Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Το εμβόλιο, η... «παλαιά κοπή» των εχθρών του και μιά κρυφή μου επιθυμία.

 

Κεραμεικόν ειδώλιον, ανακαλυφθέν σε ανασκαφές στην Σωζόπολη της Βουλγαρίας.
Οι κουτομόγιες αριστεροί πιτσιρικάδες ηγέτες και ημιπιτσιρικάδες ηγετίσκοι, ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και έχουν εξασφαλίσει τον «πωπό τους, έντεχνα, πονηρά και πλάγια, μέσω των πλοκαμιών της 5ης φάλαγγας των ηλιθίων που διαθέτουν, διασπείρουν ιερεμιάδες που, δήθεν διεθνείς γιατροί, εκτοξεύουν, εξηγώντας την επικινδυνότητα του εμβολίου και τις, τάχα, παρενέργειες που προκαλεί. Δυό τέτοιες, ντόπιες, περιπτώσεις αναφέρθηκαν σε Κέρκυρα και Γιάννενα, πού όμως απεδείχθησαν αισχρές κομπίνες γιά ιδιοτελείς σκοπούς.
Όσο γιά την fake παπαρδέλα με το τσιπάκι που θα εγκαταστήσει μέσα μας ο... Μπίλ Γκέιτς, καθ' όσον σφόδρα ενδιαφέρεται να μάθει γιά την ποδάγρα του κυρ Νίκου του βενζινά, την γκόμενα του Τάσου του περιπτερά και την κρεατοελιά που έχει στον πισινό της η κυρά Κούλα η καφετζού, η κόρη του εμβολιάστηκε επιδεικτικά, γιά να καταδείξει την ανοησία των φημών και των αφελών που τις πιστεύουν.
Εν πάση περιπτώσει και κόντρα στην πραγματικότητα, η αφεντιά μου -στο παρά ένα των ογδοήκοντα- θα ευχόταν να αληθεύουν κάτι τέτοια παραμύθια και τερατολογήματα που άκουσα, γιά φύτρωμα τρίτου ποδιού, έκτου δακτύλου και τέτοια.
Οπότε θα προσέλθω, με χαρά, ελπίδα κι ανυπομονησία, στο προκαθορισμένο ραντεβού εμβολιασμού μου, ευελπιστώντας να αληθεύουν οι θεωρίες περί παρενεργειών και «φυτρώματος», αναπλάσεως, ή αλλοιώσεων διαφόρων μελών και... "μορίων".
Φαντάζομαι πως έγινα αντιληπτός στο τί ελπίζω, πού προσβλέπω και τί προσδοκώ. Άμποτε!
ΥΓ. Ως γνωστόν, η Πρίαπος "ήτο" -σ' έσκισα Τσίπρα- αρχαία ελληνική πόλη της Μυσίας, η σημερινή τουρκική... Καραμπίγκα! Οι κακοήθειες και παρανοήσεις... δικές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου