Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Όλα κι όλα, προ πάντων, σοβαρότης!

Γιά γέλια και γιά κλάματα

   Διαβάστε και θαυμάστε! Αν τα κόλλυβα των μνημοσύνων σερβίρονται σε δίσκο, έχουν ΦΠΑ 23 %, ενώ αν τα μοιράσουν σε σακουλάκι, τότε έχουν 13 %, μόνο! Ο τραγέλαφος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ατέλειωτες καταστροφικές συνέπειες.

   Κατά τα άλλα την κυβέρνηση την απασχολεί το…. δημοψήφισμα!  Άλλη μιά «κούφια» χοντρομ… ία, σερβιρισμένη από τον συντοπίτη του κ. Ευφράδεια, του Εξολοθρευτού των μισθών, ευτραφούς και αυτού και το ίδιο ψευτοσπουδαίου, προφανώς γιά να δείξει στους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης ότι δεν υστερεί σε φαιδρότητα και σαχλαμάρα του χοντρότερου μέντορά του.
   Στάχτη στα μάτια των χαχόλων οπαδών του ΠΑΣΟΚ και σαφής προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
   Ποιό το διακύβευμα, ποιό το ερώτημα, τι θα προσφέρει στο σημερινό μας χάλι ένα δημοψήφισμα και γιατί γίνεται τώρα; Ερωτήματα χωρίς λογική απάντηση και χωρίς πολιτική ουσία.
   Αφού καταρράκωσαν κάθε έννοια λογικής, ηθικής και δικαίου, αφού οδηγούν τον λαό στην πλήρη ταπείνωση και εξαθλίωση, του κάνουν πλάκα κι από πάνω!
   Γιά να βγουν και να πουν, μετά το δημοψήφισμα, το κλασσικό ανόητο:
   - Η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα! Κι αυτό ήταν όλο!
   Έχοντας γελοιοποιήσει κάθε έννοια χρηστής διοίκησης καταξεφτιλίζουν έναν ακόμη κορυφαίο θεσμό της δημοκρατίας, το δημοψήφισμα. Όλα τα ’χε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!

   Όπου η σοβαροφάνεια μετριέται γιά σοβαρότης. Σαν την ιστορία του λαγού και της τίγρης, όπου ο πρώτος όταν βαριόταν, πέταγε και καμιά μα…. ία, έτσι γιά περνάει η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου