Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία!

"Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι..."


Εδώ ολόκληρη η χώρα κοντεύει να γίνει Ελβετία στο φόρτε της και οι αστείοι αριστεροί συριζαρέοι έσπευσαν να διαπιστώσουν την έλλειψη του... "επιτελικού κράτους". Είναι ακριβώς οι ίδιοι που έπνιξαν την Μάνδρα και έκαψαν το Μάτι.
Γιά να πάρετε μιά ιδέα σοβαρότητος, αποφασιστικότητος, πυγμής και αποτελεσματικότητος του συριζαρέικου... "επιτελικού κράτους" θυμίζω μερικές φιγούρες που πιθανώς διαγράφτηκαν από την κοντή ελληνική μνήμη.
Εστιάστε, κυρίως στην κοιμισμένη φάτσα της "ρεπροντιξιόν" Σπίθα, αναλογιστείτε και τους πασίγνωστους Καρανίκα, τον στρατηγικό σχεδιαστή και τον νυσταλέο ιπποπόταμο που από στούμπο φοιτητή υποστήκαμε... υπουργό Παιδείας και φτύστε τον κόρφο σας από τί χειρότερα γλυτώσαμε.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ και δέκα μέρες το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διαφήμιζε πόσο καλά προετοιμασμένο ήταν για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας.
Μετά από δέκα μέρες «συσκέψεων» αυτό που κατάφερε με τα πρώτα χιόνια ήταν να αφήσει ολόκληρα νησιά χωρίς ρεύμα μέσα στον παγετό και εν τέλει να κόψει την Ελλάδα στα δύο με τη μόνη λύση που γνωρίζει δια πάσα νόσο: Απαγόρευση κυκλοφορίας.
Η επιτελική ανικανότητα στα καλύτερά της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου