Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ο έξυπνος πραδέχεται, ο κουτοπόνηρος τα μπαλώνει, ο βλαξ επιμένει!

 "Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν"
Αποτέλεσμα εικόνας για γιαβρογλου
-Πρόσεξε παππά, γιατί θα σου ρίξω την κουτουλιά που γλύτωσες απ' τον Φίλη!
   Η επετειακή σύνοδος της Ρώμης έληξε κατά τα αναμενόμενα. Τα καραγκιοζίστικα κορδώματα, καθαρά γιά εσωτερική κατανάλωση, έπαιξαν γιά λίγο στα κανάλια και τις φίλιες... φυλλάδες, γέμισαν τα στήθια των χαχόλων με εθνική αριστερή περηφάνεια και μετά... πάει. Έκανε... "πριτς" ο λιόντας και ξεφούσκωσε! Γιά λίγο "έπαιξε" το κομμάτι του, αφήνοντας... "κούφιες" εδώ κι εκεί και μετά, βάζοντας την ουρά στα σκέλια, σαν καλό γατάκι, προσυπέγραψε! Και βεβαίως, οι σφουγκοκωλάριοι συνοδοί βρήκαν όλη αυτή την αρλουμποπαράσταση... επιτυχία.
   Το τρελό, και ανησυχητικό συνάμα, είναι το... επιδόρπιο που μας κέρασε ο Χαλιμάς πρωθυπουργός, μετά το πέρας της νέας του επιτυχίας. "Η Ευρώπη δεν είναι αυτή που ονειρευόμαστε και θα αγωνιστούμε γιά να την αλλάξουμε", δήλωσε επιμένοντας! 
   Βεβαίως, οι ξένοι που τον άκουσαν θα μόρφασαν -έως κάγχασαν- αλλά εμείς τρομάζουμε. Αν αυτό το χάλι που μας επιδαψιλεύει -με τον λαό να πένεται, την φορολογία στο ταβάνι, την ανεργία να καλπάζει, την παραπληροφόρηση να οργιάζει, την δικαιοσύνη να πολιορκείται, τους μπαχαλάκηδες να αλωνίζουν, τον μπεκρο-Μέντορα να βλέπει θαύματα, το άλλο ραμολί της Α-παιδείας να βλέπει παντού επιτυχίες, τους ημέτερους να διορίζονται σωρηδόν στο δημόσιο, τη φαυλοκρατία να απλώνεται ασύδοτα και τη χώρα να βαδίζει κατά διαόλου-  εκφράζει γι' αυτόν όνειρο, γιά μας αποτελεί εφιάλτη! Και αυτόν τον εφιάλτη... αγωνίζεται να φέρει και στην Ευρώπη!!!  "Μεγάλη αναστάτωση, ευχάριστη κατάσταση", έλεγε ο μέγας σφαγέας του λαού του, Μάο. 
    Με εφόδιο το χοντροκομμένο ψέμα, την εξαπάτηση, τον θεσμοθετημένο λαϊκισμό, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τους φιρφιρίκους προπαγανδιστές, τους κολαούζους Τζαναμπετόπουλους και το φαύλο τσούρμο του, αλίμονό μας. Αυτά που έρχονται θα κάνουν το σήμερα να μοιάζει με... "ζωή χαρισάμενη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου