Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κουίζ! Η αποθέωση του "αριστερού σουργεαλισμού".

"Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"!


      Θα στοιχημάτιζα τα ρέστα μου πως είναι αδύνατος, σε όποιον δεν γνωρίζει το άτομο από παλιά, ο προσδιορισμός του... "Δημητράκη", απ' αυτή τη φωτογραφία!
   Υποβοηθητικά, μέχρι να τον... "πάρει το ποτάμι", αποκαλύπτω κάποια βασικά χαρακτηριστικά του, μήπως και τον εντοπίσετε. Πρόκειται γιά μία απο τις γελοιοδέστερες φυσιογνωμίες του πολιτικού μας φάσματος, απίθανος μπουρδολόγος σαχλαμάρδας, ο οποίος, φυσικά, ανήκει, (επί του παρόντος, αφού κανείς δεν ξέρει τί τέξεται η επιούσα), στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί όπου πρωταγωνιστεί ό,τι πιό σούργελο και κατακάθι -λαϊκούριον και αμόρφωτο-  υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Π.χ. Αυλωνίτου, Σπαρτινός, Μισελοζαννάτσης, Πολάκης, Κωνσταντινέας, Καρακώστα and co!
   Τελευταίο διασκεδαστικό "μαργαριτάρι" του αφυούς και ρηξικέλευθου... Σαντινίστα, το ατράνταχτο επιχείρημα πως γιά τους πλειστηριασμούς, που άρχισαν δριμείς, φταίει... η ΝΔ! (Ίσως και η... Μαρέβα). Γιατί με την... αναβλητικότητα που την διέκρινε, όταν ήταν στην εξουσία, καθυστέρησε να τους κάνει αυτή, οπότε δεν θα εξετίθετο τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ! 
   Δεν υπάρχει, δυστυχώς, Όσκαρ μαλ...ας, αλλά μην αμφιβάλλει κανείς πως αν εθεσπίζετο κάτι τέτοιο, ο... Δημητράκης μας θα ήταν, μονίμως, βασικός υποψήφιος στην επικρατέστερη πεντάδα. Και μάλιστα φαβορί, με πολλές, πολλές κατακτήσεις του τιμητικού βραβείου.  Μιά με τους μεγαλοεπενδυτές λαθρομετανάστες, που το δαιμόνιό του... "τσίμπησε", μιά με το νησί του Ευβοϊκού που θα το κάναμε... εξωτικό παραθεριστικό παράδεισο γιά... πλούουουσιους, (που λέει η μαρμελαδατζού Θεανώ και γεμίζει ο στόμας της... πλούτο!), μιά με την τελευταία του κοτσάνα, δύσκολα θα έχανε το πολύτιμο έπαθλο.
   Και μετά απορούμε γιατί αυτός ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά, αφού διαθέτει τοιούτου διαμετρήματος  πολιτικούς αστέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου