Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αστειότητες και παιδιαρίσματα.



   Τον ήξερα γιά βλάκα, μας προκύπτει πανηλίθιος. Χθες σε ραδιοφωνικές ειδήσεις των 2.00΄ το διέπραξε και τον άκουσα: «Δεν πήραμε τίποτε γιατί ο Τραμπ αποκάλεσε το Ερντογάν... φίλο του»!

   Και, άρα,  φταίει ο Μητσοτάκης -εννοώντας προφανώς και την Μαρέβα- την οποία απέφυγε να κατονομάσει ο ευγενής κομμουνιστής, (κατά δική του δήλωση), με πολύ τακτ. Άλλωστε ο εν λόγω ιδεολόγος δανδής διακρίνεται -αν και κομμουνιστής- γιά το άψογο ενδυματολογικό του στυλ -pochette, γραβάτα και τέτοια φρου,φρού-  και την εκλεπτυσμένη εκφορά λόγου.

   Και γιά να σοβαρευτούμε: Σαφώς ο Μητσοτάκης, (και η Μαρέβα) υπέστη πανωλεθρία, καθ’ ότι -ως ώφειλε- δεν άρπαξε, ατάκα κι επί τόπου,  τον  πρόεδρο των ΗΠΑ από την πορτοκαλί καούκα του, να του ξεριζώσει μια τούφα και, αφού του χώσει δυό μπουνιές,  να του την χώσει, μαζί με μιά χούφτα τσίλι, στο στόμα, ούτως ώστε -μελλοντικά- να σκέφτεται  2 -και 3, ακόμα φορές- προτού αναφέρει ξανά το όνομα... Ερντογάν. Και μόνον αυτό -που δεν έκανε- αρκεί γιά να χαρακτηριστεί η παρουσία του Κυριάκου, (και της Μαρέβας), στον Λευκό Οίκο, ως μέγα φιάσκο και...  βάλε!

   Σύντροφοι συριζαρέοι. Εσείς που τρέφεστε με μπαγιάτικο σανό, ζείτε σε παράλληλο Σύμπαν πιστεύοντας φούμαρα και σας κουμαντάρουν σαν αγέλη,  νομίζω ήρθε ο καιρός ν’ ανοίξετε μιά χαραμάδα στο μυαλό σας, μπας και μπει μέσα λίγος φρέσκος αέρας και διώξει τη μούχλα της εμμονής στην κομματική  εθελοτύφλωση και την πνευματική μειονεξία. Θεσμικός ο ρόλος της αντιπολίτευσης, αλλά απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και, προ παντός, επιχειρήματα. Όχι κουτόχορτο γιά άλογα όντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου