Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Οι τηλεφωνικές εντολές Σόιμπλε στον... Μητσοτάκη!



...και η αχαλίνωτη συριζαρέικη μπουρδολογική προπαγάνδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για soimple
- Κοίτα κουφ@λ@ Κυριάκο, έτσι και δεν ψηφίσεις "παρών", έτσι θα σου βγάλω τα μάτια!
     Οι κουτοπόνηροι καραγκιόζηδες της «αριστεράς και της... προόδου», με τη στρατηγική... Καρανίκα το διέπραξαν! Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στο επίπεδο προσβολής της νοημοσύνης μας, αφ’ ενός, και προσφοράς πλούσιας εορταστικής μερίδας σανού, στους πιστούς και εύπιστους χαχόλους τους, αφ’ ετέρου. Μπας και τονώσουν το καταπτοημένο από τους σκιτζίδικους  χειρισμούς της ηγεσίας της και ανακόψουν τη φρενήρη κατρακύλα τους. Τώρα εφηύραν κρυφές... τηλεφωνικές επαφές Σόιμπλε - Μητσοτάκη, μετά λήψεως εντολών (!).

   Στ’ αλήθεια, πως το πέτυχαν; Πως «τσίμπησαν» τέτοια τηλεφωνήματα; Τδού η απορία. Όμως -και προφανώς-  ξεχνάμε πως οι συριζάριοι είναι... γάτες Ιμαλαΐων. Δαιμόνιες γάτες με πέταλα!  
   Ερμηνεύοντας την ανεγκέφαλη απλοϊκή συριζαρέικη αμετροεπή σαχλαμάρα, δύο τινά συμβαίνουν. Ή οι απελπισμένοι αλμπάνηδες της πολιτικής συνεχίζουν να καταρρίπτουν τα ρεκόρ της ασχετοσύνης και ηλίθιας προπαγάνδας τους, επί ζημία της χώρας και της οικονομίας της, ή κάτι πονηρό με τα τηλέφωνα, ομολογούν πως  συμβαίνει.

   Δηλαδή, ή ο Μητσοτάκης πηγαίνει στο Μινίμου, (μπορεί και στην «Κουμουντούρου»), γιά να κάνει τα τηλεφωνήματά του, εις επίκοον των... συριζαρέων: -«Έλα Βόλφγκανγκ, μίλα πιό δυνατά, δεν σ’ ακούω. Τί είπες; Να ψηφίσω «παρών» αντί γιά «ναι» στο θέμα της 13ης σύνταξης-επίδομα; Ο.Κ. Βολφυ, έγινε! Ναι, ναι, έγινε ! Γιές σερ, γιά χερ Βολφ. Ντόυτσλαντ ύμπερ άλες!

   Το άλλο ενδεχόμενο -τρίτο δεν υπάρχει- είναι σαν να παραδέχονται πως παρακολουθούν τα τηλέφωνα των αντιπάλων τους! Γι’ αυτό το δεύτερο -άκρον άωτον εγκληματικού αμοραλισμού- υπάρχει ήδη προηγούμενο.  Προ δύο περίπου μηνών κάτι σχετικό ακούστηκε και... «πνίγηκε» αμέσως. Το άθλιο κομμουνισταριό που μας κυβερνά, δεν ορρωδεί προ ουδενός, προκειμένου να κρατηθεί -με νύχια και δόντια- στην εξουσία.

   Η «αριστερά της... προόδου, της διαστρέβλωσης και της μπουρδολογίας» στην αποθέωση της φαυλότητος.


1 σχόλιο:

  1. Οι κάτοικοι του Μαξίμου έχουν απλά....πανικοβληθεί και προσπαθούν να σωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή