Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Λεονταρισμοί, ασύνετοι! Φοβάμαι...!

Θέσεις - Απόψεις

   Η στήλη πίστευε πάντοτε στο χαμηλό προφίλ. Δηλαδή ότι είναι προτιμότερο να κρύβεις κάτι που έχεις, παρά να προβάλεις κάτι που δεν έχεις!
   Χθες, παρακολούθησα σε κάποιο κανάλι τον κ. Καστανίδη, τον επιλεγόμενο «Ευφράδειας ο Μικρός», να κορδακίζεται ότι, παρά το ατυχές γι’ αυτόν και απαράδεκτο γιά κάθε, πράγματι, δημοκρατικών φρονημάτων σκεπτόμενο άνθρωπο, επεισόδιο στο σινεμά της Θεσσαλονίκης, αυτός θα κυκλοφορεί χωρίς προστατευτικά μέτρα και στοιχειώδεις προφυλάξεις! Είναι μάγκας, (η καρδούλα του το ξέρει)!
   Τελευταίο δείγμα αφροσύνης κι επιπολαιότητος του ατόμου, η εισαγωγή, (δική του η ιδέα), της διαδικασίας του…. δημοψηφίσματος! Δηλαδή ο άνθρωπος βρίσκεται αλλού γι’ αλλού! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι ο Καστανίδης ασχολείται με δημοψηφίσματα. Οπότε η «παλικαριά» του σε σχέση με το «ξεφωνητό» που του επιφύλαξαν οι σκληροί ακροαριστεροί, μόνο με την παροιμιώδη και κλασσική, πλέον, πασοκική θρασύτητα μπορεί να εξηγηθεί.
  
   Η στήλη επαίρεται γιά την επαλήθευση του μεγίστου μέρους των προβλέψεων που διατύπωσε στο παρελθόν, (όλες οι αναρτήσεις, από γεννήσεως της στήλης, είναι εδώ και είναι προσβάσιμες).
   Πολύ φοβάμαι ότι με το προσεχές σκάσιμο του αβάσταχτου χαρατσιού, μέσω ΔΕΗ, κάτι που ο πολύς κόσμος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη, και την ραγδαία οικονομική εξαθλίωση που επέρχεται σύντομα από τα «νέα» (νέα-νεώτερα- νεότατα-της ώρας!) μέτρα, (αυτό που ζούμε αποτελεί πρελούντιο των όσων έρχονται και με δεδομένο ότι ο κόσμος ακόμη «καίει λίπος»), οι επιθέσεις στους υπαίτιους σφαγείς του παρόντος και του μέλλοντος του λαού θα περάσουν από τα «χάδια» των γιαουρτιών και των αυγών σε σοβαρότερες ενέργειες. Πρωτεΐνες και λευκώματα, τέρμα! Τα πράγματα σφίγγουν επικίνδυνα και τα καλάσνικοφ και περίστροφα κυκλοφορούν άφθονα! Ένας τολμηρός, παλαβός ή απελπισμένος λείπει! Ένας μόνο, αρκεί!  Φοβάμαι.....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου