Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

"Πίσω ωρέ πεζεβέγκηδες, Είμαι ο... Αλέξης!

"Ξανακερδάμε, σύντροφοι"!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και παπας
Ψυχικό ράκος η Παναγιότης του μπροστά στη σθεναρή απόφαση του Αλέξη να προβάλλει βέτο. Ο Πατριάρχης προσπαθεί απεγνωσμένα να τον συγκρατήσει γιά να μην πέσει, εκλιπαρώντας, να του φιλήσει τα πόδια! Ο δικός μας το διασκεδάζει





 Μπράβο λεβέντη μας! «Έσκισες» πάλι!



   Προ ολίγου, έληξε η Σύνοδος στη Ρώμη, επ’ ευκαιρία της 60ης επετείου. Μιά Σύνοδος που κινδύνευσε να τιναχτεί στον αέρα από την φοβερή απειλή βέτο, (ελληνιστί αρνησικυρία), του πολιτικού γίγαντα -αυτού που όπως επεσήμανε η κυρά-Θεανώ γεννιέται κάθε... εκατονταετία-  Χαλιμά πρωθυπουργού μας.
   Τρόμος μέγας απλώθηκε στη Σύνοδο! Η τιμή των πάμπερς ανέβηκε στο ιταλικό Χρηματιστήριο, και των... δοχείων νυκτός, επίσης!
   Τελικά, επιστρατεύτηκε ο Πάπας, ώστε με την επιρροή του και το τεράστιο βάρος του, να αλλάξει απόφαση. Και όντως, τη λύση την έδωσε ο Πάπας! Μετά από ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στην Καπέλα Σιξτίνα, ο ελληνικός λιόντας έπαψε να βρυχάται και ηρέμησε. Ο κόσμος ηρέμησε, η Ευρώπη εσώθη!
   Κατόπιν, ο Έλλην Μέττερνιχ, (και βάλε), κατέθεσε... «προφορικώς» ένα κρίσιμο ερώτημα:
   -«Ισχύει, ή δεν ισχύει το «κοινωνικό» κεκτημένο»;
   Μετά πολύωρες διαβουλεύσεις των έντρομων Ευρωπαίων ηγετών, ο αρειμάνιος Χαλιμάς απέσπασε την πολύτιμη υποταγή τους, επίσης... προφορικώς. -«Μάλιστα, ισχύει»!

   Οπότε ο κ. Τζαναμπετόπουλος μπορεί να διακηρύξει τη νέα... τεράστια επιτυχία και οι χαχόλοι φανατικοί οπαδοί του να συνεχίσουν μασουλώντας τη νέα πλούσια μερίδα σανού, εκβάλλοντας μυκηθμούς ικανοποίησης.

   «Σύντροφοι, κερδάμε πάλι»!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου