Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, ο Σπρίτζης και οι Σεκιουριτάδες.



 Τρελά, κουτοπόνηρα και...συριζαρέικα!
Αποτέλεσμα εικόνας για σπιρτζης
Ατενίζοντας τη 15η και 16η σύνταξη, μετά τη μάχη των Πλαταιών
   Ο γνωστός ποντικός με το δυσκοίλιο ύφος, που εγκατέλειψε μαζί με όλους τους πασόκους πόντικες το σκάφος του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό άρχισε να μπάζει νερά και μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησε πάλι! (Σημ. Μέχρι προ τινος ήξερα πως αυτό ήταν συνήθεια των ανοιχτομάτηδων ποντικών. Με τον ΣΥΡΙΖΑ  διαπιστώνω πως το συνηθίζουν και οι... τυφλοπόντικες).

   Ο τύπος, αφού έκανε μαντάρα τις αστικές συγκοινωνίες με τις γαλαντομίες του εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, την διασπάθιση των αποθεματικών της Attica Bank και -με την συνδρομή του ανεκδιήγητου και εν αφασία ευρισκομένου υπουργού της ανασφάλειας του πολίτη- επέτρεψε στους πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες να κάνουν σπορ την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας σε σταθμούς και οχήματα, απεφάσισε τώρα να αναθέσει με... σύμβαση και πρόσθετη -φυσικά- αντιμισθία, την φύλαξή της στην... Αστυνομία! Δηλαδή οι Αστυνομικοί θα πληρώνονται έξτρα -πέραν του μισθού τους-  απλώς γιά να κάνουν... το καθήκον τους! Μιά πρώτη απορία μου έρχεται στο μυαλό: Γιατί να μην συμβληθεί και με τους Πυροσβέστες να σβήνουν τις φωτιές, τους δασκάλους να κάνουν μαθήματα, τους στρατιώτες να πολεμούν, τους γιατρούς να γιατρεύουν, κ.ο.κ.

   Στην ουσία, αυτός ο μανιώδης αριστερός κρατιστής και διώκτης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, έτσι όπως δείχνει το πράγμα, φέρνει από το παράθυρο τον θεσμό των σεκιουριτάδων.

   Θεωρώντας πως ο φίλτατος συνάδελφος δεν είναι χαζός, (σπανίως μηχανικοί είναι ηλίθιοι. Απλώς τους υποδύονται, με κάποιες εξαιρέσεις), μπορώ να υποθέσω κάτι, έχοντας γίνει εξπέρ στην ανίχνευση της συριζαρέικης κουτοπονηριάς. Με τις περαιτέρω περικοπές αποδοχών εν όψει και τις διάφορες αποφάσεις του ΣτΕ περί του παρανόμου των προηγουμένων περικοπών να εκκρεμούν ανεκτέλεστες, σκαρφίστηκε αυτή τη λαμογιά προκειμένου να αυξήσει τους μισθούς των αστυνομικών με -τάχα μου- πρόσθετα καθήκοντα. Μιά ντρίπλα στους δανειστές που καραδοκούν και ένα βόλεμα γιά τους αστυνομικούς που πένονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου