Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ιδού τα χάλια του... "νεοφιλελευθερισμού"!

 Και παρακαλώ, όποιον γνωρίζει τον όρο, να μου τον εξηγήσει. Μαζί με την διαφορά από τον... "παλαιοφιλελευθερισμό".

  Η Ακρόπολη των Ιμαλαϊων 

  Προλαβαίνω την προσεχή ανακοίνωση των... «παλαιάς κοπής» συριζαρέων και του -δικαιολογημένου λόγω ηλικίας... ρέκορντμαν αυτών- Σπίθα.  

   Με την Ελλάδα σκέτη... Ελβετία και με χιόνια παντού και να μην υπάρχει ένας εκχιονιστήρας έξω από την πόρτα κάθε πολίτη και ένας... "φυσητήρας" να διώχνει το χιόνι από κάθε δέντρο, πριν φορτωθεί με χιόνι και σπάσει; Απαράδεκτο! Πού είναι το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη;

   Με «εγκληματική ευθύνη» της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα χιόνια έζωσαν την Ακρόπολη, τα εκχιονιστικά βολτάρουν στο Κολωνάκι, οι λύκοι κατέβηκαν στον Λυκαβηττό, οι κηπουπόλεις της Αττικής αποψιλώθηκαν. Το κράτος διαλύθηκε! Να παραιτηθούν αμέσως: Ο υπουργός Γεωργίας  Λιβανός, η... Μενδώνη -πρώτη απ’ όλους- ο καμπανάρης του Άη Γιώργη και το γκαρσόνι στο κεντράκι της Δεξαμενής. Αμέσως!

   ΥΓ.  Και η τεραστίας κυκλοφορίας κιτρινιάρα ντόπια "Ωρόρα", προκειμένου να συνεγείρει τον αναγνωστικό χολεριασμένο κατιμά της, το πρώτο που βρήκε να γράψει είναι πως ο Μητσοτάκης έπινε καφέ στο... αριστοκρατικό "Da capo" της Πλατείας Κολωνακίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου