Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τζήμερος, Μπαλού και η τιμή του... ΚΚΕ.



«... άλα μπαλού, μπαλού, μπαλού, άλα μπαλού»! (Ρεφραίν παλιού τραγουδιού).
 
   Εστιάζω στο γεγονός, στους πρωταγωνιστές, στα αποδεικτικά στοιχεία και, βεβαίως, στις πασίγνωστες τακτικές του παγκόσμιου κομμουνισμού. Δηλαδή την διαστρέβλωση, την παραπληροφόρηση και την επικοινωνιακή εκμετάλλευση.
    Χώρος όπου συνέβη το γεγονός η αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου και «πέτρα του σκανδάλου» η αφισοκόλληση του ΠΑΜΕ, με κίνητρο την... "διακίνηση των ιδεών".
    Πρώτη και αυθόρμητη ένστασή μου: Τί λόγο έχει η κουρελαρία των -ούτως ή άλλως- απαγορευμένων διά νόμου ρυπογόνων αφισοκολλήσεων μέσα σε χώρους που -εξ ορισμού- διακινούνται και διαμορφώνονται οι ιδέες; Δηλαδή το να πληροφορήσει το ΠΑΜΕ κάτι το οποίο μπορεί να συζητήσει ελεύθερα στην αίθουσα. Περίεργα κομμουνιστικά τερτίπια, όπου η κουρελαρία σφραγίζει και τονίζει τη λαϊκότητα και την αφελή κουτοπονηριά! Πάμε παρακάτω.
   Τον κ. Τζήμερο τον ξέρω λίγο από κάποιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση. Οι πολιτικές του θέσεις, οικονομικές κυρίως, τον τοποθετούν στο κέντρο με κάποιες δεξιές αποκλίσεις. Κάτι σαν του Στέφανου Μάνου. Μόνο για ακροδεξιός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και πολύ περισσότερο ως... φασιστοειδές! Την εγκυρότητα αυτών των χαρακτηρισμών την πιστοποιεί ο κ. Καραμέρος και την επικυρώνει το κακέκτυπον αντίγραφο του Λένιν, ο μικρός διοπτροφόρος Λενινάκος που μολύνει τον ΣΚΑΙ. Η σοβαρότητα, η εγκυρότητα και η αμεροληψία των ανωτέρω αρκεί. Λίρα εκατό, που λένε.
    Την κ. Μπαλού δεν την γνωρίζω, ούτε και κόπτομαι να την γνωρίσω. Πρόκειται, λέει, περί κάποιου περιφερειακού στελέχους του ΚΚΕ. Κι αυτό μου αρκεί.



   Η αλληλουχία των γεγονότων, τώρα. Στο ένα βίντεο φαίνεται ο Τζήμερος στην αίθουσα -η οποία δείχνει κομψή και περιποιημένη- βλέπει την κουρελαρία και αυτοδικών, ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ, την σκίζει και πετά με περιφρόνηση τα κομμάτια της κάτω. Μετά, γυρίζοντας φεύγει ήρεμα κι αργά, με την κυρία Μπαλού να ωρύεται, σπρωχνόμενη από κάποιον, προφανώς ομοϊδεάτη της και προφανώς για να μην χιμήξει στον Τζήμερο. Στο άλλο βίντεο φαίνονται κάτι λεβέντες, προφανώς... ειρηνικοί Παμίτες, να βγάζουν τον Τζήμερο καροτσάκι από την αίθουσα. Πουθενά δεν φαίνεται ξυλοδαρμός, ή έστω επαφή Τζήμερου και Μπαλού.
   Με δεδομένο το ότι βιντεοσκοπείται συνεχώς η αίθουσα, αν υπήρχε αποτυπωμένη η επικαλούμενη... γρονθοκόπηση θα την είχαν δείξει χίλιες φορές. Σε γκρο πλαν, σε ριπλέι και από διάφορες οπτικές γωνίες. Με δεδομένη την σύγχρονη τεχνολογία δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν εμφανισθεί προσεχώς κάποιο σχετικό βίντεο. Το φωτοσόπ και το φωτομοντάζ κάνουν θαύματα. Μόνο που χρειάζονται χρόνο. Προσωπικά πιστεύω πως οσονούπω θα σκάσει μύτη η... απόδειξη του ξυλοδαρμού, η οποία εκκρεμεί. Ήδη ψήνεται στη μονταζιέρα της Δούρου, (Δούρου, Δούρου, Κουμουνδούρου), και θα εμφανιστεί... ολόφρεσκη και πειστική! Με βάση την... τετραπέρατη κομμουνιστική λογική ένας γρονθοκοπούμενος δεν θα πρέπει να έχει αιμορραγία, οίδημα, μώλωπες ή, έστω, γρατζουνιές! Όμως το... θύμα δεν έδειξε τίποτε, άρα.... Κοντολογίς, τα κομμουνιστικά τερτίπια είναι γνωστά και καταγέλαστα. Ήδη, κάποιοι υποβίβασαν το... γρονθοκόπημα της Μπαλούς σε... προπηλακισμό. Και μάλιστα και άλλων μελών του ΠΑΜΕ!



   Το κωμικότερο όμως της όλης υπόθεσης είναι η επιχειρηματολογία τεκμηρίωσης της καταγγελίας της κ. Μπαλού. Την στηρίζει στην τιμή του λόγου της ως μέλους του... ΚΚΕ!!! Μάααα’στα! Άει σιχτίρ, παλιολαμόγια του κερατά. Κοπρίτες, που κάνετε την τρίχα τριχιά γιά να δείξετε το δήθεν ηθικό σας πλεονέκτημα! Εγγύηση της αληθούς περιγραφής η παρουσία του συριζάριου υπουργού, του εντιμότατου κ. Ε-φάμελου!

   Το γεγονός θα έπεφτε στο κενό και τη χλεύη, ως μία ακόμη απεγνωσμένη κίνηση εντυπωσιασμού της κομμουνιστικής σαχλαμάρας, αν δεν γινόταν σε περίοδο που έχει ενεργοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός ψεύδους με στόχο την απόλυτη ισοπέδωση της μεσαίας τάξεως της χώρας, την πολτοποίηση της κοινωνίας και της μετατροπής της σε άβουλη προλεταριακή μάζα. Δηλαδή σε ένα τεράστιο και άβουλο κοπάδι λοβοτομημένων υποζυγίων, υποτεταγμένων απόλυτα στη βούληση μιάς αντιδημοκρατικής, ερυθροφασιστικής, καταπιεστικής και ιδιοτελούς νομενκλατούρας, που θα την διοικεί και κατευθύνει κατά το δοκούν. 
   Το λυπηρόν της υπόθεσης είναι πως οι Ευρωπαίοι εταίροι ανακάλυψαν την ιδεωδέστερη κυβέρνηση, η οποία εγγυάται την απρόσκοπτη εξασφάλιση των δανεικών τους, αλλά και την ομαλή κι αδιαμαρτύρητη διείσδυσή τους σε κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας. Έτσι σφυρίζουν αδιάφορα και τρίβουν τα χέρια τους ικανοποιημένοι γιά τους πλέον πρόθυμους και πειθήνιους εφαρμοστάς των προσταγών τους και προστάτες των συμφερόντων τους, που ανακάλυψαν αναπάντεχα στα πρόσωπα των μεγαλύτερων εξουσιομανών γραικύλων της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας. Μιά θεσούλα, ένα πεντοχίλιαρο τον μήνα και... "ναι σε όλα". Και μάλιστα με τα δύο χέρια!  
   Όσοι δυσπιστούν στα ανωτέρω, ή με θεωρούν υπερβολικό, ας ανατρέξουν στην ιστορία των αναρτήσεων της στήλης και ας ετοιμάζονται. Έχοντας συλληφθεί, απάξ, ως μωραί παρθένοι καλόν θα είναι να προσέχουν. Κάθε αύριο και χειρότερο.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου