Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

«Το μη σαχλαμαρίζειν εστί φιλοσοφείν».


-Τρελό μου αγόρι, να σε... χαρώ!


   Αναμφισβήτητα ζούμε στον αστερισμό της παγκόσμιας... σαχλαμάρας και στην Ελλάδα πρωτοπορούμε, όπως πάντα!
  Το ντόπιο αληταριό -αναρχικοί, «αντιεξουσιαστές» και διάφορα αποβράσματα του κοινωνικού περιθωρίου- αυτοπροσδιορίζεται κάπως μεταξύ κήνσορα της κοινωνικής ζωής και... σύγχρονου «Ρομπέν των δασών».
   Οι, εξ αυτών, παρανοϊκοί «ρουβίκονες» χτύπησαν πάλι... δύο φορές. Επετέθησαν στο Αυστραλιανό Προξενείο διαμαρτυρόμενοι γιά τις... πυρκαγιές στην Αυστραλία, που μαίνονται επί 4/μηνο. Λες και αν οι Αυστραλοί λάβουν στα σοβαρά την ρουβικονική διαμαρτυρία, οι πυρκαγιές θα κοπούν... μαχαίρι! Δεύτερη... «παρέμβαση» ο βανδαλισμός των γραφείων δύο εφημερίδων, επειδή -προφανώς- δεν τους άρεσε κάτι που αυτές έγραψαν! Δεν ξέρω πώς, εσείς, θα χαρακτηρίζατε όλους αυτούς τους ανόητους που σκαρφίζονται και πραγματοποιούν τέτοιες... «δράσεις», εγώ, απλά, τους αποκαλώ... μα@#%ες.   
   Μετά έχουμε την σοφή επιλογή του αρχισαχλέουρα «εσσέντρικ», που καμμιά διακοσαριά χιλιάδες άλλοι... μα@#%κες επέλεξαν να στείλουν στη Βουλή των Ελλήνων γιά να τους εκπροσωπήσει. Να προασπίσει τα... δίκια και διαφεντεύσει τα συμφέροντά τους! Ο σουρεαλιστής νάρκισσος με την απλοποίηση στο όνομά του, έδωσε άλλο ένα ηχηρό δείγμα ανευθυνότητος, τυχοδιωκτισμού και κούφιου εντυπωσιασμού. Πρότεινε γιά Πρόεδρο Δημοκρατίας μία άσημη χαροκαμένη μάνα, η οποία -διαφωνώ κάθετα- περιφέρει τον πόνο της -τήδε, κακείσε- σαν Επιτάφιο, μόνο και μόνο γιά πολιτική εκμετάλλευση!!! (Η αξιοπρέπεια της μάνας του Αξαρλιάν, στον αντίποδα). Με τέτοιες μπαρουφάκιες μπαρούφες, αποδεικνύει περίτρανα πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά -τα τελευταία χρόνια- κατευθύνεται στην Βουλή των Ελλήνων, αναδεικνυόμενος σε άξιο διάδοχο του αλήστου μνήμης προέδρου... Β. Λεβέντη.

  Τέλος έχουμε -πολύ το ευχαριστήθηκα-  το πάθημα του φαύλου αρχιτακτικιστή αμόρφωτου αριστερούλη... «ηγέτη», τον οποίον ο ευπρεπής και ευφυής «μάγκας» Μητσοτάκης τον σέρνει -εκόντα, άκοντα- στην υπερψήφιση της δικής του επιλογής στην υπόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον αναγκάζει, βγάζοντας λύσσα και χολή, να κλαίει, να βρίζει αλλά να ψηφίζει... «ναι» στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου!

1 σχόλιο: