Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Με τα νεύρα σπασμένα...



Έργα και ημέρες σπουδαίων ηγετών της απάτης!
Αποτέλεσμα εικόνας για δηλωσεις Τσίπρα
- Σε δέκα λεπτά αφικνείται η ελπίδα... Προλαβαίνω!
    Είχα την ατυχία να παρακολουθήσω την συνέντευξη του αρχιψεύταρου «σφετεριστή» της εξουσίας και αυτοδικαίως έκπτωτου, σύντροφου Μυγχάουζεν του Β΄, σε φιλική του εφημερίδα.

   (Σημ.  Ως μηχανικός επιμένω στην ιδιότητα του «σφετεριστή», καθ’ όσον: Εάν μία  εκδοθείσα οικοδομική άδεια βασίζεται σε ψευδή στοιχεία, η άδεια ανακαλείται ως παρανόμως εκδοθείσα. Εις περίπτωση, δε, ανέγερσης οικοδομής με τέτοια άδεια, η οικοδομή θεωρείται αυθαίρετη, κατεδαφιστέα και υπόκειται σε πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης).


   Αναδημοσιεύω απόσπασμα από την βαρύγδουπη συνέντευση:

   «Η Ελλάδα, η οποία σε πείσμα κάποιων καλοθελητών βρίσκεται πολύ κοντά στους στόχους της δεύτερης αξιολόγησης, της ποσοτικής χαλάρωσης και των μεσοπρόθεσμων μέτρων βιωσιμότητας του χρέους, βγαίνει από ένα μακρύ και σκοτεινό τούνελ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.….», και θυμάμαι πρόσφατη δήλωσή του: «Στις 20 Μαρτίου κλείνει η... διαπραγμάτευση», η οποία -πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις- πήρε, από τον ίδιο παράταση γιά Απρίλιο και... βλέπουμε! Έχοντας γνώση πως η β΄ αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει προ ενός χρόνου.

   Το απίθανο και αντιπαθητικό παραμύθι του επαγγελματία καιροσκόπου και τυχοδιώκτη αυταπατεώνα, από πλευράς προβολής στην πραγματικότητα, μου έδωσε ιδέα γιά ένα απλό κουίζ.

   Εμπιστευόμενος την ευφυΐα των αναγνωστών της στήλης, πιστεύω πως μαζί με την λύση του κουίζ θα γίνει αντιληπτός και ο σχετικός συνειρμός.


   Κουίζ: Ένας άνθρωπος, στέκεται σε απόσταση ενός, ακριβώς, μέτρου από απέναντι τοίχο. Προχωρώντας προς τον τοίχο, σε κάθε βήμα καλύπτει την μισή απόσταση που τον χωρίζει από αυτόν. Π.χ. στο πρώτο βήμα προχωρεί κατά 0,50 μ, στο δεύτερο 0,25,  κ.ο.κ. 
   Ερώτημα: Μετά από πόσα βήματα ο άνθρωπος θα φτάσει τον τοίχο;


   Αναμένω απαντήσεις.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου