Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μπούλης ο λεβέντης, ο καραμπουζουκλής!




Η αξιοπρέπεια, η εξουσιολαγνεία, οι κωλοτούμπες και όταν το φτύσιμο που εκλαμβάνεται ως... ελαφρό ψιχάλισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος
Ο ΟΥΚΑΣ και ο... ΟΥΦΟΣ
   Η στήλη, σεβόμενη εαυτήν και όσους την διαβάζουν, απέφευγε συστηματικά, μέχρι σήμερα -αυταπόδεικτο το επιχείρημα σε όσους ψάξουν το ρεπερτόριο της- να ασχοληθεί με τον παχουλό καραγκιοζάκο της πολιτικής. Την μπουφονική μολιερική φιγούρα-κολαούζο του Τσίπρα. 
   Μιά απέραντη αηδία -σαν να πιάνεις σκ@τ@, σάλια και μύξες- ανακατεμένη με έσχατη περιφρόνηση γιά το ακροδεξιό καιροσκοπικό μορμολύκειο, την εμπόδιζαν ν’ ασχοληθεί μ’ αυτό και τα καμώματά του. Αυτά του εθνοκάπηλου γιαλαντζή υπερπατριώτη, (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια) και διαπρεπούς «κουραμπιέ», που βρήκε ευκαιρία να πραγματώσει τις, εσαεί, παιδικές του φαντασιώσεις και... ονειρώξεις.

 Έτσι ξεπέρασε τα ασυνάρτητα λαϊκίστικα φληναφήματα από του βήματος της Βουλής, (ψεκασμοί, «στα τέσσερα εσείς» και λοιπές μ@λ@κίες), καθώς την στομφώδη απειλή παραίτησης -που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έκανε γαργάρα- όταν ο Μουζάλας ονόμασε το κράτος «Μακεδονία»... Μακεδονία!

   Σημ. Η στήλη γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία του συγκεκριμένου χώρου και τον χρόνο εποικισμού του από τις ορδές των ανακυψάντων από τα βάθη της Ασίας σλάβικων φύλλων. Όπως και αρκετά καλά τους αγώνες τους κατά των Τούρκων, οι οποίοι τους κατέλαβαν μαζί με τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο. Και δεν αμφισβητεί καθόλου την αυθεντικά ελληνικότητα της περιοχής. Όμως πιστεύει, ακόμη, στο αναφαίρετο δικαίωμα αυπροσδιορισμού του κάθε λαού. Αν, π.χ. κάποια στιγμή οι Σλοβάκοι θελήσουν να αυτοαποκληθούν... Κινέζοι, τότε... γούστο τους και πρόβλημά τους! Το μόνο που θα πρέπει να ξεπεράσουν θα είναι η παγκόσμια χλεύη της απόφασης, υπό την προϋπόθεση πως οι αυθεντικοί Κινέζοι χειριστούν την υπόθεση σωστά. Κάτι που δεν έγινε από την πλευρά μας με τους Σκοπιανούς. Πήραμε, εξ αρχής, «τη ζωή μας λάθος» στην υπόθεση κι εξακολουθούμε να την σέρνουμε λάθος. Αντί να διακωμωδήσουμε το θέμα και -ενημερώνοντας σωστά την παγκόσμια κοινότητα- το στείλουμε άπατο στη χλεύη, με σοβαρή, εμπεριστατωμένη και έγκυρη πληροφόρηση, συμπεριφερόμαστε -τότε και τώρα- σαν κακιασμένη στρίγκλα γεροντοκόρη, εγκλωβισμένη πεισματικά σε στείρες εμμονές, απειλές και εξορκισμούς. Οπότε, με βάση την παγκόσμια προδιάθεση... «υπέρ αδυνάτου», το παιχνίδι του ονόματος χάθηκε οριστικά. Κι ας μην αυταπατώμεθα.

   Σήμερα, μάλλον χθες, το πάρθιον βέλος κατά της σοβαρότητος του ψευτονταή χοντρομπαλά και χοντροκέφαλου αμοραλιστή «μασκαρά», με το χούι να ντύνει την «κουραμπιεδοσύνη» του με στολές που -ουσιαστικά- μολύνει και ντροπιάζει, ήρθε από τον παρτενέρ του, που -άλλο άκαπνο μπουμπούκι κι αυτός- απλά τον ανέχεται γιά να κάνει τη δουλειά του.

   - Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τον... Μπούλη της σοβαρής και δυναμικής μας κυβέρνησης, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του! Αυτόν που θα μας προστατέψει, εμάς και την πατρίδα. Έτσι και τολμήσει να κάνει ντου ο Ερντογάν... αλίμονό του! Δοξάστε τα... συνεταιράκια. Τους Άμποτ και Κοστέλο της ελληνικής πολιτικής σκηνής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου