Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο ιδιόρρυθμος Τραμπ και ο Χαλιμάς Τσίπρας.



"Πετυχαίνουμε... θαύματα, στην... εξαπάτηση"!!!



   Δεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος από την ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου και χάλασε ο κόσμος από τη διαμαρτυρία. Πλακάτ με επιγραφή «Δεν είναι Πρόεδρός μου ο... Τραμπ», και διάφορα τέτοια σχετικά, γέμισαν δρόμους και πλατείες των ΗΠΑ, και όχι μόνο. Κι αυτό πριν καν αρχίσει να εφαρμόζει τα υπεσχημένα του, που -όπως φαίνεται από τα πρώτα δείγματα γραφής- μάλλον θα τηρήσει. Γεγονός που δεν αρέσει στους αντιφρονούντες.  Όμως αυτό είναι παράλογο γιατί ο Τραμπ εξελέγη με ένα πρόγραμμα που έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία του λαού του. ‘Αρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την λαϊκή ετυμηγορία και η αποδοχή του ως Προέδρου, μοιάζει υποχρεωτική γιά όλους.

   Στη δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι εντελώς αλλιώτικα. Ένας κουτοπόνηρος, άξεστος και αναίσχυντος λαϊκιστής ηγέτης μικρού κόμματος διαμαρτυρίας, στερούμενος παντελώς μόρφωσης, επαγγελματικής πείρας και διοικητικών ικανοτήτων -είτε λόγω ελλείψεως στελεχών, είτε λόγω αποτυχημένων κομμουνιστικών ιδεοληψιών- φούσκωσε το ανόητο και απερίσκεπτο μέρος του ελληνικού  λαού με ψεύτικες, τερατώδεις, υποσχέσεις, φρούδες ελπίδες και καταφανώς μη πραγματοποιήσιμα προγράμματα, εκμεταλλεύτηκε την απελπισία ενός δεινά χειμαζόμενου λαού, του υπέκλεψε την ψήφο και ανερριχήθη στην εξουσία. Στόχος και αυτοσκοπός η...καρέκλα, (και η κουτάλα), και...«ό,τι ήθελεν προκύψει».

   Ήδη, η καθολική και παταγώδης αποτυχία των ανερμάτιστων και συνεχώς πειραματιζόμενων τυχοδιωκτών είναι καταφανής. Η μονίμως επικαλούμενη επωδός: «Οι προηγούμενοι κατέστρεψαν τη χώρα», μικρή απήχηση έχει και αποκλειστικά μόνο στους ιδεοληπτικούς αγκυλωμένους και τους αμετανόητα ηλίθιους, οι οποίοι αρνούνται να δουν κατάματα την πραγματικότητα. Συνεπώς όσοι -μεταξύ των οποίων και η στήλη- θεωρούν τον Χαλιμά πρωθυπουργό ως παράνομο σφετεριστή της εξουσίας, καθ’ όσον την υφήρπασε  με ψευδή και ανήθικο τρόπο και την κατέχει παράνομα, εξαπατώντας τους αφελείς με αναίσχυντη ρητορική και παραπλανητικό δημαγωγικό περιεχόμενο. Οι δε εγκάθετοι αριστεροί... φιρφιρίκοι και οι εμετικοί γυμνοσάλιαγκες των ΑΝΤ, ΣΚΑΙ και Blue Sky, που τον λιβανίζουν, ματαίως προσπαθούν να του περιφρουρήσουν ένα κύρος που δεν διαθέτει, με το επιχείρημα: «μα τολμάτε να προσβάλλεται έναν... εκλεγμένο πρωθυπουργό», αποκαλώντας τον... «κοινό απατεώνα»; Πρώτον, γιατί όποιος αποδεδειγμένα ψεύδεται είναι ψεύτης, όποιος κλέβει είναι κλέφτης και όποιος δολοφονεί είναι δολοφόνος. Ανεξάρτητα κοινωνικής, επαγγελματικής, δημόσιας ή οιασδήποτε άλλης θέσεως κατέχει στην κοινωνική κλίμακα και δεύτερον: γιατί η τυχάρπαστη πολιτική του διχάζει -το σπουδαιότερο- την κοινωνία και την οδηγεί, μέσω κομμουνιστικής κρατικιστικής πολιτικής, στην οικονομική εξαθλίωση και σύνθλιψη στον πάτο της παγκοσμίου κατάταξης.

   Τα τελευταία, κραυγαλέα,... κατορθώματα της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος, είναι η καταβαράθρωση αφορολογήτου και συντάξεων, το  μπάχαλο με τον ΕΦΚΑ, όπου ένας σαχλέουρας κομμουνιστής κι ένα ανώριμο κοριτσόπουλο έπαιξαν στα ζάρια -και έχασαν- το παρόν και το μέλλον εκατομμυρίων πολιτών. Με... ισοδύναμα «αντίμετρα» - ένα ευρό συν, γιά κάθε ευρό πλην- τα πρωινά συσσίτια των... μισών δημοσίων σχολίων!

   Επειδή, γιά όσους γνωρίζουν Ιστορία, η καταστροφή που επέφερε το νυν κυβερνόν αληταριό στον τόπο -αρχής γενομένης από τα απίθανα τυχοδιωκτικά καμώματα του νάρκισσου Μπαρουφάκη- από συστάσεως νεοελληνικού κράτους, (1830), είναι κατά πολύ μεγαλύτερη πάσης προγενέστερης -μηδέ της Μικρασιατικής εξαιρουμένης- και αν έχουμε την ατυχία να υποστούμε και καμιά τουρκική εισβολή από τα τερτίπια του κουραδόμαγκα φιγουρατζή... Μπούλη, τότε μιά εκτέλεση των... «Έξη» στο Γουδή δεν θα αρκεί, αλλά ούτε μία των... «1006» δεν θα μπορέσει να ξεπλύνει το κομμουνιστικό άγος, της.. «διά πρώτην φορά» αριστερής λαίλαπας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου