Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αποπροσανατολισμοί, παραπλανήσεις, παραχαράξεις και ψευδαισθήσεις.


Γραικύλοι, μητραλοίες, αγνώμονες και λωτοφάγοι, εν δράσει...

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινοβουλευτική ομαδα συριζα
"Πρόθυμοι, διαστρεβλωτές της Ιστορίας και αρνητές της ακεραιότητος της χώρας τους"

   Το «Σκοπιανό», ένα τελειωμένο και χαμένο -γιά την Ελλάδα- ζήτημα, έχει διττή σκοπιμότητα αλλά και ανάγνωση. 
   Κατά πρώτον, αποκαλύπτει το βαθειά αγκυλωμένο αριστερό ιδεολόγημα, που θέλει τις διεθνιστικές, αποτυχημένες -και παγκοσμίως παντάπασι απολακτισμένες- απόψεις της comintern, να κυριαρχούν στα εναπομένοντα ντόπια κομμουνιστικά απολιθώματα, τα οποία επιχαίρουν, παίρνοντας θριαμβευτική, «τιμημένη» και... «περήφανη» ρεβάνς από το... «καταραμένο» αστικό κατεστημένο! Και, αναθαρρυμένα, όλα αυτά τα γραικυλίστηκα γκρουπούσκουλα πανηγυρίζουν αποκαλύπτοντας το αντεθνικό και ανθελληνικό τους ορμέμφυτο,  γράφοντας -ταυτόχρονα- την πιό μαύρη σελίδα της Ιστορία, από την εποχή της μεταπολίτευσης. 
   Και κατά δεύτερον, γιατί με "φερετζέ" το άσκοπο και ανεπίκαιρο "σκοπιανό τζέρτζελο" αποσιωπάται και συσκοτίζεται η μεγάλη απάτη που επιχείρησε ο "εαμογέννητος σύντροφος" λαϊκιστής, προ μηνών, με το ύστατο «παραμύθιασμα» των αφελών οπαδών του περί... εξόδου από τα «μνημόνια» και, κατά συνέπειαν,... «Δοξάστε με»!

   Έτσι, περνά στα ψιλά του ενδιαφέροντος η επιστροφή των τροϊκανών, η διαπίστωση της απόλυτης κυβερνητικής αβελτηρίας στα 16 προαπαιτούμενα και η άρνησή τους στις 120 δόσεις των καθυστερουμένων οφειλών προς το δημόσιο. Δηλαδή... "μηδέν και την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σας"!

   Κατά τα λοιπά, ο κουτοπόνηρος μπαγαπόντης δημαγωγός κορδακίζεται, αυταπατώμενος πάλι και κοροϊδεύοντας το σύμπαν, με το δήθεν μεγαλύτερο... «ατού» και μεγαλύτερο επίτευγμά του, την επιτυχία του στην Οικονομία, το οποίον επισφραγίζεται με την αναβολή εξόδου μας στις αγορές.


   Αποτυχημένοι όλης της χώρας, ενωθείτε. Και ενωμένοι, πανηγυρίστε και απολαύστε τον «θρίαμβό» σας, όσο είναι καιρός. Γιατί όλα τα «θαύματα»...  τρεις ημέρες!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου