Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Επικίνδυνα ολισθήματα και γνωστά... «καραγκιοζιλίκια».



"Όταν ο Εβραίος έχει κεσάτια, ανοίγει τα παλιά τεφτέρια".
Αποτέλεσμα εικόνας για διαγγελμα τΣΊΠΡΑ
"Φόρτσα Ρότσα... Μπουμπλής"!
 
   Η νέα προσπάθεια -τελευταία ελπίζω- του... «απρόθυμου» Comandatoriskou γιά μιά ακόμη εξαπάτηση του ελληνικού λαού, βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Με το μοίρασμα χριστουγεννιάτικων μπουναμάδων και τα γνωστά πολυμασημένα φούμαρα. Όμως στις Βρυξέλλες, η τρελή κι ακαταλαβίστικη πριμαντόνα της Οικονομίας, από τη μία δείχνει τα γυμνά της οπίσθια, εκλιπαρώντας γιά έλεος και... «έλαιον» κι από την άλλη βγάζει κορώνες γιά εκλογές, σαν κι αυτόν που απειλεί να τιμωρήσει τη γυναίκα του με κόψιμο των... «τέτοιων» του, προφανώς γενόμενος ήκιστα πιστευτός! Ο διαβόητος Τόμσεν και οι λοιποί Ευρωπαίοι εταίροι και πιστωτές προσγειώνουν το κομμουνιστικό συριζαριό στην σκληρή πραγματικότητα: «Κάντε ό,τι νομίζετε και κόψτε το λαιμό σας»!
   Πνέοντας τα λοίσθια, (και όχι τα «ολίσθοια», όπως θα έλεγε το τέρας μορφώσεως που τέλειωσε το... Πολυτεχνείο -Κύριος οίδε πώς- ομού με τον υπόλοιπο κυβερνητικό εσμό, όλοι μαζί ξεσαλώνουν τελείως, μπας και γυρίσουν τη μοίρα τους. Έτσι, σαν κύκνειο άσμα, βγάζουν όλη τη συμπυκνωμένη ιδεολογική τους μανία, προσπαθώντας να «επαναπατρίσουν» το εξαπατημένο κοινό τους που... λάκισε και να δελεάσουν κάποιους νέους χαχόλους, από το νεολούμπεν προλεταριάτο που δημιούργησε το μείγμα της ιδεολογικής τους αγκύλωσης, αντάμα με την ατζαμοσύνη και την απειρία διοίκησης.
   Τελικά, η απομυθοποίηση της ψευτοπροοδευτικότητος αποτελεί το μόνο κέρδος που προέκυψε από τον κομμουνιστικό ανεμοστρόβιλο γιά την ελληνική κοινωνία, με το «αυτοξεμασκάρεμα» της συριζαρέικης συμμορίας, η οποία με τερατώδη ψέματα και απίθανες μπαγαποντιές ξεγέλασε την Υφήλιο, δημιουργώντας παγκόσμιο υπόδειγμα και ρεκόρ  πολιτικής εξαπάτησης, «κατσικώνομενη» στο σβέρκο μας και υποχρεώνοντάς μας να ανεχόμαστε την προσβολή της ηθικής, της λογικής και της αισθητικής μας, από διάφορα «νούμερα» σαν την Αυλωνίτου, την Καρακώστα, τον Μισελοζαννάτση, (περιέργως σιγάσαντα εσχάτως), το κομματικό Πόκεμον με τα μικρά ματάκια, τον αστείο Μπαλαφάρα, τον  κουτοηλίθιο...  Μαδρά, τον οινόφλυγα χασομέρη και χαραμοφάη... Μέντορα και όλο το απίθανο τσούρμο της ελληνικής version Τρουάδων και «Αυλής των Θαυμάτων», που ορεγόμενο την... όμορφη Εσμεράλδα, ακούουσα στο όνομα... «Εξουσία», στρογγυλοκάθεται στο τιμόνι του τόπου.
   Έτσι ανεχόμαστε, εκόντες άκοντες, μιά τα απωθημένα του ντόπιου... «Μπάστερ Κήτον», κατά κόσμον Μπαλτά, με τις ισοπεδωτικές μπαρούφες περί ισότητος στην αμορφωσιά, το γλοιώδες υπναλέο τερατούργημα της φύσεως που ανέλαβε τη συνέχιση του κατεδαφιστικού έργου του προηγούμενου και στον λίγο χρόνο που κάθισε στο τιμόνι της Α-παιδείας ανέλαβε, εργολαβικά, τον αποχριστιανισμό της χώρας και την ταχεία δρομολόγηση αθεΐας και  -ακόμη χειρότερα- του εκμουσουλμανισμό της. Με guest star έναν απίθανο σαχλαμάρα τυχοδιώκτη, τον «νάρκισσο» που πότε καθισμένος κατάχαμα στη Βουλή και πότε με τα πουκάμισα έξω και τα χέρια στις τσέπες, κατάφερε να σοκάρει αρνητικά την παγκόσμια κοινότητα, δημιουργώντας τσουνάμια αντιπάθειας κατά της Ελλάδας -πλην της τεράστιας ζημιάς που της προκάλεσαν οι μ@λ@κισμένοι κι αλλοπρόσαλλοι αυτοσχεδιασμοί, πειραματισμοί και μπλόφες του. Τώρα, το πάνελ της ηλίθιας οικονομικής πολιτικής συμπληρώνεται -πλην της χαριτοβρύτου ακαταλαβίστικης πριμαντόνας- με τον διορισμό και νέου αμερικανόφερτου... Καππαδόκη, ο οποίος -αφελέστατα και χαζοχαρούμενα, ως κλασικός πολιτικός ανεμόμυλος- συμπληρώνει την αλαμπουρνέζικη ελληνική οικονομική πολιτική με τις επικίνδυνες κωλοτούμπες, ομολογώντας κυνικά πως...  «οι απόψεις μεταβάλλονται». Οπότε άντε μετά εσύ να εμπιστευτείς τους χειρισμούς του, τρέμοντας τα νέα χαράτσια που σου έρχονται!
   Επίσης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης -άλλο «μπουμπούκι» κι αυτός- προφανώς χολωθείς και απελευθερωμένος από την εκπαραθύρωσή του,  παίρνει τη σκυτάλη της αρλούμπας και της αντεθνικής... «προοδευτικούριας» υποκουλτούρας και σοκάρει το πανελλήνιο με τις απόψεις του περί σημαίας και Χρυσής Αυγής. Αναμένονται νέες δηλώσεις, όπου το... υλικό της Θείας Κοινωνίας θα χαρακτηρίζεται απλή... μαυροδάφνη, οι Άγιες Εικόνες της Παναγίας της Τήνου, το «Άξιον Εστί» και τα λοιπά ιερά σύμβολα της χριστιανικής πίστης, ως απλά... ξύλα! Συν ό,τι άλλο κατεβάσει η κλούβια γκλάβα του.
   Τέλος, ενορχηστρωτής όλων, στα πρότυπα νοτιαμερικάνικης επαναστατικής μπανανίας, (Μαδούρος, Ορτέγκας, Μοράλες και λοιπές εκλεκτές πρωσοπικότητες της αριστερής υπανάπτυξης), ο πιό αμόρφωτος, ψεύτης και άξεστος πρωθυπουργός του δυτικού κόσμου, επιμένοντας στην ασόβαρη, γραφική και αγραβάτωτη γελοιότητα της εμφάνισης, προσπαθεί με... θεαματικές ασπιρίνες να «γειάνει» την «πανούκλα» που έσπειρε στους Έλληνες και -ταυτόχρονα- να αναστυλώσει το κατακουρελιασμένο και διάτρητο, από την άμετρη και αναίσχυντη υπερψευδολογία του, γόητρο.
   Έχοντας χάσει κάθε έλεγχο του μέτρου και της πραγματικότητος, από ανικανότητα, αλαζονεία και ατζαμοσύνη γιά κάθε τι χρήσιμο, πέραν της ιδεοληψίας του -αν και κυβέρνηση- καταφεύγει στον μόνο ρόλο που ξέρει καλά. Αυτόν της λαϊκίστικης και δημαγωγικής, θορυβώδους αντιπολίτευσης. Έτσι, κατηγορεί τον Μητσοτάκη -αυτός ο πάντα... «προθυμότατος»- γιά... προθυμότητα, όταν -και αν- γίνει πρωθυπουργός! Και στο μεταξύ, μεθοδεύει τη μόνη γνωστή του τακτική. Την εξευτελιστική «ζητιανιά» της ... πολιτικής λύση. Μιά αναξιοπρεπή, χαριστική κωλυσιεργία στην εφαρμογή σκληρών, μεν, αλλά συμπεφωνημένων και υπογεγραμμένων, μέτρων. Γεγονός που θα κρατά καρφωμένη -εσαεί- τη χώρα στην υπανάπτυξη, τις ανάγκες συνεχών μνημονίων και τις διαθέσεις των εταίρων-δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου