Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... «κουμμουνιστής»!

...και όχι κορόιδο «νεοφιλελές».



Θα έχω και μπόλικες γκόμενες. Να κάτι... τέτοιες!
   Κατάπληκτος από τα «πόθεν έσχες» της αριστερής νομενκλατούρας, που αποδεικνύεται -τελικά- μιά πανέξυπνη «ληστοσυμμορία», περισσότερο παρά πολιτικό τσούρμο, πήρα τη μεγάλη απόφαση! Μάλιστα, την πήρα! Τελεία και παύλα, κι αμετάκλητα! Όταν μεγαλώσω θα γίνω... «κουμμουνιστής»! Όσο πιό μεγάλος, τόσο το καλύτερο και τόσο πιό... πλούσιος! Κι ας με κυνηγάει η φίλη μου η Θεανώ, που με τις σίγουρες καταθέσεις της σε... εγγλέζικες λίρες, κυνηγάει τους... «πλούούούσιους». Ναι, αυτή που αναρωτιέται: -«Καλά, απατεώνες είμαστε;». Βροντοφωνάζοντας ένα ουρανόμηκες: «Όχι, Θεανώ μου, προς Θεού, τί είναι αυτά που λες!», θα την παρακαλέσω να με μυήσει στα μυστικά της αριστεροφροσύνης, γιατί τώρα -εγώ ο... νεοφιλελές, το καθίκι-  περί το τέλος του μήνα, γιά να την βγάλω «σκουπίζω» τα κέρματα από το ταμείο της Τράπεζας, καθ’ όσο τα ΑΤΜ, κάτω από είκοσι ευρώ δεν σου δίνουν.
   Στ’ αλήθεια, ρε παιδάκι μου, πότε πρόλαβαν να «χτίσουν» αυτές τις τεράστιες περιουσίες τους, όλη η αφρόκρεμα που βγαίνει στα κανάλια και κόπτεται γιά τους... χαμηλοσυνταξιούχους. Δηλαδή, σχεδόν όλοι οι προβεβλημένοι αριστεροί συριζαρέοι. Αυτοί που, πριν γίνουν κυβέρνηση, έτρεχαν από διαδήλωση σε διαδήλωση, από κανάλι σε κανάλι, από κινητοποίηση σε κινητοποίηση, διαφεντεύοντας  -αφιλοκερδώς πάντα, σαν τον Κατακούτελο του 20%- τα λαϊκά συμφέροντα. Οι προστάτες των λαϊκών στρωμάτων, οι κήνσορες του νεοφιλελευθερισμού, οι απηνείς διώκτες του καπιταλισμού και αμύντορες του φτωχού λαού, με τον καταγγελτικό πύρινο λεξιλόγιο κατά της εκμετάλλευσης... «ανθρώπου από άνθρωπο»! Οι αριστεροί δημοκράταροι. Πότε και πώς -μέσα στην άμετρη και διάπυρη... αριστεροφροσύνη τους- πρόλαβαν και μάζεψαν τόσο χρήμα; Και πώς το δικαιολογούν στη συνείδησή τους -οι φαύλοι ασυνείδητοι- όταν η -υποτιθέμενη- ιδεολογία τους πρεσβεύει, ως ακρογωνιαίο λίθο της, πως... «το κέρδος είναι κλοπή σε βάρος του λαού»!
   Θα εκλιπαρήσω τον «σύντροφο» και συνάδελφο Δ. Παπαδημούλη να μου εκμυστηρευτεί το μυστικό. Πού στο διάβολο βρίσκει το χρόνο να μαζεύει τόσα εκατομμύρια! Αυτός που όλη τη μέρα «σκίζεται» γιά την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Που τρέχει -πότε εδώ, πότε στις Βρυξέλλες, πότε στο Στρασβούργο, γιά τα λαϊκά δίκια- πότε τα προλαβαίνει όλα; Μάλιστα, τώρα που πάει και γιά αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, θα πρέπει να καταργήσει και τον ύπνο! Να κάνει και... νυχτερινές βάρδιες, με ορθοπεταλιές, προκειμένου να παρακολουθεί τις μετοχές του και να μαζεύει τα... νοίκια, από τους μπαταξήδες νοικάρηδες. Αλλιώς πώς γίνεται να μαζευτούν τόσα εκατομμύρια; Τόσα ακίνητα, τόσες μετοχές!
   Θα απευθυνθώ στον νεαρό «σπουδαρχίδη» συνάδελφο πρωθυπουργό να μου αναλύσει το πώς τα κατάφερε με αφισσοκολήσεις και διανομή του "Ριζοσπάστη -γιά αρχή- καταλήψεις, βαβούρα, μπουρδολογία και παραμύθια της Χαλιμάς -στο τέλος-  να γίνει πρωθυπουργός, ενώ εγώ -ο βλαξ- που αντί να οργώνω συνελεύσεις, πορείες και απεργίες, όργωνα τις πολεοδομίες, βλέπω έντρομος να λειώνει η σύνταξή μου, σαν το κεράκι της Λαμπρής!
   Βαρέθηκα να δουλεύω από τα 15 μου, γιά να ψωμολυσσάω στα γεράματα! Θέλω να προκόψω στο... άνετο. Να κυκλοφορώ όπως μου γουστάρει. Είτε σαν λέτσος, όπως ο Τσαλακώτος, είτε αγραβάτωτος σαν γνήσιος αριστερός, όπως ο... γουρλής ηγέτης Πινόκιο, είτε σαν δανδής με pochette, όπως ο αριστοκράτης κομμουνιστής Κατακούτελος, είτε μασκαρεμένος όπως η τσόντα-βουτυρομπεμπές Μπούλης, ο τουρκοφάγος, και να μου «βαράν» προσοχή στρατηγοί, πτέραρχοι και ναυαρχέοι.
   Θέλω να έχω πλούτη, πολλά πλούτη. Να μην είμαι λιγούρης. Όμως θέλω και να με υποστηρίζουν τα λιγούρια! Με φανατισμό. Κι αν γουστάρω να κατέβω στην πολιτική, να με ψηφίζουν κι όλας. Πάλι με φανατισμό!
   Θέλω να έχω αυταπάτες, να λέω ψέματα ασύστολα, χωρίς να νοιώθω ντροπή και χωρίς να κοκκινίζω. Θέλω να σκορπίζω... ελπίδες στους αφελείς. Κι όταν θα έρχομαι στα πράγματα να τους ταράζω στους φόρους. Να τους παίρνω μέχρι τα σώβρακα και να τους στέλνω, ομαδικά, στα συσσίτια.  
   Θέλω να μένω στην Εκάλη, στη Κηφισιά, στη Φιλοθέη, στο Παλιό Ψυχικό. Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Κοκκινιά, μου πέφτουν... μπανάλ. Πολύ μπανάλ, δεν θα μου αξίζουν. Θέλω "αξιοπρέπεια". Και στη διαβίωση. Πρέπει να είμαι συνεπής «κουμμουνιστής», σαν την... Κανέλλη, ας πούμε. Με τα ζακούζια μου και τα υδρομασάζ μου τα ωραία. Και μιά πισίνα, αν γινόταν, δεν θα με χάλαγε καθόλου, αρκεί να ήταν θερμαινόμενη. Γιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

   Δεν γουστάρω μνημόνια, λιτότητα και εξαρτήσεις, Θα τα καταργούσα... στο λεφτό. Στο πιτς φυτίλι, (... "που έβλεπε και κένταγε η κόρη το μαντήλι. Το ντήλι, ντήλι, ντήλι"!).  Βέβαια αν χρειαζόμουνα... λεφτά, μπορεί και να υπέγραφα κανα-δυό από δαύτα. Ζούλα όμως και χωρίς να τα εφαρμόζω. Κι άσε τα κορόιδα, τους κουτόφραγκους, να ψάχνονται. Γιατί θέλω να είμαι μάγκας και να τους την φέρνω πάντα. 
   Θα πηγαίνω στη «μακαντάσω» την Αγγέλα και θα της λέω: - «Μην ακούς τί λέω στα κορόιδα μου, κοίτα τί κάνω. Μπήκες; Φερστέεν ζι; Χα, χα, χα!». Και θα την φέρνω και σε δαύτη. Η απόλυτη μαγκιά!

   Θα γουστάρω Εξάρχεια. Κάργα Εξάρχεια. Κι όταν θα βαριέμαι το Μαξίμου, (όχι όλο φιλέτο, φιλέτο. Κάπου, κάπου και καμιά φασολάδα που κάνει καλό και στην... εξάτμιση), θα κατεβαίνω γιά ξεμούδιασμα στο Πολυτεχνείο, γιά να θυμάμαι τα νειάτα μου. Θα πλακώνομαι με τους μπάτσους, θα πετάω μολότοφ, θα καίω κάδους σκουπιδιών και -άμα λάχει- κι όποιο άτυχο τρόλεϋ, τυχαίνει να περνάει. Απ' αυτά που κουβαλάν τους "καπιτάλες" στη δουλειά τους. Θα το καίω γιά να χτυπήσω το... σύστημα!

   Θα βγάλω τα κάγκελα από τις παρελάσεις, γιά να μπορώ να κάψω και τους τσολιάδες στον Άγνωστο. Η ιδέα αυτή μου κατάντησε μανία! "Ουκ εά με καθεύδειν...", που λέγαν οι Λατίνοι! Μ' αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσες! Γι' αυτό θα βάζω τον φιλέλληνα ΖουρΛάρι να με μαθαίνει διάφορα τέτοια, (όταν δεν χειρονακτεί με το... "αντικείμενό" του).  Όπως  το "pacta sunt servanda", το "alea jacta est", το "sulumudukum tsitsiri", τέτοια σοφά. Θα βγαίνω στο γυαλί, θα τα "πετάω" και θα σκίζω. Θα τους κουφάνω όλους! Ακόμα και τον τρίχα τον Άδωνι! Μέχρι κι αυτόν τον χαμαιλέοντα, τον Μπαμπινιώτη, θα τον κάνω να σκάσει από ζήλεια!

   Όμως γιά την ασφάλειά μου, γιά να μπορώ να δουλεύω -και... να σας δουλεύω- ήσυχος, ασφαλής και απερίσπαστος, (γιά το καλό σας, βρε κουτά), θα κλείσω με ΜΑΤ ίσαμε 12 τετράγωνα γύρω από το Μαξίμου. Κουνούπι δεν θα περνάει.

   Επειδή θα θέλω να είμαι πολύ προοδευτικό... ¨"κουμμούνι", (τύφλα να 'χει ο Κορεάτης  Κιμ Ιλ... τάδε), θα περιμαζέψω και μερικούς παχουλούς -τέως εθνικοσιαλιστές και νυν "τσοντοσοσιαλιστές"- Μπούληδες, γιά να κορδακίζονται στον Ερντογάν και μερικούς... αγγλομαθημένους  "περίεργους τύπους" που θα πηγαίνουν να "τουρλώνονται" σε Βερολίνα και Βρυξέλλες, γιά τους διάφορους... εφαρμοστικούς νόμους. Εγώ θα μένω εδώ γιά να κουρντίζω τους χαχόλους και να περνάμε όλοι ζάχαρη!

   Θα περιοδεύω τη χώρα, θα κόβω κορδέλες και θα κάνω σε όλους... κορδελάκια. Θα τους κουφάνω όλους και θα τους φλομώνω στο μούσι!
   Τέτοιο "κουμμούνι" θέλω να γίνω, βρε! Κουμμούνι κανονικό. Με τα γεμιστά μου και τις μαρμελάδες μου, όπως η αγαπημένη μου Θεανώ. Όχι σαν τον γιαλατζή τον Κουτσούμπα και τις κοροϊδάρες Λαφαζάνη, Ζωή και τον αντιπαθητικό σαλιάρη Στρατούλη, που ενώ ίδρωσαν να φτάσουν στην πηγή, μόλις τα κατάφεραν... φύγαν και δεν ήπιαν νερό! Οι κοροϊδάρες. Εγώ θα γίνω κουμμούνι χρήσιμο. Ξύπνιο κι αποτελεσματικό. Γιά την ιδεολογία, το κόμμα και -κυρίως- γιά την πάρτη μου. Όσο γιά τη χώρα...,  αυτή ποιός την... χ#ζει!

   ΥΓ. Μιά και ήρθε πάλι στο προσκήνιο -η στήλη νοιώθει απόλυτα δικαιωμένη, έστω και αργά- η πονεμένη ιστορία της κ. Γεροβασίλως, η οποία την απασχόλησε -προ μηνών- αλλά πέρασε ντούκου και έπεσε στα αζήτητα, καλό θα είναι κάποιος εισαγγελέας να ερευνήσει -επί τέλους- και πέραν της εταιρικής κομπιναδόρικης διάστασης του θέματος. Να ασχοληθεί και με την...  "ουρά" της αποκλειστικής, και άκρως αριστερής, κομπίνας: Ο πατέρας της, υψηλόβαθμος εργαζόμενος στο Νοσοκομείο της Άρτας, φρόντιζε τα ακτινολογικά μηχανήματά του να είναι μονίμως εκτός λειτουργίας και διοχέτευε, σωρηδόν κι αγεληδόν, τους ασθενείς στο... απέναντι σχετικό "μαγαζί" της κορούλας του!
   Όταν μεγαλώσω -είπαμε- και γίνω... κανονικός "κουμμουνιστής", όλο και θα σκαρφιστώ κάποια ανάλογη λοβιτούρα γιά μεγάλη κονόμα! Τί δηλαδή, μιά ζωή κορόιδο θα μένω; Άλλωστε το μηχανιλίκι έχει πιό πολύ "ψαχνό" από ένα ακτινολογικό εργαστήριο. 
   Τί... σκ@τ@ "κουμμουνιστής θα είμαι, αν δεν πλουτίσω με την σβέλτη και κλασσική αριστερή μέθοδο. Δηλαδή: "έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά μου"!  

12 σχόλια:

  1. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΟ ILLUMINATI ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΣ δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αίμα για να γίνεις πλούσιος. Μετά την έναρξη, το όφελος σας θα σταλεί απευθείας στο πορτοφόλι σας, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε: Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω WhatsApp: +1 (513) 795 8209

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΟ ILLUMINATI ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΣ δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αίμα για να γίνεις πλούσιος. Μετά την έναρξη, το όφελος σας θα σταλεί απευθείας στο πορτοφόλι σας, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε: Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω WhatsApp: 1 (513) 795 8209

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω WhatsApp: 1 (513) 795 8209
    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός; Θέλεις να είσαι πλούσιος,
    διάσημος, ισχυρός στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας των Illuminati
    σήμερα και κερδίστε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και δωρεάν
    Αυτοκίνητο όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και κερδίστε ακόμη και $
    1.000.000 ως όφελός σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: illuminatib999@gmail.com ήWhatsapp :: 1 (513) 795 8209

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω WhatsApp: +44 151-808-0064
    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, πάστορας, μουσικός; Θέλεις να είσαι πλούσιος,
    διάσημος, ισχυρός στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας των Illuminati
    σήμερα και κερδίστε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και δωρεάν
    Αυτοκίνητο όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και κερδίστε ακόμη και $
    1.000.000 ως όφελός σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: worldillluminatitemple666@gmail.com
    ή Whatsapp: (+44 151-808-0064)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω WhatsApp: +44 151-808-0064
    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, πάστορας, μουσικός; Θέλεις να είσαι πλούσιος,
    διάσημος, ισχυρός στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας των Illuminati
    σήμερα και κερδίστε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και δωρεάν
    Αυτοκίνητο όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και κερδίστε ακόμη και $
    1.000.000 ως όφελός σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: worldillluminatitemple666@gmail.com ή whatsapp +44 [151-808-0064]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. CIAO
    Lo spettatore è qui per condividere la mia testimonianza su come finalmente mi sono unito al quartiere degli Illuminati e sono diventato RICCO, FAMOSO E POTENTE, ho fatto del mio meglio per diventare un membro del quartiere ma sono stato derubato più volte, prima di imbattermi finalmente in una testimonianza su la rete così ho contattato l'agente, avevo tanta paura che mi chiedesse un sacco di soldi prima che potessi unirmi alla cappa ma con mia sorpresa ha chiesto solo di comprare gli oggetti che ho fatto e oggi sono così felice di dirlo al mondo che è ricco ed ha saputo costruire tante attività con tutto questo, ho la somma di 20 milioni di dollari sul mio conto personale e sono anche conosciuto in tutto il mondo per gli affari che mi sono stati affidati dagli Illuminati e che hanno anche il potere di fare quello che voglio ... So che molte persone possono essere sulla mia strada e cercare aiuto qui è la loro e-mail ufficiale: templeexcellent2@gmail.com
    www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
    Fai attenzione ai truffatori e devi avere più di 18 anni.
    WhatsApp: +1-912-200-8671

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω WhatsApp: +1(706)406-1662

    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός; Θέλετε να είστε πλούσιοι

    διάσημος, ισχυρός στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας των Illuminati

    σήμερα και κερδίστε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και δωρεάν

    Αυτοκίνητο όπου επιλέγετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και να λάβετε ακόμη και $

    1.000.000 ως όφελός σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας
    E-mail: Worldillluminatitemple666 @
    Whatsapp: +1(706)406-1662

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ik dacht dat Illuminati niet echt is, maar vandaag met Mr CARLOS geloof ik nu dat Illuminati echt is, als je de verkeerde persoon tegenkomt, zul je denken dat het leven niet echt is, maar als je bij de echte bent, zul je de goedheid ervaren van uw leven, aan MR CARLOS heeft me mijn doel van het leven laten ontdekken. Welkom bij de grote broederschap van Illuminati 666: +1(706)406-1662. WhatsApp, de heer CARLOS + 1 (706) 406-1662 uit, VS, en elk ander land over hoe je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap om rijk en beroemd te worden.Je bent misschien een politicus, zakenman / -vrouw, muziekartiest, student, voetballer of wat voor beroep je ook doet, je wilt rijk, machtig en beroemd zijn in het leven. Illuminati kan al je hartewensen vervullen, lid worden van de Illuminati om rijk en beroemd te worden in het leven, Illuminati zal je al je dromen laten verwezenlijken om alle dagen van je leven rijk en beschermd te worden ... contante beloning van $ 500.000,00 USD een nieuwe, gestroomlijnde droomauto ter waarde van USD $ 3,5.000 USD een droomhuis gebouwd in een land van uw keuze een maand vakantie (volledig betaald) naar uw droombestemming. Eenjarig golflidmaatschapspakket een VIP-behandeling in alle luchthavens in de wereld een totale levensstijlverandering toegang tot boheemse grove maandelijkse betaling van $ 5.000,00USD op uw bankrekening elke maand als lid, een maand geboekte afspraak met top 5 wereldleiders en top 5 beroemdheden in de wereld »WORD LID VAN ILLUMINATI UW FINANCIEEL MOEILIJKHEDEN WORDEN EEN EINDE GEBRACHT. WIJ ONDERSTEUNEN U ZOWEL FINANCIEEL ALS SPIRITUEEL OM U EEN COMFORTABEL LEVEN TE VERZEKEREN. ALS JE GEÏNTERESSEERD BENT, NEEM DAN CONTACT OP MET DE HEER CARLOS op WhatsApp +1(706)406-1662 Of stuur een e-mail naar: worldillluminatitemple666@gmail.com Voor een onmiddellijke reactie… Met vriendelijke groet aan CARLOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλετε να είστε επιτυχημένοι στη ζωή; Τι είδους πλούτο θέλετε; Σήμερα ο Λούσιφερ μας διέταξε να φέρουμε μέλη στο βασίλειό του. Κουραστήκατε από τη φτώχεια και τώρα θέλετε φήμη, δύναμη και πλούτο. Οι μαγικές μας δυνάμεις είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Μπορούμε να κάνουμε μαγικά εκ μέρους σας σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση, μελλοντικά γεγονότα ή πράγματα που σας ενδιαφέρουν. έχουμε δύναμη και χρησιμοποιούμε δύναμη. Είμαστε οι Illuminati και μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του πεπρωμένου. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πείτε μας τι θέλετε και θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Είναι κάποιος ή κάτι που θέλετε να έχετε; Πλούτος (Θέλετε να μεγαλώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό; Χρειάζεστε χρήματα για να απολαύσετε μια καλή ζωή; Κουραστήκατε να εργάζεστε σκληρά και να μην φτάσετε πουθενά;) Ή ευτυχία; η ισχυρότερη κοινωνία σας προσκαλεί στο Illuminati .. επικοινωνήστε με την αρχική σελίδα του Illuminati Initiation Φροντίστε να πείτε στο Illuminati τι θέλετε! Επικοινωνήστε με το WhatsApp (+1 (931) 994-3522) εδώ ή μέσω email: {justineilluminati@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς εν τέλει εντάχθηκα στη γειτονιά των Illuminati και έγινα ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνω μέλος της Αδελφότητας, αλλά με πρόδωσαν αρκετές φορές πριν βρω μια μαρτυρία. στο Διαδίκτυο, οπότε επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν ότι θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν προλάβω να συμμετάσχω στο φως, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μόλις μου ζήτησε να αγοράσω τα αντικείμενα που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και ότι έχω χτίσει πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά. Πήρα αμέσως 7 εκατομμύρια δολάρια στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι γνωστός με την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο. που μου έδωσε η Αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω αυτό που θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι στο σοκάκι μου ψάχνουν επίσης βοήθεια, εδώ είστε
    επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)


    Προσοχή στους απατεώνες και πρέπει να είστε 18 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαιρετισμούς από το ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI στην ενωμένη πολιτεία και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς καμία αιματηρή θυσία. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 USD για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και την τοποθεσία τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ILLUMINATI.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών 650.000 USD USD.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 250.000 USD USD
    3. Ένα ονειρεμένο σπίτι αγορασμένο στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένας μήνας ραντεβού με τους 5 καλύτερους στον κόσμο. To Bohemian Grove Μηνιαία πληρωμή 1.000.000 $ USD στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικοί celebrities στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση email: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα των Illuminati στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε από οπουδήποτε στον κόσμο Ινδία, Τουρκία, Αφρική, Ηνωμένες Πολιτείες, Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Ασία, Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμούς TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. JOIN THE ILLUMINATI
    Whatsapp only +1(437) 536-6082 OR info. illuminatigrandlodge@gmail.com
    JOIN THE ILLUMINATI FROM USA, OR ANYWHERE AROUND THE WORLD TODAY BE RICH, FAME, AND POSSES POWER.email us on info. illuminatigrandlodge@gmail.com OR call us on +1(437) 536-6082 for immediate initiation New members registration is now open online now !!!!!
    If you are interested, call the agent now +1(437) 536-6082 or send your email to info.
    illuminatigrandlodge@gmail.com

    Add us on whatsapp via:+1(437) 536-6082

    join Illuminati for free today ..........

    ILLUMINATI
    COUNTRY:UNITED STATES OF AMERICA

    ΑπάντησηΔιαγραφή