Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Λαοσύναξη και ενθουσιώδης υποδοχή στην Τρίπολη, με πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ.



Και το παραμύθι να πηγαίνει σύννεφο....

 
   Η αγανάκτηση, οι διαμαρτυρίες, από την πλευρά του λαού, και η κουτοπονηριά με τα ψέματα και τις διχαστικές κραυγές, από την άλλη, πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή φιέστα της Τριπόλεως. Μαζί με την κλασσική σάλτσα. Κοριτσάκι, ανθοδέσμες, κ.λπ. καραγκιοζιλίκια αναλόγων παραστάσεων.
   Κορυφαία κορώνα και θρασύτερη υπερβολή, ο εξής συνειρμός: «Άλλοι παραιτούνται από ευθιξία γιά 23.000 και άλλοι κάνουν τον Κινέζο γιά 23 δισεκατομμύρια!
   Απευθύνομαι στους έχοντας νου και κρίση, οι χάνοι έχαψαν το επιχείρημα και... «οίχονται απιόντες» «καταφχαριστημένοι». («Κερδάει η ομάδα»!). Κατά την κρίσιμη περίοδο του μεγάλου φαρμακευτικού πάρτυ -όλων των λαδωνουσών φαρμακευτικών εταιρειών και όλων των λαδωνομένων  γιατρών της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των συριζαρέων- το σύνολο της φαρμακευτικής δαπάνης εκτιμάται σε 25 δις. Ο Μυγχάουζεν πρωθυπουργός προσδιόρισε το αδικαιολόγητο μέρος της, δηλαδή τη μίζα, σε 23 δις. Άρα, το πραγματικό κόστος των φαρμάκων θα έπρεπε να είναι... 2 δις, μόνο. Αυτή η παπαρδέλα, το 2 να γίνεται... 25, επειδή έτσι -και αυθαίρετα- θέλει ο μονίμως ψευδόμενος, αυταπατώμενος και εξαπατών Αλέκσις, μόνο από τους σταθερούς σανοτρεφόμενους και διαρκώς αγκυλωμένους στην εποχή Βελουχιώτη... συντρόφους του μπορεί να γίνει πιστευτό.
   Αμετανόητος και σταθερά προσηλωμένος στην διατήρηση και ενδυνάμωση του διχασμού που συγκρατεί τις απογοητευμένες αριστερές μάζες, που πίστεψαν στα φούμαρά του, εξήγγειλε τη δημιουργία... μουσείου γιά διαιώνιση μνήμης των θλιβερών γεγονότων του Εμφυλίου. Και το αριστερό ακροατήριο... χειροκρότησε. Ήταν το ίδιο ακροατήριο που προ λίγων χρόνων ζητούσε... «λήθη» και... «το χάσμα να γιομίσει... άνθη!». Μιά λήθη που οι αφελείς της απ’ εδώ πλευράς έστερξαν να προχωρήσουν με περισσή μεγαλοψυχία και ηλιθιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου