Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«...Και αι γυναίκες γεγόνασιν άνδρες….»!

Επικαιρότης

   Μέσα στον κακό χαμό που ακολούθησε την αλλόκοτη και ακατανόητη ενέργεια του χαζού «Σωτήρη» και τα ψελλίσματα των ασήμαντων ανθρωπάριων που καμώνοντας τους υπουργούς κι υφυπουργούς, προσπαθούσαν ψελλίζοντας γελοιότητες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, (μεταξύ αυτών και το σπιθαμιαίο Κουτρουμανάκι, τέως εργατοπατέρας και νυν εργατοφάγος, που άφησε προς στιγμή το εργόχειρο-εργόσημό του και καταπιάστηκε με το δημοψήφισμα), άστραψαν με την παρουσία τους μερικές γυναίκες!
   Έστω αργά, έστω την υστάτη, κάποιες κυρίες ύψωσαν ανάστημα και απέδειξαν πως, αν και γυναίκες, διαθέτουν «γκάτς» και μάλιστα βαριά!
   Ενεργοποιώντας την ναρκωμένη τους συνείδηση, εξανέστησαν στην τελευταία καταστροφική ανοησία του πρωθυπουργομανούς αρχηγού τους και προέταξαν τα (ωραιότατα) στήθη τους (!) αναφωνώντας ένα νέο ηρωικό «ΟΧΙ»!

   Στ’ αχνάρια της χαλύβδινης καπετάνισσας, της βασίλισσας της Αλικαρνασσού, Αρτεμισίας, που έβαλε τα γυαλιά στους δειλούς καπεταναίους του Ξέρξη πολεμώντας σαν άντρας και της ανυπότακτης Κασσιανής που αντέταξε στο «Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα» του αλαζόνα Θεόφιλου, το περήφανο «Αλλά και εκ γυναικός τα κρείσσω», χάνοντας με την αποκοτιά της αυτή ένα θρόνο, οι κυρίες Αποστολάκη, Καϊλή και Κεφαλίδου, ακολούθησαν τον ανηφορικό δρόμο της κ. Κατσέλη (δρόμο που, οσονούπω, θα τραβήξει και η κ. Β. Παπανδρέου) και απέδειξαν ότι δικαιούνται τα παντελόνια που, κατά κανόνα, φορούν!
   Ας ελπίσουμε το γενναίο τους παράδειγμα να ακολουθήσουν και τα λοιπά μορμολύκεια, που σαν γνήσιοι καρεκλοκένταυροι έχουν κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας και το μόνο που κάνουν είναι η εκ του ασφαλούς μουρμούρα, τάχα αμφισβήτησης, και η μετέπειτα, με την ουρά στα σκέλια, συμπόρευση με τη φαύλη τους ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου