Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ψυχιατρείον «Η Ευδαίμων Ελλάς»



Τελικά, κάνει τρέλα, ή εγώ τρελαίνομαι;
   Ανέκαθεν με απασχολούσε το ερώτημα γιατί στην Σοβιετική Ένωση υπήρχαν ελάχιστες φυλακές και πληθώρα ψυχιατρείων.  Τελικά, η σημερινή κυβέρνηση μου έδωσε την απάντηση, η οποία δεν είναι ακριβώς αυτή που φαινόταν ως προφανής. Δηλαδή οι αντιφρονούντες, (-«Δεν είναι ευχαριστημένος με τον σοσιαλιστικό μας παράδεισο; Αδύνατον! Τρελός θα ’ναι. Χώστε τον στο τρελάδικο»), δεν αποτελούν τη μοναδική πελατεία των ευαγών αυτών ιδρυμάτων που ίδρυσε ο στοργικός «πατερούλης» Στάλιν. Βλέποντας κι ακούγοντας τα διάφορα «νούμερα» στα ΜΜΕ, δεν θέλεις και πολύ για να... σαλτάρεις. Λίγη δόση Καρακώστα, μερικές σταγόνες Αθανασίου, καπάκι ο... Τσίπρας και τσουπ!... να 'σαι Ναπολέων, ή Μεγαλέξαντρος στο Δαφνί!

   Στο συνημμένο βίντεο ο λαμπρός δημοσιογράφος βάζει τις βάσεις για τη νευρολογική μας αποδόμηση. Σας συνιστώ να παρακολουθήσετε -τουλάχιστον-  τα 10.30΄ πρώτα λεπτά, όπου θα μάθετε πως το κόψιμο των συντάξεων και η μείωση του αφορολογήτου αποτελούν: «ποιοτικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις»!  Δική μου απορία αν οι δύο δημοσιογράφοι εξακολουθούν να εργάζονται στην ΕΡΤ, ή απελύθησαν ήδη.


   Η λαλίστατη ευρύπυγος κ. Καρακώστα, προφανώς γιά να μην υστερήσει σε ψευτρομπουρδολογία και χάσει πόντους στο συριζαρέικο Sarvivor, έδωσε την δική της ερμηνεία γιά τα διόδια και το... "δεν πληρώνω" που προέτρεπε τον κοσμάκη να σηκώνει τις μπάρες και να περνά τζάμπα, με αποτέλεσμα σήμερα κάποιοι να τραβάν τα μαλλιά τους από τα πρόστιμα που τους ήρθαν κατακέφαλα. Είπε λοιπόν η κουτοπόνηρη σοσιαλίστρια με τα πενήντα τόσα ακίνητα περιουσία: -"Δεν είπαμε στον κόσμο να μην πληρώνει καθόλου, αλλά να μην πληρώνει... άδικα διόδια"! Βεβαίως δεν διευκρίνησε η κουτοπόνηρη αριστερή... αλώπηξ ποιά θα ήσαν τα "δίκαια" διόδια που δεν παρατηρήσαμε να προσδιόρισαν ποτέ οι τότε "κουρα...μαγκες" επαναστάτες και νυν νομοταγείς πολίτες. Ούτε έκανε λόγο γιατί τώρα τα διόδια είναι και ηυξημένα και σε περισσότερα σημεία του οδικού δικτύου. Προφανώς εννοεί πως το αριστερό διόδιον είναι και... δίκαιον διόδιον!
  Και γιά να κλείσουμε όμορφα και αισιόδοξα παρακολουθήστε τον νικητή του... Μυγχάουζεν στον σχετικό διαγωνισμό. Πρώτα με τον αυθεντικό... Χαλιμά.



  και μετά με το "ξεφωνητό" που του κάνουν οι  "Ράδιο Αρβύλα".

   Με τις υγείες μας!!!
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου