στα σίγουρα!
   Άμποτε, αμήν και πότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου