Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επί τέλους! Να τελειώνουμε με δαύτους….!

Θέσεις - Απόψεις

   Προϊόντος του χρόνου, γίνεται ολοένα και φανερότερο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει, ήδη, εκμετρήσει τον βίο της, παρ’ όλες τις μεγαλοστομίες και φανφάρες του αμετροεπή κ. Ευφράδεια. Τελειωμένη στην ουσία και πλήρως παραδομένη και υποταγμένη στις διαθέσεις των δανειστών μας, επιμένει να κρατιέται με τα δόντια στην εξουσία, ενισχύοντας με τη στάση αυτή τις απόψεις περί «εντολοδόχου διατεταγμένης υπηρεσίας».
   Το αυτιστικό παιδί με το όνομα-μαγνήτη των αφελών, αφού «έπαιξε» με τους φίλους του από τα γυμναστήρια και άλλες χαζοπαρέες «τον πρωθυπουργό», με τα γνωστά αποτελέσματα, «κατέβασε» στο γήπεδο και την πρώτη ομάδα, με επικεφαλής τον μπουμπουνοκέφαλο αλαζόνα που νόμιζε ότι θα τρικλοποδιάσει τους κουτόφραγκους, λόγω της θεϊκής αλαμπουρνέζικης πολυλογίας του! Ήδη οι αποκαλύψεις στο περιοδικό «Επίκαιρα» απορρήτων επισήμων και αδιαμφισβήτητων εγγράφων, μέσω Wikileaks, εισχωρούν τη βλακεία τους σε χώρους εθνικής προδοσίας, που σίγουρα δεν κατάλαβαν πώς μπήκαν! Όμως κι αυτή, η τελευταία τους προσπάθεια, παρ’ όλα τα κουνήματα, τα τσαλίμια, τα τακουνάκια και τ’ ανάποδα ψαλίδια, πήγε χαμένη, αφού οι Ευρωπαίοι τους έχουν πάρει χαμπάρι και δεν «τσιμπάνε» πλέον. Έτσι και η πολυδιαφημισμένη (από τους χαχόλους!) υπερομάδα, πετάει από… ήττα σε ήττα, με το γνωστό εθνικό σπορ 7 – 1! Μπαίνει στο γήπεδο καμαρωτή και βγαίνει χωρίς… σώβρακα, αλαλιασμένη από τις αλλεπάλληλες «σφαλιάρες»!
   Φαπ!, από δω ο Σαρκοζί, φουπ! Από κει η Μέρκελ! Πάει γιά μαλλί και γυρίζει… κουρεμένη! (Οσονούπω και το χρέος!).
  
   Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κι η επιμονή στην αδιέξοδη πολιτική, με το ανόητο κι αναποτελεσματικό πρόγραμμα στο οποίο μανιωδώς επιμένουν, δυναμώνει τις υποψίες ότι κάτι άλλο συμβαίνει! Δεν είναι δυνατόν, κάτι που αντιλαμβάνεται κι ένα παιδάκι να μην το καταλαβαίνει ο πολύς …κ. Ευφράδειας! (Ο άλλος δικαιολογείται!)
   Ήδη, έχει ομολογήσει, με τη γνωστή παραπλανητική του φλυαρία, ότι έχει εξαντλήσει το «πολιτικό» του κεφάλαιο. (Σκασίλα μας!).
   Όμως το μεγάλο ερώτημα, που αναζητεί αγωνιωδώς απάντηση, είναι «τι κάνουμε τώρα;»

   - Το ΠΑΣΟΚ, σαν πολιτικός σχηματισμός, είναι τελειωμένο, ως έχον ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο και δεν μπορεί πλέον να κυβερνήσει, αφού βρίσκεται πελαγωμένο μέσα στην ανικανότητά του και μπουρδουκλωμένο στις γκάφες, τη φαυλότητα και τον λαϊκισμό του. Όχι μόνο αυτοδύναμα, αλλά και ως εταίρος μιάς πρόσκαιρα συμμαχικής κυβέρνησης, αφού θα λειτουργεί ως δούρειος ίππος και θα την τρικλοποδιάζει συνέχεια, αλλά και θα παραμένει πάντοτε κόκκινο πανί γιά όλες τις κοινωνικές τάξεις που θα το βλέπουν με δυσπιστία, λόγω του πρόσφατου παρελθόντος του. Το ΠΑΣΟΚ θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, πλέον, μόνο σαν κοινωνικός οργανισμός και χάριν μόνον των αμετανόητων οπαδών του (εκ συμφέροντος ή λόγω βλακείας).

   - Η ΝΔ, ως εναλλακτική λύση, ουδέν μπορεί να προσφέρει στην παρούσα συγκυρία, πλην του ν’ αποτελέσει σάκο του μποξ, στον οποίον θα ξεσπάσει, αβίαστα πλέον, όλη η συσσωρευμένη μήνις των καταπιεσμένων μαζών. Η οικονομική καταβαράθρωση δεν μαζεύεται, τουλάχιστον σε κοντινό χρονικό ορίζοντα, ο υποβιβασμός (40% τουλάχιστον) του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων δεδομένος και προαποφασισμένος έξωθεν, μαζί με την ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας, (υπό οιονδήποτε περιτύλιγμα κι αν μας σερβιριστεί αυτή). Οπότε υπό τη ρεβανσιστική τακτική του ΠΑΣΟΚ, που εξάπαντος θα εξαπολυθεί, προκειμένου να αποτύχει το όποιο πρόγραμμα θα πάει να εφαρμόσει η ΝΔ, το αποτέλεσμα θα είναι μία από τα ίδια. Και το μόνο που θ’ αλλάξει είναι η επαναδραστηριοποίηση των γνωστών «αγνώστων» κουκουλοφόρων και η κατεδάφιση του ό,τι έχει εναπομείνει όρθιο στη χώρα! Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ σήμερα, αποτελεί τη χειρότερη λύση, με τις χειρότερες συνέπειες!

   - Ο ΛΑΟΣ έχει μερικές, σαφώς, καλές ιδέες και προτάσεις, ιδίως στην εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της χώρας, κάτι που έχει σημαντικά παραμεληθεί, (κατά περίεργο κι ανεξήγητο τρόπο μέχρι τώρα), στην εξωτερική πολιτική και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Όμως στερείται στελεχών σε βάθος και η πασοκική εκδικητικότητα και κακοπιστία θα πλήξει κι αυτόν καίρια. Επίσης κάποιες υπερβολές, μεγαλοστομίες και θεατρινισμοί του Καρατζαφέρη ενισχύουν την αόριστη δυσπιστία προς αυτόν.

   - Το ΚΚΕ, που πρόσφατα αποκατέστησε τον Ν. Ζαχαριάδη, έχοντας αποκαταστήσει πριν και τον Βελουχιώτη, τώρα δεν ευκαιρεί γιατί είναι πολύ απασχολημένο με την προσπάθεια και της φυσικής τους επαναφοράς στη ζωή, οπότε μετά, αφού ασχοληθεί, κατά σειράν, με τον Στάλιν, τον Μάο και τον Λένιν, θα προσπαθήσει και γιά τον Μαρξ, προκειμένου να ζήσουν, όλοι μαζί, «το μύθο τους στην Ελλάδα»! Τόσο προοδευτικά!

   - Η υπόλοιπη αριστερά, σπαρασσόμενη από ανόητες, λεπτομερειακής φύσεως, ψιλοδιαφορές και βυζαντινολογίες, δεν μπορεί ν’ αποτελέσει τίποτα περισσότερο από φωνή διαμαρτυρίας και αλογόμυγα στα καπούλια της εκάστοτε εξουσίας. Και μέχρις εκεί!

   - Απ' εκεί και πέρα φλυαρία, σαχλαμάρα, και πολιτική μωροφιλοδοξία. (Χάσαμε τον Βεργή και μας έμεινε μόνο ο Λεβέντης, η Μπακογιάννη κι ο .... Δημαράς!). 

   - Η μόνη λύση που μπορεί να ξεπεράσει την αναμενόμενη ολοκλήρωση του καταστροφικού πασοκικού έργου και ν’ αντέξει στη φαύλη αντιπολίτευσή του ( όταν αυτό βρεθεί εκτός κυβέρνησης), αφού θεωρείται βέβαιη η λυσσαλέα αντίδραση που θα προβάλλει σε κάθε σοβαρή προσπάθεια αναστήλωσης της χώρας, θα πρέπει ν’ αναζητηθεί σε κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων. Με κύρος, ήθος, γνώση, εντιμότητα, επιτυχημένη σταδιοδρομία και πλήρη περιφρόνηση στο περίφημο «πολιτικό κόστος», αφού δεν θα προσβλέπουν σε πολιτική καριέρα, παρά μόνο στην απολύτως αναγκαία, περιορισμένου χρόνου, στράτευση γιά τη σωτηρία της πατρίδος. Άνθρωποι άφθαρτοι που θα αναλωθούν στην προσπάθεια σωτηρίας της πατρίδος. Και στο κεφάλι ένας πολιτικός με πείρα, σοβαρός και άμεμπτος, π.χ. ο Αλ. Παπαδόπουλος, (ή κάποιος ανάλογος),και στο Υπουργείο των Οικονομικών ένας βαθύς γνώστης από οικονομικά, τεχνοκράτης, ρεαλιστής, πρακτικός, έξυπνος και ρηξικέλευθος, π.χ. ο Στ. Μάνος, (ή κάποιος ανάλογος).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου