Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς. Μιά ακόμη αχτίδα φωτός


 Ένα ισχυρό "αντιασφυξιογόνο" κατά του ορυμαγδού των εκτοξευομένων... χημικών.



   Περιπλανώμενος στο διαδίκτυο και αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες  γιά το νέο, ανερχόμενο αστέρι του παγκόσμιου τένις, διαπίστωσα πως πρόκειται γιά ένα νεαρό, γελαστό και γλυκύτατο παιδί, που με την πρώτη ματιά σε κερδίζει και σου προκαλεί αμέριστη συμπάθεια. Κι αυτό, ανεξάρτητα από τον θαυμασμό που σου προκαλούν οι μοναδικές του επιτυχίες.

   Μέσα στο απέραντο χαοτικό πηχτό σκοτάδι της γενικευμένης παρακμιακής κατάστασης που βασιλεύει στη χώρα και το βορβορώδες τέλμα στο οποίο βρίσκεται βουτηγμένη, με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της να βολοδέρνει, διχασμένο, στους αποπροσανατολιστικούς ανεμοστρόβιλους που γεννά το φαύλο και ιδιοτελές πολιτικό της... «προσωπικό», μιά φούχτα νεαρών Ελληνόπουλων, με υψωμένη περήφανα την ελληνική σημαία, αποτελούν αχτίδες φωτός. Διαπρέποντας, κυρίως στο εξωτερικό, συνιστούν μικρές οάσεις που πρασινίζουν παρηγορητικά την απέραντη έρημο του εσωτερικού. Π.χ. Στεφανίδου, Πετρούνιας, Κορακάκη, Λάνθιμος, Τσιτσιπάς και κάποιοι, λίγοι, ακόμη που τώρα τα ονόματά τους μου διαφεύγουν.

   Με τεράστια έκπληξη -κατάπληξη θα έλεγα- διάβασα, επίσης, και κάμποσα πικρόχολα, μικρόνοα και μικρόψυχα σχόλια! Βεβαίως, όλα προερχόμενα από χολεριασμένα, συμπλεγματικά και αρρωστημένα αριστερά μυαλά, τα οποία -κολυμπώντας στον βούρκο που δημιουργεί η «μαζικότητα», (φρικτός όρος που παραπέμπει σε αγέλες ζώων), της συσπειρωμένης ασημαντότητός τους- μισούν λυσσαλέα κάθε άτομο που... τολμά(!!!), να ξεπεράσει την μηδαμινότητα του προλεταριακού σπιθαμιαίου αναστήματός τους. Π.χ. Καρανίκας, Κυρίτσης και σια.

   Ουστ, λοιπόν, φθονερά, αμόρφωτα, ανεγκέφαλα, χολερικά και «λυσσασμένα» κοπρόσκυλα! Ουστ!!!

( Σημ.:  Ζητώ ταπεινά συγγνώμην από τα αθώα, νοήμονα και πολυαγαπημένα μου τετράποδα, αλλά με παρασύρει η αγανάκτηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου