Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αφηγήματα και σανός.

Κουτοπονηριές και  λασποβολές

Η ελπίδα που όλο έρχεται, αλλά ποτέ δεν φτάνει!
   Κυκλοφορεί στο γυαλί και το διαδίκτυο πως, μετά το τζέρτζελο που δημιουργήθηκε από την διαστρέβλωση του... "μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως ελληνικού κράτους", ο Τσίπρας σήμερα στην κεντρική του επιτροπή, θα τα "μαζέψει" και θα αναπαυθεί, σαν Ρωμαίος Αυτοκράτωρ, στις δάφνες της σκευωρίας του, αφήνοντας τη λάσπη να αιωρείται και να μολύνει τους αντιπάλους με την αμφιβολία. Δεδομένης της ευκολοχώνευτης σκανδαλολογίας και της κακής πείρας, ο λαός χάφτει αμέσως κάθε τί που κρύβει μυστήριο, διαφθορά και... μίζα. Ρισκάρω πρόβλεψη. Μέγα λάθος αυτή η εκτίμηση!
   Γνωρίζοντας... "περίκαλα" τις κομμουνιστικές πρακτικές, ραδιουργίες και επιδιώξεις, που φτάνουν μέχρι πλήρους εξόντωσης του αντιπάλου, θεωρώ βέβαιο πως όχι μόνο δεν θα μαζέψει, αλλά θα κλιμακώσει την επίθεση. Θεωρώντας πως η όλη μηχανορραφία τον έφερε σε πλεονεκτική θέση, έναντι των αντιπάλων του, θα το τραβήξει στην άκρα πόλωση μέχρι την... πλήρη συντριβή τους, όπως αυτός πιστεύει. Πιστός στο δόγμα: "Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν", θα εκμεταλλευτεί το ζήτημα, με τις διαβολικές του μηχανές να δουλεύουν στο φουλ το νέο του... "αφήγημα". Η πείρα λέει πως το αναίσχυντο και αχαλίνωτο κομμουνισταριό, το οποίο πάντα στηριζόταν στη "διάζευξη" και την φαινομενική υπεροχή της αποδεδειγμένα παταγωδώς και παγκοσμίως αποτυχημένης μαρξιστικής ιδεολογίας, το νέο δίλημμα που θα ρίξει στο τραπέζι -στοιχηματίζω- είναι: "Ή αυτοί οι "βρώμικοι", ή εμείς οι... "καθαροί"!
  Μικρό δείγμα του απύθμενου αμοραλισμού των απεχθών νεοκατσαπλιάδων είναι ο θρήνος και κοπετός που συνοδεύει, από το αριστερό καρακατσουλιό, την διαγραφή του πολιτικού γίγαντα... Αντώναρου.
   Στα αφελή και παιδιάστικα καμώματα του κυβερνητικού εσμού, οι νουνεχείς πολίτες καλούνται να αναλογιστούν την αλλοπρόσαλλη κατάσταση που ζει η χώρα τα τρία τελευταία χρόνια, όπου όλοι οι δείκτες της καθημερινότητός μας επιδεινώθησαν δραματικά, και να μην "τσιμπήσουν" στο νέο... "αφήγημα" του λαοπλάνου αρχιψεύταρου Τσίπρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου