Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ο αρχιδολοφόνος Δ. Κουφοντίνας.

Έξη λόγοι γιά να μην περάσει ο εκβιασμός του.

Ο Κουφοντίνας στην αγκαλιά "ημιπιτσιρικά" θαυμαστή και υποψήφιου διαδόχου του!
1. Αποτελεί τον χειρότερο έγκλειστο εγκληματία από συστάσεως ελληνικού κράτους.
2. Ουδ’ επί στιγμήν και ούτε κατά προσέγγισιν έχει πραγματοποιηθεί και εκδηλωθεί από πλευράς του ίχνος μεταμέλειας γιά τις αποτρόπαιες πράξεις του. Άρα αποτελεί, εν δυνάμει και εξακολουθητικώς, δημόσιον κίνδυνον, καθώς δεν πληρούται ο βασικός στόχος της ποινής, που είναι ο σωφρονισμός, η συναίσθηση των εγκληματικών πράξεων και η μεταμέλεια.
3. Αντ’ αυτών, η προηγούμενη συμπεριφορά του -στις κατ’ εμέ απαράδεκτες άδειές του- ήταν αλαζονική, προκλητική γιά την κοινωνία και ειρωνικά περιφρονητική γιά τα θύματά του. Π.χ. βόλτα μπροστά από το γραφείο του δολοφονημένου, από δαύτον, Παύλου Μπακογιάννη, ( «Ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος»).
4. Η Επιτροπή γιά τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, στην οποία προσέφυγε η υπεράσπιση Κουφοντίνα απέρριψε το... «δίκαιο αίτημά» του. Δηλαδή να επιλέγει ο ίδιος -και όχι το Κράτος- τον τρόπο και τον τόπο κράτησής του. Μια αντίστοιχη προσφυγή που δεν... πρόλαβαν να κάνουν τα αθώα θύματά του. Την απόρριψη αποφεύγουν επιμελώς να δημοσιοποιήσουν οι γνώστες υπερασπιστές του, συνεπείς στην όλη φαυλότητα του θέματος.
5. Όπως ήδη διακηρύσσουν οι διάπυροι υποστηρικτές του -«ημιπιτσιρικάδες» στην πλειονότητα, αντικοινωνικοί αναρχικοί και αφελείς αριστεροί ψευτονομομαθείς και δικολάβοι- και αναγράφεται σε διάφορα επίτοιχα συνθήματα, η επικράτηση της «επιλογής» Κουφοντίνα θα αποτελεί... «ΝΙΚΗ»! Δηλαδή νίκη του εγκλήματος και της αναρχίας επί της νομιμότητος, της ηθικής τάξεως και της λογικής και -προφανώς- ΗΤΤΑ του έννομου κράτους! Είναι ποτέ δυνατόν ένας άθλιος αρχιτρομοκράτης αρχιδολοφόνος, υποστηριζόμενος από τα περιττώματα της κοινωνίας να γονατίσει ολόκληρο κράτος; Αλοίμονο αν συμβεί κάτι τέτοιο!!!
6. Και το χειρότερο επακόλουθο. Θα ανοίξει ο σχετικός ασκός του Αιόλου και κάθε εγκληματίας , με βάση το επιτυχημένο πρότυπο του βιονικού Κουφοντίνα -47 ημέρες ψευτοαπεργίας πείνας και ζεί!- ο οποίος θα έχει δημιουργήσει νομικό προηγούμενο, θα μπορούν να απαιτούν... σουίτες με θέα, πισίνα με υδρομασάζ, αστακούς και φιλέτα στη σίτιση, σαμπάνια Ντομ Περινιόν ως τερψιλαρύγκιο και πούρα Αβάνας γιά τις φούμες τους! Α΄, ξέχασα. Και δύο γκόμενες εβδομαδιαίως, γιά διατήρηση... «φόρμας» και «γιουσουφάκια» οι μερακλήδες! (Ο Λιγνάδης αρχίζει να ξερογλύφεται).
Ήδη οι Κορκονέας και Ρουπακιάς ετοιμάζουν λίστα... αιτημάτων και παραγγελίες αποθεμάτων ξηράς τροφής για ενδεχόμενη δικής τους απεργία πείνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου