Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

«Πριν αλέκτωρ φωνήσαι...»!


...και η πολιτική γύμνια και κατάντια μας.
 
Ο... καλογυμνασμένος πλαδαρός, αριστερά,  κι ο... αγύμναστος δεξιός!


   Προ τεσσάρων ημερών  -μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση- η στήλη έκανε μελαγχολικές σκέψεις και προβλέψεις γιά το πού πάει η ανθρωπότητα με την ανευθυνότητα των πάσης φύσεως... «ηγεσιών», που κρατούν στα χέρια τους την τύχη του Πλανήτη. Την συνέχεια, με την κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους,  την γνωρίζετε.

   Επίσης -άσχετο αυτό- πιθανόν να μην πληροφορηθήκατε τις... φιλικές παραινέσεις του άφρονος κωλοτουμπίστα νεανία προς τον Μητσοτάκη, στην πρόσφατη συνάντησή τους. Του είπε, λέει, να... γυμνάζεται!!! Ο Τσίπρας το συνέστησε στον... Μητσοτάκη! Τελικά, αυτό το παιδάριο ή έχει φοβερό χιούμορ, ή είναι UFO, σταλμένο από άλλον πλανήτη! Η αμετροέπειά του ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητος. Αυτός που αγνοεί τα γυμναστήρια, που πατάει στα στάδια μόνο γιά πολιτικές συγκεντρώσεις  και που αν ανέβει σε ποδήλατο χωρίς πλαϊνά ροδάκια θα πέσει, να κανοναρχεί και να συμβουλεύει κάποιον που ξημεροβραδιάζεται -τουλάχιστον στο παρελθόν που δεν είχε τόσα καθήκοντα- στα γυμναστήρια!

   Στ’ αλήθεια, υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να εμπιστεύεται σ’ έναν τέτοιον επιπόλαιο φανφαρόνο το πηδάλιο της χώρας; Σε τέτοια επίπεδα μωρίας έχει φτάσει, λοιπόν, το ένα τέταρτο του... ευφυέστερου λαού του Κόσμου; Αλλά και όσοι της απ’ εδώ όχθης διανοούνται προγραμματική συνεννόηση με δαύτον στο οποιοδήποτε -έστω και το ελάχιστο-  πολιτικό επίπεδο. Εδώ αρνείται και καταψηφίζει συμφωνίες που ο ίδιος έκανε πρόσφατα, ως κυβέρνηση, και περιμένετε... σύγκλιση. Αν ποτέ ακούσετε ... «ναι» του Σύριζα σε κυβερνητική πρόταση... να μου γράψετε! 
   Κατά τα άλλα, η απλή αναλογική τους μάρανε, που θα μπαχαλοποιήσει και τη διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου