Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μετά την «Τζημεριάδα» ήρθε η «Κασιδιαριάδα»!



... και η μπάλα των ανατριχιαστικών μέτρων στην... εξέδρα!

 Αποτέλεσμα εικόνας για κασιδιαρης - Δενδιας

   Αν και τον έχουμε πάρει χαμπάρι προ πολλού, ο αριστερός μηχανισμός το βιολί του. Σε κάθε δύσκολη στιγμή όπου μιά κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης -τσουπ- εμφανίζεται ένα ασήμαντο, έως αστείο, περιστατικό-φωτοβολίδα γιά να επισκιάσει το μείζον, τροφοδοτώντας τους μεν χαχόλους συριζαρέους με μπόλικο σανό -έξτρα μερίδες- και τους ανελένιους του Μπούλη με ψεκασμούς σπέσιαλ!
   Έτσι, αντί να κοιτάμε το χάλι μας, όπου σε λίγο θα γυρίσουμε στην κατοχική λαχανίδα και τα χαρούπια, ασχολούμεθα με τις ίντριγκες του εντιμότατου κ. Καραμέρου, τον όρκο στα ιερά της κομμουνιστικής ψυχής της κ. «άλα» Μπαλού, και στα «γαυγίσματα» του μονίμως μαινόμενου -άκου όνομα κι αυτό- Κασιδιάρη.
   Οπότε δεν μας απασχολεί πού θα πάει το αφορολόγητο και πόσο θα πέσουν οι συντάξεις, ή αν θα ισχύσουν οι ομαδικές απολύσεις στις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις και τα λοκ-άουτ των... μισητών «αφεντικών», αλλά το αν γρονθοκόπησε ο Τζήμερος την «άλα» Μπαλού, ή αν ο ευώνυμος κυκλοθυμικός χρυσαυγίτης με το αηδές επώνυμο σφαλιάρισε τον Δένδια!
   Το μεγάλο δυστύχημα, εν προκειμένω, είναι η απύθμενη καταβαράθρωση της πνευματικής ποιότητος του ελληνικού λαού. Εκφυλισμένος και μοιρολατρικά υποτεταγμένος -δειλός, μοιραίος και άβουλος- παρακολουθεί παθητικά τα τεκταινόμενα  και ανέχεται τα καμώματα και τις κουτοπονηριές των ανίκανων, ανεύθυνων, άνεργων και αστείων σπιθαμιαίων κολλητών του άεργου πρωθυπουργού, οι οποίοι διορίστηκαν από δαύτον γιά να... αλλάξουν τη χώρα, την Ευρώπη και τον κόσμο ολάκερο. Π.χ ο σερβιτόρος κ. Καρανίκας, ο ουρανοκατέβανος νεοψεύτης κ. Τζαναμπετόπουλος, ο επί διετία άνεργος κάτοικος Αιγάλεω, και το κορίτσι-θαύμα, η Ελληνίδα Κομανέτσι των εργασιακών μις Αναξιόγλου!

   Όταν -κάποια στιγμή- αφυπνιστεί κι επαναρχίσει σκεπτόμενος ο λοβοτομημένος, υπνώττων και κατά τον Μπούλη ψεκασμένος λαός, όλοι  θα τρίβουν τα μάτια τους με απορία γιά το πώς την έπαθαν, πώς πιάστηκαν Κώτσοι και γιατί φέρθηκαν τόσο τόσο ηλίθια, φέρνοντας με την ψήφο τους στην εξουσία όλο αυτό το απίθανο «ασχεταριό» που υποδύεται την ελληνική κυβέρνηση. Αυτοσχεδιάζοντας, ασχημονώντας, εξαπατώντας διαστρεβλώνοντας και παραμυθιάζοντας αφελείς και χαχόλους, με απώτερο στόχο την κομμουνιστικοποίηση της χώρας και την ικανοποίηση των απωθημένων αγκυλώσεών τους. Με το...αζημίωτο βεβαίως γι' αυτούς.

   Σήμερα, με «αιχμή του δόρατος» της απάτης και παραπληροφόρησης το εφεύρημα των ουτοπικών και απραγματοποίητων αντιμέτρων, προσπαθούν να καθησυχάσουν τους μιθριδατισμένους οπαδούς τους, στέλνοντας ταυτόχρονα το πρόβλημα της εφαρμογής των περισσοτέρων και πιό δυσβάσταχτων μέτρων στο... απώτερο μέλλον. Όπου αν θα είναι κυβέρνηση η... «επάρατος» δεξιά -πράγμα απίθανο κατ’ εμέ, αφού οι «σύντροφοι» θα μετέλθουν θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να διαιωνίσουν την εξουσία τους- αυτοί θα την πετροβολούν από την ασφαλή θέση της αντιπολίτευσης, ή αν παραμείνουν εκείνοι, κάποια νέα τερτίπια και παραμύθια θα σοφιστούν τότε, προκειμένου να συνεχίσουν την εξαπάτηση του λαού και την καταστροφική τους δράση, μέχρι την πλήρη «προλεταριοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας.

   Πολλοί, νουνεχείς αλλά και αφελείς, την απ’ εδώ πλευράς αναρωτώνται γιατί τους αφήνουμε να αλωνίζουν παρασύροντας τη χώρα στον γκρεμό. Δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία των φιλήσυχων αστών και νοικοκυραίων, πιάστηκε στον ύπνο και σαν μωρές παρθένες πάτησαν την πεπονόφλουδα: «Ας δοκιμάσουμε, βρε παιδάκι μου, κι αυτόν τον Τσίπρα, να δούμε τί μπορεί να κάνει. Δύο από τα δέκα που υπόσχεται να γίνουν, πάλι καλά θα είναι!» Τώρα κλαιν και στενάζουν, μεν, όμως επ’ ουδενί δεν βγαίνουν στο δρόμο -ποτέ δεν βγήκαν- διαμαρτυρόμενοι και με ντουντούκες, πέτρες, μολότωφ και στειλιάρια να τα κάνουν όλα... «ούρδου», σαν τους συριζαρέους μπαχαλάκηδες και ληστές. Π.χ. κάποιοι «κανακάρηδες» επιφανών «στέλεχον» της αριστερής νομενκλατούρας. Οι αστοί, μεταξύ των οποίων και ο διαχειριστής της στήλης, εκφράζονται μόνο στην κάλπη. Εκεί εκφράζουν τις απόψεις, τις προτιμήσεις, την αποδοκιμασία, την αγανάκτηση και τις ελπίδες τους. Στο ενδιάμεσο διάστημα -από εκλογές σε εκλογές, αν ποτέ γίνουν- δεν ξεσηκώνονται μετέχοντας σε διαδηλώσεις και πεζοδρομιακές ασχήμιες, αλλά εκφράζουν την αγανάκτηση και αποδοκιμασία τους με γκριμάτσες αηδίας και λόγια περιφρόνησης γιά τα αμελητέα ανθρωπάρια που καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον τους. Το ίδιο κάνω, γράφοντας εγώ, γιατί αν τους φτύσω -έστω και νοερά- απαξιώνω το σάλιο μου. 
   Κατά τα λοιπά, οι αστείοι και ασήμαντοι τύποι που όχι μόνο δεν μπορούν να καταλάβουν τί θα ψηφίσουν, αλλά ούτε καν ξέρουν να διαβάζουν, θα υπερψηφίσουν μεθαύριο αδιάβαστες τις -κοντά- χίλιες σελίδες του νέου μνημονίου! Καταφέρνοντας, έτσι, να κερδίσουν -ως Πανελευσινιακός- την Μπαρτσελόνα με 7-5! Και σε όποιους τους στριμώχνουν στις αντιπαραθέσεις των ΜΜΕ, το μόνο που βρίσκουν να απαντήσουν, αντιπαρατιθέμενοι, είναι το: "Κι εσείς τριάντα χρόνια τα ίδια κάνατε!"








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου