Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

«Ίτε παίδες Ελλήνων...


Αποτέλεσμα εικόνας για syllalhthrio

     Ήγγικεν η ώρα! 
   Μία δράκα απάτριδων διεθνιστών, κομμουνιστών παλαιάς κοπής, συνεπικουρούμενοι από μία σπείρα ασυνείδητων, επιπόλαιων, αμνημόνων -τάχα αντιμνημονιακών- μητραλοιών, ανιστόρητων και πάσης φύσεως ανεγκέφαλων, απεφάσισαν -ερήμην της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού- εν ψυχρώ, εν κρυπτώ και εν παραβύστω να «πουλήσουν» την ψυχή του Ελληνισμού γιά άγνωστες, σε βάθος, σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες.
   Προδότες και αργυρώνητα πιόνια παραδίδουν, ως άλλη Ιφιγένεια, στο θυσιαστήριο των μικροσυμφερόντων τους την Μακεδονία μας, την Μακεδονία του Έλληνα Αλέξανδρου, τον οποίον η Ιστορία αναγόρευσε... Μέγα. Μαζί μ’ αυτόν, παραδίδουν στην μελλοντική αμφισβήτηση έναν από τους χώρους που, ιστορικά, αποτελούν κοιτίδα και λίκνο της εθνικής μας υπερηφάνειας. Και αυτή την  δική μας «Μακεδονία» την διαχέουν στην διαστρέβλωση και αλλοίωση από τον παγκόσμιο σλαβισμό, μέχρις οριστικής της εξαφάνισης από τον «δικό» μας ιστορικό και πολιτιστικό χάρτη.
   Έλληνες πατριώτες... αντισταθείτε! Δείξτε τη θέλησή σας. Δείξτε την άρνησή σας. Δείξτε την αντίθεσή σας στο εθνικό έγκλημα που πάει να συντελεστεί. Δείξτε τί περιμένει, αύριο, τους προδότες. Δείξτε τους πως δεν θα ξεχάσετε. Μήπως συνετιστούν, αυτοί οι εθνικοί εγκληματίες, την υστάτη.
  Όλοι στο Σύνταγμα σήμερα. Κόσμια και ειρηνικά διαδηλώστε και δείξτε αποφασιστικότητα, ενάντια στα σκοτεινά σχέδια που ξένες δυνάμεις απεργάζονται σε βάρος ημών και των μελλοντικών μας γενεών. Επέστη η στιγμή γιά το νέο μεγάλο, το πραγματικό και το αυθόρμητο ελληνικό «ΟΧΙ».

   ... Νυν υπέρ πάντων ο αγών»!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου