Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Συμπτώσεις διαβολικές!



«Τώρα που βρήκαμε... Παππά...»!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για παππας
- Αφουγκραζόμενος την ανάπτυξη που έρχεται δρομαίως!!!
    Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται κυβερνητικός οργασμός σε ζέοντα εθνικά θέματα. Ο αποδεδειγμένος «μουροχαυλισμός» του -πάλαι ποτέ- περιούσιου λαού του κόσμου, (ναι, του πιό ευφυούς, του πιό ηρωικού, του πιό φιλότιμου, ο οποίος τώρα θυμήθηκε τον ραγιαδισμό των 400 χρόνων τουρκοκρατίας), επιτρέπει στο... «διά πρώτη φορά αριστερό καθεστώς» να αλωνίζει ασύδοτα και κατά βούληση.
   Οι κομμουνιστικές τους καταβολές και οι διεθνιστικές τους ιδεοληψίες επιτρέπουν -ελαφρά τη καρδία- να απεμπολήσουν εθνικά δικαιώματα και να παραιτηθούν χρόνιων κεκτημένων. Έτσι, η κατ’ αρχήν ανεξήγητη επίσκεψη Ερντογάν αρχίζει να ξεκαθαρίζει τους στόχους της. Το πάγιο αίτημα εκλογής της θρησκευτικής ηγεσίας των μουσουλμάνων... «αδελφών», (κατά δήλωση Ερντογάν), στη Θράκη, ήδη δρομολογήθηκε με τις συνέπειες άγνωστες μεν, αλλά εύκολες στην πρόβλεψη. Με προπέτασμα την αναμόχλευση της Συνθήκη της Λωζάννης, οι Τούρκοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο Αιγαίο, όπως από Κωνσταντινούπολη προς Άγκυρα μετ’ επιστροφής, και βάζουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης καμιά εικοσαριά ελληνικά νησιά.
   Επίσης, το Μακεδονικό μπήκε στον διάδρομο επίλυσής του. Ένα απλό, στην ουσία του, θέμα που από κρυολόγημα το καταντήσαμε καρκίνωμα, ένεκα πολύχρονων ηλιθίων χειρισμών που οδήγησαν σε αδιέξοδα, θα επιλυθεί σύντομα, μέσω ελληνικής υποχώρησης, η οποία θα προσβάλει το γόητρο και θα καθιστά γελοία "κοκορέματα" όλες όσες -πομπώδεις και ανένδοτες- κορώνες ξεστομίζαμε γιά χρόνια.
   Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μακρόχρονη ελληνοκεντρική πολιτική ρητορική είχε δημιουργήσει αντιρρεαλιστικά αδιέξοδα και είχε σπείρει φρούδες ελπίδες μεγαλοϊδεατισμού. Όμως η συνεχής άκριτη και μαξιμαλιστική τακτική της εκάστοτε αντιπολιτεύσεως -γιά καθαρά μικροπολιτικούς λόγους- δεν επέτρεψαν συμβιβαστικές λύσεις, κάτω από την απειλή της -δήθεν- εθνικής μειοδοσίας. (Γνωστές οι παπαρδέλες του ανυπόληπτου και εξαρτημένου τζογαδόρου Μπούλη, περί... «προδοσίας», «Νενέκων», «στα τέσσερα εσείς», και λοιπές σαχλαμάρες).
   Θεωρώ σίγουρο το ξεμπλοκάρισμα κάποιων εθνικών ακανθωδών προβλημάτων, αλλά αδυνατώ να προσδιορίσω τις, σε βάθος χρόνου, επιπτώσεις τους. Πιθανόν, η έλλειψη εθνικής συνειδήσεως του διεθνιστικού κομμουνιστικού εσμού που μας κυβερνά με τάχα, δήθεν, αφηγήματα, ψεύτικες ελπίδες, ψευδαισθήσεις σε βαθμό παραισθήσεων και  άριστα επικοινωνιακά τεχνάσματα, να κλείσει κάποιες πληγές, έστω με ακρωτηριασμό ορισμένων εθνικών πόθων και επιδιώξεων. (Σιγά μην πάρουμε και την... Πόλη!!).

   Όσο γιά τους Ευρωπαίους... εταίρους μας... σιγά τα αίματα! Ο Τσίπρας τους έρχεται λουκούμι. Τους έταξε πως θ’ αλλάξει την Ελλάδα και την... Ευρώπη και το έπραξε! Τους εγγυάται -με οικονομικά μέτρα- τα δανεικά τους. Περνάει με δύσκολα αντιλαϊκά μέτρα, (μειώσεις συντάξεων, αντισυνδικαλιστικά και αντιαπεργιακά μέτρα), χωρίς ν’ ανοίξει μύτη, την βίαιη προσαρμογή των Ελλήνων σε συνθήκες διαβίωσης ανάλογες με όσα παράγουν και ό,τι τους αξίζει, χωρίς ξεσηκωμούς και διαδηλώσεις. Κρατάει τα... μπόσικα στο μεταναστευτικό, έχοντας μετατρέψει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σε κολαστήρια. Μόνο μέτρο, αυτό του... «χαλιού και των σκουπιδιών». Απαγορεύουμε την προσπέλαση δημοσιογράφων και... «ως διά μαγείας», τέρμα το πρόβλημα!
   Και τώρα με την προγραμματισμένη στρογγυλοποίηση των ελληνοτουρκικών διαφορών και την δρομολογημένη επίλυση του Σκοπιανού, που ανοίγει το δρόμο για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, ολοκληρώνεται η... αλλαγή της Ευρώπης. Εννοείται μέχρις ότου προκύψει τίποτε άλλο προς... επίλυση!

   Τώρα, αν εσείς κι εγώ σκοτωνόμαστε για να ανταποκριθούμε στις φορολογικές μας υποχρεώσεις -μαζί με την επιβίωση- οι εκατομμυριούχοι μαρξιστές Παπαδημούλης, Τσαλακώτος, Σταθάκης, Καρακώστα και ο παρά πάσαν φαντασία πάμπλουτος γελωτοποιός με τις ηλίθιες προτάσεις αξιοποιήσεως νησιών, φρονώ πως... χέστ... αν!


   (ΣΗΜ.: Το πώς αυτός ο τελευταίος -τενεκές ξεγάνωτος, καρφί στο μάτι μου και βασανιστική απορία- με το μηδενικό IQ που διαθέτει, κατάφερε να αποκτήσει τόσον πλούτο, αποτελεί γιά μένα ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα, εφάμιλλο με το δήλιο και τον τετραγωνισμό του κύκλου!).    




1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !!!!

    "Λεφτά για σπατάλες φαίνεται ότι έχει ο Νίκος Παππάς χριστουγεννιάτικα. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι αποφάσισε να αλλάξει τη μοκέτα της αίθουσας εκδηλώσεων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής χρεώνοντας με ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό τα κρατικά ταμεία.

    Συγκεκριμένα, για την προμήθεια και τοποθέτηση νέας μοκέτας στην αίθουσα συνεδρίων εγκρίθηκαν 12.150 ευρώ. Προφανώς, υπάρχουν λεφτά για λούσα…

    Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/moketa-apo-chrisafi-gia-ton-niko-pappa

    ΑπάντησηΔιαγραφή