Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Πλησιάζοντας σε μιά νέα 29η Μαϊου 1453.


Με την αθλιότητα και την σήψη να δεσπόζουν και να καταστρέφουν τη χώρα, διαφθείροντας και διχάζοντας τον λαό της.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλώτος
- Τσά...!!! Πάω γιά την Σκάρλετ.
   Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις σήμερα. 
   -Από το καθολικό "ξεφωνητό" του αρχιψεύταρου παλαιοσταλινικού τρυφερού ποιητή της σάχλας, (Ν.Κοτζιάς), ο οποίος διεσύρθη απο βήματος της Βουλής, απευθυνόμενος στο πανελλήνιο και ψευδόμενος ασύστολα. 
   -Από την αποκάλυψη της αθλιότητος του Σφακιανού κουραδόμαγκα, ο οποίος, ως στοργικός συγγενής, "επνιξε" δύο σκανδαλώδεις συμπεριφορές της εξαδέλφης του. Μία με την κλοπή ναρκωτικών από το φαρμακείο του Νοσοκομείου Ηρακλείου, από όπου τα σούφρωνε είτε γιά ατομική χρήση, είτε γιά εμπορία, (το ένα χειρότερο απ' το άλλο), και το δεύτερο, η ευθύνη της, ως αναισθησιολόγου, στο θάνατο ενός μικρού κοριτσιού που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια της, πιθανότατα όντας... μαστουρωμένη, γεγονός που δεν μπορεί να αποδειχθεί λόγω μη έγκαιρης αιματολογικής εξέτασης της αναισθησιολόγου... νεκροπομπού. (Ήδη κάθε σχετικό πόρισμα λιμνάζει επί διετία, στο στοργικό συρτάρι της μαμάς΄,(τονούμενο), του κ. Τζαναμπετόπουλου!). 
   -Από την, τίρα-βίρα, ανακοίνωση απόφασης του ΣτΕ γιά το Ελληνικό, μετά την κόκκινη κάρτα του Eurogroup στη χορήγηση της πολυπόθητης ζωογόνου... δόσης. (Επ' αυτού, με πολύ μεγάλη περιέργεια αναμένω την αντίδραση του χολερικού orang hutan με το σκουλαρικάκι, του οποίου τα φρένα γιά την επένδυση άναβαν και στρίγκλιζαν).
   -Όμως, κατά τη γνώμη μου, σπουδαιότερο συμβάν είναι η παραδοχή του χαριτόβρυτου και τσαχπίνη Τσαλακώτου στο Ευρωκοινοβούλιο:  «Θα ξεκινήσω προσπαθώντας να είμαι απολύτως έντιμος και ειλικρινής: Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ή φοροαποφυγής ή καταπολέμηση για παράδειγμα της λαθρεμπορίας πετρελαίου ή καπνικών προϊόντων ήταν πολύ πιο δύσκολη τελικά απ΄ό,τι εμείς ως Αριστερά πιστεύαμε πως θα ήταν. Πιστεύαμε ότι ήταν ένα πολύ πιο εύκολο πρόβλημα να λυθεί απ΄ότι τελικά αποδείχθηκε ότι είναι»!

   Τελικά η χώρα βουλιάζει από τις αυταπάτες, τα ψεύδη, τους τυχοδιωκτισμούς, τους νεποτισμούς, τον φαβοριτισμό, την ανικανότητα, τον ενδοτισμό, τις σκευωρίες, τον καθεστωτισμό και όλα όσα θα βγουν στη φόρα, όταν, με το καλό, απαλλαγούμε από δαύτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου