Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». B΄ Χειρουργική Κλινική.



 Επειδή υπάρχουν ακόμη επιστήμονες-άνθρωποι  στην Ελλάδα.

   Μετά το ευτυχές πέρας μιάς επικίνδυνης περιπέτειας της υγείας μου, (αφαίρεση θυρεοειδούς αδένος), αισθάνομαι ιερή υποχρέωση όπως εκφράσω δημόσια την μεγάλη και ανυπόκριτη ευγνωμοσύνη μου προς τον θεράποντα ιατρόν, χειρουργό κ. Γεώργιο Σακοράφα, Διευθυντή της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», ο οποίος με χειρούργησε επιτυχώς. Τόσον γιά την επιστημονική του κατάρτιση και την -εν τοις πράγμασι- εξαιρετική επέμβαση, όσον και διά την καθαρά ανθρώπινη πλευρά του, η οποία θύμιζε ιεραπόστολο μάλλον, παρά ιατρό.

   Με την αυλαία της όλης υπόθεσης να πέφτει στο σημερινό σπινθηρογράφημα, το έργο του κ. Σακοράφα εθαυμάσθη ιδιαιτέρως, τόσον από τον ενδοκρινολόγο, στην αρμοδιότητα του οποίου πέρασε πλέον, η παρακολούθηση της υγείας μου, όσο και από την πυρηνική ιατρό, η οποία το εξετέλεσε: «Έξοχη χειρουργική δουλειά», ανεφώνησαν αμφότεροι, μόλις είδαν την πλάκα του σπιθηρογραφήματος. «Ο χειρουργός δεν σας άφησε ούτε κόκκο καρκινικό»!

   Ελπίζω, εύχομαι και παρακαλώ τον Μεγαλοδύναμο να τον διατηρεί πάντοτε στο ίδιο επίπεδο ικανότητος προσφοράς προς τους ασθενείς του και να τους παρέχει το ίδιας ποιότητος κοινωνικό έργο, το οποίο παρέσχε και σε μένα, τιμώντας εξακολουθητικά την επιστήμη και τον εαυτό του. Θα τον ευχαριστώ διά βίου.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φίλε μου !!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ στον γιατρό !!!!!!!
    ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο γιατρό , μπράβο και σε σένα για την μη παράλειψη αναγνώρισης!! Και σιδερένιος και πάντα στην εδώ έπαλξή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή