Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ο Τσίπρας στον ρόλο: «Ο καλός ποιμήν».


Γιά γέλια και γιά κλάματα.
 
-Ο θείος Αλέξης στα μικρά παιδιά!
   Όποιος ακούει εσχάτως τον Τσίπρα να παραδοξολογεί, καθώς συμβουλεύει να παγώσουν συμφωνίες που ο ίδιος, πρόσφατα, υπέγραψε με τον φίλο του τον Τραμπ, και να κάνει το κορόιδο σε διατάγματα, π.χ, γιά τα κολέγια που ο ίδιος ψήφισε, αιφνιδιάζεται και απορεί. Και αν είναι κι έξυπνος καταλαβαίνει.

   Όμως, ανεξάρτητα από τί παπαρδέλες ξεφουρνίζει ο φαύλος αριστερός πολιτικάντης, γιά να ξεγελάσει πάλι το ανεγκέφαλο ακροατήριό του, εκείνο που -όντως- εντυπωσιάζει είναι το  «new look» ύφος του, που σίγουρα θα κάνει τον Μητσικώστα, (αλήθεια, πού χάθηκε αυτός), να σκάει από ζήλεια. Αφού μας χόρτασε με αργόσυρτες και κουρασμένες μιμήσεις του αλήστου μνήμης «Αντρέα», τώρα το γύρισε στο γλυκανάλατο ρόλο του καλοκάγαθου και στοργικού πατέρα που νουθετεί με αγάπη, ανοχή και υπομονή, τα άτακτα παιδάκια, (τον μικρό Κούλη και την τσαχπίνα Μαρέβα). Κάτι που εκνευρίζει με την κουτοπονηριά, την μπαγαποντιά  και την κακογουστιά που εκπέμπει η νέα του «κωλοτούμπα».
   Αλλά από την άλλη, ενθαρρύνει, εγκολπώνεται κι ενορχηστρώνει κάθε θορυβώδη διαδήλωση που -για ψύλλου πήδημα-  αναστατώνει την Αθήνα και υποστηρίζει κάθε παραβατική ενέργεια των πάσης φύσεως μπαχαλάκηδων και ρουβίκονων, οι οποίοι, πλην των γνωστών δράσεων -καταλήψεις, ληστείες ΑΤΜ, μπουκαρίσματα σε γραφεία, επιθέσεις κατά αστυνομικών- τώρα εμπλούτισαν το εγκληματικό τους ρεπερτόριο με εμπρησμούς αυτοκινήτων.
   Τώρα, όποιος καλόπιστος πολίτης απέμεινε να πιστεύει, αιθεροβατώντας αμετανόητα, πως μπορεί να περπατήσει η, μέσω απλής αναλογικής, διακυβέρνηση της χώρας με τον «τουρνικέ» ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικό συνέταιρο, ξεπερνά σε αφέλεια εκείνες τις αγαθιάρικες μυτιληνιές γιαγιάδες που περίμεναν και... Νόμπελ Ειρήνης,  βάζοντας στον κόρφο του τα φίδια που κατέκλυσαν στην συνέχεια τα νησιά μας  και δαγκώνουν συνεχώς και αδιακρίτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου