Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ευγενείς προβληματισμοί!

Το μεγαλείο της Αριστεράς!


   Είναι γνωστόν πως ο Χαλιμάς πρωθυπουργός μας είχε, ως μαθητής, διαπρέψει σε σχολικές δραστηριότητες εκτός σχολικών αιθουσών, μάλλον, παρά εντός αυτών. Με τα γνωστά... "δεκαπενταμελέ" του διέπρεπε, πρωτοστατώντας σε καταλήψεις, λουκέτα, απεργίες, τραμπουκισμούς καθηγητών και γενικά όλες εκείνες τις ευγενείς σχολικές δραστηριότητες που συντελούν στον χαρακτηρισμό... "κουμπούρας" εκείνων των επιμελών -ως προς τις προαναφερθείσες δραστηριότητες- λαμπρών μαθητών. Τα θρανία των οποίων επεδίωκε να ενώσει ο αγέλαστος προπροηγούμενος υπουργός της Α-παιδείας, με το στυλ αλά Μπάστερ Κήτον. Έτσι δεν θα πρέπει να ξενίζεται κανείς γιατί ποτέ του δεν μπόρεσε να μάθει πως Λέσβος και Μυτιλήνη είναι ένα και το αυτό νησί, ούτε -αν και πολιτ. μηχανικός- πως στρίβοντας 360ο , επανέρχεσαι στο ίδιο σημείο. Συνεπής στην φοιτητική επιμέλεια - είναι εντελώς άγνωστο το πώς κατάφερε και μπήκε στο ΕΜΠ, αν και κάτι ψυλλιάζομαι- παρέμεινε σ' αυτό γιά 11 ολόκληρα χρόνια, (Σημ. Όσα κι ο... μπεκροΜέντοράς του στην Αυστρία!), προφανώς γιά... πλήρη εμπέδωση της... διδακτέας ύλης! Και σίγουρα θα ήταν ακόμη σπουδαστής, αν δεν παρακαλούσε ο Αλ. Αλαβάνος, τότε πρόεδρος του ΣΥΝ, τον Καθηγητή κ. Θεοδ. Τάσιο να τον περάσει στο μάθημά του, όπερ και εγένετο.  Το γεγονός ο μεν Χαλιμάς κάνει πως το έχει ξεχάσει, όμως ο κ. Τάσιος όχι.
 
     Το πιό κάτω ερωτηματολόγιο, το οποίο διένειμαν προς συμπλήρωση τα προοδευτικά παληκαράκια του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει Συνεδρίου τους, είναι χαρακτηριστικό της ανίατης πνευματικής ασθένειας της Αριστεράς, που μεταλαμπαδεύεται στα... καμάρια της και -ταυτόχρονα- αποκαλυπτικό στο προς τα πού κατευθυνεται η χώρα. Ύπουλα, μεθοδικά και με στοχευμένες κινήσεις. Προφανώς και ο πιό αφελής εξαπατημένος και παρασυρμένος στο: "Ας τον δικιμάσουμε κι αυτόν, βρε αδερφέ"!, σίγουρα θα έχει καταλάβει τί μ@λ@κί@ έκανε, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ και παγιδεύοντας τη χώρα γιά κάμποσες γενιές στη φτώχεια, την υποτέλεια και το τριτοκοσμικό περιθώριο. Αν όχι, τότε προάγεται στην κάστα των σανοτραφών ηλιθίων. Καθ' όσον, ενώ ο κόσμος απομακρύνεται τρέχοντας από την κομμουνιστική μωρία και τη φενάκη των, δήθεν, κομμουνιστικών παραδείσων, αυτοί προχωρούν περήφανα και κόντρα στο παγκόσμιο ρεύμα, υπό τις ιαχές: "Ο λαός δεν ξεχνά, τί σημαίνει δεξιά"! Όμως όλοι αυτοί που τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους και η ΔΕΗ τους κόβει το ρεύμα, σίγουρα θα πρέπει να καταλάβουν τί σήμαινε η επάρατος δεξιά, που τους επέτρεψε -ασφαλώς με τον ιδρώτα της δουλειάς που έχασαν- να διατηρούν διπλά σπίτια, διπλά αμάξια και να τα σπάνε τα Σαββατοκύριακα στα μπουζούκια. Οι μπουζουκοκέφαλοι λοβοτομημένοι και τα ανόητα αγκυλωμένα ραμολιμέντα. Τώρα, νεόπτωχοι και εξαθλιωμένοι, αυτοί που τους κακόπεφτε το mail Χαρδούβελοι, (ανάθεμα κι αν έμαθαν ποτέ τί έλεγε), και τους ξύνιζε ο Σαμαράς, ας ετοιμαστούν γιά τη σύνθλιψη, ως κατακάθια, στον πάτο του κοινωνικού βαρελιού. Η αφύπνισή τους από τη διαβολική αριστερή προπαγάνδα, μπορεί να αργήσει, αλλά κάποτε θα συμβεί. Τα γεγονότα είναι αμείλικτα και η αλήθεια -μπορεί να αργεί- βγαίνει πάντα στη φόρα. Αναλογιστείτε τη σαπουνόφουσκα του... Βατοπεδίου, την άδικη λάσπη και το άδοξο τέλος των ραδιούργων αριστερών, με την ολοκληρωτική αθώωση των συκοφαντηθέντων. Όμως αυτή η αλητεία, μαζί με πλήθος ανάλογες, έφεραν τη βδέλλα ΣΥΡΙΖΑ στη πλάτη μας. Και άντε να   την βγάλετε τώρα!

Το προοδευτικό ερωτηματολόγιο της στριζαρέικης νεολαίας είναι το κατωτέρω. Υποθέτω με τον συντάκτη του, ειδικώς μετεκπαιδευθέντα στην... Βενεζουέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου