Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

"Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και... σοϊμπλής"! "

"Τούρλε και τούρλε, τουρλε-λέ, τουρλώστε Μπούλη και Λελέ"!


   Μετά την "περήφανη" επιστολή της πριμαντόνας της ελληνικής Οικονομίας, (ο "κορδελάκιας" νεοπαττακός αφεντικός του, αν και κατά τα λοιπά λαλίστατος, προτίμησε γιά την περίσταση την... αιδήμονα σιωπή και το ημίφως του παρασκηνίου, αποδεικνύοντας πόσο σωστός, προβλεπτικός και προφητικός υπήρξε πάλι ο μεγάλος Μίκης, που τον πρωτοχαρακτήρισε: "μάγκα"!).
   Έτσι το βάρος των "λεβέντικων" χειρισμών, των... κόκκινων γραμμών και λοιπών αριστερών ανοησιών, πέφτει στην "αβάσταχτη ελαφρότητα" της ακαταλαβίστικης, αντιφατικής και μπουρδουκλωμένης προσωπικότητος του διαδόχου στο κορυφαίο οικονομικό πόστο  ενός άλλου αριστερού οικονομικού αστέρα, (του μισοπάλαβου εκκεντρικού "νάρκισσου" με τη λιτότητα στο όνομα). Αυτός, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ δουλοπρεπούς υποτέλειας και έμπρακτης μετάνοιας, αναγνωρίζει και αποδέχεται την έγκριση, το ψαλίδισμα και το βέτο των... θεσμών, στην κάθε, παραμικρή, μελλοντική οικονομική πρωτοβουλία της... ανεξάρτητης και αδέσμευτης κομπανίας, που το "παίζει¨"... ελληνική κυβέρνηση!
   Ως μέλος παλιάς αριστερής οικογένειας -από πατέρα μεριά- ξαναφέρνω με θλίψη στη μνήμη όλους εκείνους -αρκετούς- συγγενείς και φίλους, οι οποίοι, έμειναν σταθεροί και συνεπείς στην -κατ' εμέ ουτοπική και αποκρουστικά εκφυλισμένη, όπως την κατάντησαν οι σύγχρονοι αριστεροί της πλάκας και της ξεφτίλας-  ιδεολογία και την προσωπική τους αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Τις πρόβαλλαν υπερήφανα και ανένδοτα, υφιστάμενοι καρτερικά ό,τι αυτό συνεπάγετο, μετά την στρατιωτική ήττα που υπέστησαν στο πεδίο της τιμής, με την κατάρρευση Γράμμου και Βίτσι, από τον λέοντα θείο της σημερινής προσκυνημένης... γατούλας των Ιμαλαϊων με την... "κουνιστή" ιδεολογία και ιδιοσυγκρασία. Και μαρτύρησαν σε Μακρονήσους και λοιπά ξερονήσια.  
   Πάντως, μετά την αξεπέραστη εθνική ξεφτίλα που μας επιδαψίλευσε, χριστουγεννιάτικα, το τυχοδιωκτικό Ανελοσυριζοτσούρμο -ο μεθούκλος Μέντορας, τύφλα στην μεθυσμένη κοσμάρα του, μιλάει γιά  13η σύνταξη, υποσχέσεις και... προγράμματα Θεσσαλονίκης!- κάθε φορά που κάποιος θα εμπλέκεται σε πολιτικούς διαξιφισμούς με έναν χαχόλο συριζάριο, μόνη σωστή και ενδεδειγμένη απάντηση στα ενορχηστρωμένα κουτοπόνηρα φληναφήματα που θα ακούει, είναι ένα μακρόσυρτο: "Πρρρρρρ"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου