Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τρομοκρατική επίθεση κατά Παπαδήμου.

Σας μάθαμε, σας γνωρίσαμε!

Θύμα τρομοκρατικής επίθεσης ο Λουκάς Παπαδήμος! Έκρηξη σε όχημα στο οποίο επέβαινε
Το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου, μετά την έκρηξη.
    Στις 6.40΄ μ.μ. ο πρώην πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην Γ' Σεπτεμβρίου και  ανοίγοντας ένα φάκελλο που του είχε αποσταλεί, παρ' ολίγον να γίνει... αγγελούδι!
   Παρ' όλα όσα ανακοινώθηκαν, ο τραυματισμός του πρώην πρωθυπουργού είναι μάλλον αρκετά σοβαρός και ο ίδιος βρίσκεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.
   Στην ουσία τώρα και την βαθύτερη ερμηνεία της επίθεσης. Διακυβεύω -με γνώση της κομμουνιστικής τακτικής και την κεκτημένη εμπειρία του κυβερνητικού εσμού- την πεποίθηση πως η επίθεση εμπίπτει σε γενικότερο σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και μετατόπισης του ενδιαφέροντός της από τους αλμπάνικους χειρισμούς και τις αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις του συριζαρέικου θιάσου. Τώρα, όποια άλλη εκδοχή κι αν μας σερβίρουν και όποια δήλωση... "ανάληψης ευθύνης" και αν ανακοινωθεί από κάποια αναρχική κακοποιό οργάνωση, απ' αυτές που λυμαίνονται τη χώρα ερήμην των μηχανισμών προστασίας των φιλήσυχων πολιτών, προσωπικά δεν την πιστεύω. Το συμβάν δείχνει καταφανώς το σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο της αριστεράς -τώρα που ξέφτισαν τα παραμύθια και τα... αφηγήματά τους- και έπεσαν όλες οι γλυκανάλατες μάσκες, τώρα ο λύκος αποβάλλει το προβατίσιο τομάρι που φορούσε και αποκαλύπτει το απαίσιο πρόσωπό του.  Αναλογιστείτε τη δήλωση του μοχθηρού αγριάνθρωπου της Υγείας, που ομολόγησε το στόχο: "να πάρουμε το κράτος στα χέρια μας" και σκεφθείτε πως τώρα που αυτό δεν τους βγαίνει με το καλό, ήρθε η ώρα του... άγριου! Όταν χαϊδεύεις γλυκά έναν τοίχο, σε χαϊδεύει κι αυτός. Γιά τόλμησε όμως να του ρίξεις κουτουλιά να δεις τί σε περιμένει! Το πόσο μπλέξαμε μ' αυτή τη φάρα δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Οι δύσπιστοι και οι αφελείς θα το διαπιστώσουν με έκπληξη. Οι της απ' εδώ πλευράς με πόνο και κουράγιο. Στερνή μου γνώση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου