Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Πουλάμε τρέλλα, μαζί με αγραμματοσύνη, και όποιος θέλει αγοράζει!

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του... δήθεν!


   Με τη γνωστή συριζαρέικη τακτική, την εκ περιτροπής εμφάνιση στο γυαλί του απίθανου κυβερνητικού θιάσου γιά εξηγήσεις, επεξηγήσεις και... διασυρμό, τώρα ήρθε πάλι η σειρά της γνωστής βραχνοκοκόρισας να ξεμπροστιαστεί, καταθέτοντας την αγραμματοσύνη και το θράσος της. Και μάλιστα ενώπιον ενός τέως πρύτανη Πανεπιστημίου και καθηγητού Νομικής, του κ. Θ. Φορτσάκη, ο οποίος, έκπληκτος και αποσβολωμένος, μειδιούσε αμήχανα, καθώς δεν διέθετε τενεκέ με νερό, γιά να "μπουγελώσει" την αριστερή ινστρουχτόρισα, γιά τις ανοησίες που έλεγε.
   Τρέμε από ντροπή, κατάπτυστε Μπαμπινιώτη και σπεύσε να διορθώσεις τα λεξικά σου, στο λήμμα "σεισάχθεια".
   Κατά την εντελώς αμόρφωτη... "γλωσσολόγο" και αρχιτέκτονα (!), όπως ακούγεται και στο βίντεο, "σεισάχθεια" σημαίνει... "να παίρνεις από τους πλούσιους και να τα δίνεις στους φτωχούς"!!! Και όχι να... "να αίρεις βάρη", και κατ' επέκταση... "να απαλλάσσεις από χρέη", όπως πιστεύαμε -όσοι καθίσαμε σε θρανία- μέχρι τώρα.
    Διαισθάνομαι πως το πάμπλουτο κορίτσι της διπλανής πόρτας και της λαϊκής γειτονιάς, θα σπούδασε αρχιτεκτονική, ή κάπου στην Ιταλία, όπου η αρχιτεκτονική σχολή αποτελεί τμήμα Σχολής Καλών Τεχνών, ή σε τίποτε Ρουμανίες, όπου έπαιρνες δίπλωμα με τα καλούδια που έστελνε "πεσκέσι" με καλάθια -σε λιγούρηδες καθηγητές- ο μπαμπάς!
   Πάντως, διαβάζοντας το τελευταίο  "πόθεν έσχες", διαπίστωσα -γιά άλλη μία φορά- πως η αριστεροφροσύνη κάμποσων μπαγάσηδων από δαύτους, αποτελεί "φερετζέ" και άλλοθι, γιατί πίσω τους κρύβεται τεράστιος πλούτος.  Μεγαλοεργολάβα του κερατά, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην καρδιά του καπιταλισμού, με την οικειοποίηση της... "υπεραξίας" και το "ρούφηγμα του αίματος του εργάτη" -κατά το προσφιλές κομμουνιστικό δόγμα- αλλά προσποιείται την... αριστερή! Η αρχιφαύλη.
   Εγώ, με το μισό... βιός της, (Εισοδήματα: 249.403,41 ευρώ, Ομόλογα: 55.329,87ευρώ, Καταθέσεις: 142.827,06 ευρώ και 7,77 $, Ακίνητα: Παίζει με συμμετοχή από από 33,33% έως 100% σε 54 (!) ανά την Ελλάδα, με οκτώ από δαύτα να βρίσκονται στη... λούμπεν λαϊκή Μύκονο, Αμάξι: ..."Μερσεντέ" ) -αν κάποιος μου τα παρέσχε- όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ θα δήλωνα, αλλά μέχρι και... ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και θα έπαιρνα, αλά μπρατσέτα, τη Μποφίλιου να βγούμε στο βουνό γιά... κοζερί και σουσέλ.
   Τελικά, γιά κάποιους... μή προνομιούχους, είναι πολύ ωραίο πράμα να είσαι αγράμματος, αστοιχείωτος, ζάπλουτος και... αριστερός. Ζήτω το θράσος, ζήτω η τρέλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου