Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μωρέ, τι μας λες!

Επικαιρότης

   Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητος, (προηγούμενο ρεκόρ πάλι δικό τους), και αφού βούλιαξαν τη χώρα με άστοχους χειρισμούς, τεράστια ψεύδη και την ανικανότητά τους και οδήγησαν τον λαό στη φτώχεια και τη δυστυχία, πέταξαν τις μάσκες και φανέρωσαν, απροκάλυπτα, τις πραγματικές τους προθέσεις και αγωνίες. Το πώς θα διαιωνίσουν την εξουσία τους, μέσω διαδικασιών διαδοχής του αποτυχημένου χαζού παιδιού.
   - Την καρέκλα, «σύντροφοι», και την κουτάλα!

   Ας μην αμφιβάλλουμε ότι το δραματικό «ή θα σωθούμε όλοι μαζί, ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί», αναφέρεται στον κυβερνητικό εσμό και δεν αφορά καθόλου τον, ήδη, χρεοκοπημένο κι εξαθλιωμένο λαό, του οποίου ο κοινωνικός ιστός έχει αποσυντεθεί τελείως. Η παράταξη που γιά 30 χρόνια προέτασσε το προσωπικό της βόλεμα, (μπαίνοντας άφραγκοι και λιγούρηδες στην πολιτική και βγαίνοντας πάμπλουτοι), γαλούχησε, εξέθρεψε και γιγάντωσε το τέρας των συντεχνιών, τοποθετώντας ή προσεταιριζόμενη τους παμπόνηρους και αδηφάγους συνδικαλιστάδες που τώρα αιτιάται! ( Η Μπατζελή με τη σημαία στο πρώτο τρακτέρ, στην καθιερωμένη ετήσια γεωργική «επαναστατική γυμναστική», ο Παπακωνσταντίνου αγκαλιά με τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ και το χαζό παιδί, μπροστάρης με υψωμένη γροθιά σε κάθε πορεία γιά τα «δίκαια λαϊκά αιτήματα»).
   Με τη συνταγή που εφεύρε και «δούλεψε» μαεστρικά ο αρχιμάστορας της καταστροφής, οι επίγονοί του συνέχισαν να πορεύονται, μετατρέποντας κάθε συνδικαλιστικό κίνημα από χρήσιμο εργαλείο γιά τα συμφέροντα των εργαζομένων σε αποκλειστικό όργανο μακροημέρευσης του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Σε «σπλάχνα» τους και μήτρα διαφθοράς η οποία, πάντοτε υπάρχουσα στη χώρα, από τότε που ο «μεγάλος» έβαλε την ταρίφα, (Μαυράκης, 500 εκατομμύρια), πήρε εκρηκτικές διαστάσεις και απλώθηκε σε όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα, μέχρι τον τελευταίο …. κλητήρα!

   Οι εναγκαλισμοί με τους λουφαδόρους και χαραμοφάηδες συνδικαλισταρέους και ο υπερθεματισμός σε κάθε αλόγιστη, παράλογη και μαξιμαλιστική απαίτηση, προκειμένου να βολευτούμε όλοι, μετέτρεψε το συνδικαλιστικό κίνημα σε ανεξέλεγκτο τερατώδες Λεβιάθαν, που άντε τώρα να το μαζέψεις. Τώρα που μοιραία, πρέπει να συγκρουσθούν μαζί του, τώρα μυξοκλαίν! Τώρα ανακάλυψαν…. την Αμερική, μαζί με τις «κακές» συντεχνίες! Και, θρασύτατα, εκπέμπουν SOS γιά τη σωτηρία, τάχα, της χώρας που, ήδη, τη φουντάρισαν και πάει γιά πάτο, ενώ στην πραγματικότητα αγωνιούν γιά την πάρτη τους και άρχισαν να μεθοδεύουν, (θυμάται κανείς στην εποχή του Ωνασείου, της τέντας και της «άφθονης διούρησης», το δείπνο των 4 που προετοίμασε τη διαδοχή της στυμμένης λεμονόκουπας-Αντρέα από τον Σημίτη;), το πέταγμα στη θάλασσα της σαβούρας, δηλαδή του αυτιστικού καπετάνιου και του υπερφίαλου βλακοέξυπνου «ύπαρχου». Και, τσουπ!! νάτοι που ξεφύτρωσαν οι πρώτοι «δελφίνοι» -από κοντά και η «δελφίνα»- ( να μην υστερήσει!). Μπας και με τον ύστατο αυτόν ελιγμό διασωθούν, ξεγελώντας άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό! Κόλπο παλιό, «μεταχειρισμένο» αλλά απόλυτα επιτυχημένο.
  
   Η στήλη δεν αμφιβάλλει καθόλου ότι το κόλπο θα πιάσει πάλι αφού, βοηθούντων και των εξώνητων ΜΜΕ, όλα υπακούουν στον παγκόσμιο νόμο που, κάποτε, διατύπωσε ο Τσόρτσιλ και ας λένε ό,τι θέλουν οι δημοσκοπήσεις.
   - Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου