Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ξεχνώντας, προς στιμήν, τα "σουρεάλ" καραγκιοζηλίκια...

 ... και τους επιθεωρησιογράφους να στρώνονται, ήδη, στη δουλειά, γιά την... "επόμενη μέρα".


   Αντί να παρακολουθώ το κακοστημένο θέατρο των Τσιπροκαμμένων, η ενασχόληση με το Sudoku του Facebook, αποτελεί πρώτης τάξεως καταφυγή.
   Μάλιστα, τώρα που σε λίγο θα κυβερνηθούμε και από κυβέρνηση ανοχής, ως "χώρα ανοχής", (στα πρότυπα του "οίκου ανοχής"), το μυαλό προσπαθεί να φεύγει, ξεχνώντας το χάλι, την παρακμή και την γενική αφωνία, καθ' όσον ουδείς επεσήμανε την σπουδή της "μακροπούπουλης" πουλάδας να κλείσει την υπόθεση της "μπίζνας" με τα F16". 
   Η προϊστορία θέλει προηγούμενους υπουργούς με γερές... "κονόμες" στη φυλακή, από εξοπλιστικές μίζες, και με προσεκτική ματιά στα... "χούγια" του τρίλειρου Μπούλη και τα ατζαμίδικα καμώματά του - προς πώληση... "βόλια" στη Σαουδική Αραβία- που πιάστηκε στη φάκα, κόλλησε και... χάλασε το κόλπο, οπότε το μυαλό του κάθε υποψιασμένου... πάει μακριά. Αρκεί να "τρίβεται" στο... Sudoku!
   Ήδη ο χειριστής της στήλης, χωρίς -επί του παρόντος- τη συνδρομή της τύχης και των bonus του παιχνιδιού, προηγείται μεταξύ των Ελλήνων παικτών, κατά 2154 πόντους από τον δεύτερο! (598.189 έναντι 596.035).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου