Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αρνούμαι….!!!

Θέσεις - Απόψεις

   Ο Γ. Παπανδρέου, με το αποπροσανατολιστικού χαρακτήρα εκβιαστικό δημοψήφισμα που προωθεί, αποφάσισε στην πτώση του να συμπαρασύρει χώρα και λαό, εκδικούμενος με τον τρόπο αυτό την καθολική του λαϊκή απαξία και το αυθόρμητο «ανάθεμα» που εισπράττει. Επιμένει πεισματικά στην ολοκλήρωση του διαβολικού και καταστροφικού του σχεδίου κατά την τακτική του Σαμψών, ελαφρώς παραλλαγμένη.
   - Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των…. ομοφύλων!
   Αναδεικνυόμενος έτσι στον μεγαλύτερο εθνοκτόνο, (με βάση το πλήθος των ομοφύλων του θυμάτων, που έσπρωξε στην καταστροφή), της Ελληνικής Ιστορίας!

   Η στήλη έχει αποφασίσει, ανεξαρτήτως του πλήθους και του είδους των τιθεμένων ερωτημάτων, να ψηφίσει κατά των κυβερνητικών θέσεων, ρίχνοντας ένα ΟΧΙ δαγκωτό, κατηγορηματικό και αβίαστο. Ένα ΟΧΙ το οποίο, προφανέστατα, δεν θα εκφράζει άρνηση στους ευρωπαϊκούς προσανατολισμούς της χώρας, την οποία θεωρεί δεδομένη και αυτονόητη, αλλά αγανακτισμένη αντίδραση και άρνηση υποταγής στην διαβολική και καταστροφική βούληση ενός μωρού, εξουσιολάγνου σύγχρονου ηροστράτειου μητραλοία.
   Αρνούμαι να ενδώσω, μετατρεπόμενος σε άθυρμα, στις επιθυμίες ενός αρρωστημένου μυαλού, που γιά κακή μας τύχη, βρέθηκε στη λάθος θέση, τη λάθος στιγμή.
   Αρνούμαι να νομιμοποιήσω, εκ των υστέρων, μία διετή καταστροφική πορεία, την οποία μου ζητείται, όψιμα, να εγκρίνω.
   Αρνούμαι να δεθώ στο άρμα ενός πολιτικού απατεώνα, συμμετέχοντας άμεσα στα παιχνίδια, τις ίντριγκες και τις σαχλές μπλόφες του.
   Αρνούμαι να συμπράξω, ως κομπάρσος, σε μιά στημένη φαρσοκωμωδία που έχει σαν αποκλειστικό στόχο τη διάσωση γοήτρου του χειρότερου πρωθυπουργού της νεώτερης Ελλάδας και τη διατήρησή του στον πρωθυπουργικό θώκο.
   Αρνούμαι να στέρξω στη μετατροπή της χώρας μου σε τιμάριο ενός ανθρώπου, και μάλιστα περιορισμένης πνευματικής ευθύνης.
   Αρνούμαι ….. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου