Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

"Εδώ καράβια χάνονται και το... "λιλί" χτενίζεται"!



 
Ο Ρίνγκο Σταρ της Τούμπας, που απειλεί να φέρει την Ελλάδα... τούμπα!
   Με την εδαφική ακεραιότητα της  χώρας να απειλείται σοβαρά από τον Τούρκο και την τρισχιλιόχρονη  ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμό και εθνική ομοιογένεια  να απειλούνται από τις επελαύνουσες ορδές των ποικιλόμορφων, ποικιλόδοξων και ποικιλόχρωμων βαρβάρων λαθρομεταναστών της παγκόσμιας πανσπερμίας, ο ντόπιος κατιμάς -κατάλληλα διεγερμένος και υποδαυλισμένος- από την απάτριδα διεθνιστική συριζαρέικη αριστερίλα, περί άλλα τυρβάζει.

   Βυσσοδομώντας, ραδιουργώντας, διαστρεβλώνοντας, παραπληροφορώντας  και τυρβάζοντας μόνο για την επάνοδο στην γλυκιά εξουσία,  σπεκουλάρει και προσπαθεί, διαιρώντας την ελληνική κοινωνία,  να κατεδαφίσει ό,τι απέμεινε όρθιο στον τόπο. Στοχεύοντας στην οικονομική εξαθλίωση -προς άγραν εκλογικής πελατείας-  αδιαφορεί για τη γενικότερη ζημιά που προκαλεί, η οποία -επί του παρόντος- παραμένει αόρατη από το αφιονισμένο και υπνωτισμένο  κοινό, που φανατίζεται από  τις κλωτσιές ενός Βιερίνια και ενός ... Γιουσέφ Ελ Αραμπί ! Ή με τα κουμπούρια του «καμπόυ» Σαββίδη -που τόσα χρόνια εδώ δεν έμαθε γρι ελληνικά-  και τα καράβια του Μαρινάκη, ιδιοκτήτου και της... Νότιγχαμ Φόρεστ. Και όλοι οι εγχώριοι... Φόρεστ Γκαμπ, «τσιμπάν» σαν χάνοι,... «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», προσπερνούν  τα σπουδαία και  σεληνιάζονται  με το σύγχρονο αφιόνι της ανεγκέφαλης πλέμπας, το ποδόσφαιρο!

   Οπότε... «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι», αλλά και... «ωραίοι ως Έλληνες», βαδίζουμε ολοταχώς προς τον δικό μας Καιάδα και το δικό μας Ζάλογγο. Και αυτό, παρά το ό,τι ζήτημα είναι αν το ελληνικό ποδοσφαιρικό... προσωπικό των ομάδων μας φθάνει στο 20% του συνόλου!!!

   Επειδή  ακροθιγώς εγγίζω τη γενιά του έπους του ’40, ελπίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί αντίστοιχο γεγονός με το ΟΧΙ του τότε, ώστε να συνεγείρει και ενώσει πάλι τους Έλληνες και να πάψουν τα διάφορα αμούστακα, (αλλά με πλούσια γενειάδα!), παλληκαράκια της φακής και τα  τσακλοκούδουνα κοριτσόπουλα των καναλιών να μας γεμίζουν με ανούσιες σαχλαμάρες.
Βυζαντινολογώντας, ομφαλοσκοπώντας, κρίνοντας και... κατακρίνοντας  ανοήτως τον... Μητσοτάκη και ρίχνοντας άφθονο νερό στον άθλιο μύλο των απάτριδων ολετήρων του Σύριζα.

   Και κλείνω, επισυνάπτοντας  την σχετική ηλεκτρονική επιστολή που απέστειλα σε φίλο δημοσιογράφο πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής, την οποία ανέγνωσε στο μικρόφωνο... αυτολεξί.



   «Φίλε Χ..., καλημέρα.

   Απορώ γιατί τσιμπάς τόσο εύκολα.

   Αν γνώριζες καλά την αριστερή κουτοπονηριά, θα έβλεπες καθαρότερα το τελευταίο γεγονός αριστερής καπηλείας των ποδοσφαιρικών ανοησιών.

   Η φύση του θέματος, βούτυρο στο ψωμί της. Λαϊκό το θέμα με κατ΄ευθείαν στόχευση στο θυμικό του πιό υπανάπτυκτου, φανατισμένου και παράλογου τμήματος του ελληνικού λαού.

   Έτσι, έχουν χωρίσει σε δύο τμήματα την αριστερή προπαγάνδα τους και -τάχα αγανακτισμένοι- βάλλουν, ο ένας απ' τη μιά και ό άλλος απ' την άλλη. Η φραστική μαεστρία, εντέχνως κατευθυνόμενη και υπερτονισμένη με δραματικές... "τσόντες" περί... μεταναστεύσεως των... "αγανακτισμένων" τέως οπαδών της ΝΔ και του Μητσοτάκη, προσωπικώς, (προς το παρόν η Μαρέβα εκτός), κάνουν την τρίχα... τριχιά!

   Μην τσιμπάς.



Φιλικά



Αλέξ. Παπαδημητρόπουλος»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου